Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
eennyi
csendes tag
Kb 2010 óta megtalálható a DroidCam a Play áruházban. Hatalmas újítás.
-
hbala
aktív tag
Az Alcatel 20.12 is tudta usb kábellel, és 2014-ben jelent meg.
-
Noukoum
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Mondjuk imacen van webkamera, macbookon szintén, ipad dettó (mac minin, pron stb. nincs).
Ha kell egy jó minőségű webkamera veszel egyet, egyébként meg a beépített cuccok is tökéletesek.Covid idején nekem is kellett webkamera windows asztali számítógéphez és mivel nem voltam hajlandó elszállt áron venni egyet ezért használtam a telefonomat. Akkor jól jött, azóta se kellett. Szóval nem azt mondom hogy haszontalan funkció, sőt. De szerintem vannak olyan dolgok amit megkellene csinálni és sokkal több értelme lenne. Persze nyilván baromi látványos a marketing videókon, az más kérdés mennyire hülyén néz ki amikor egy 13 colos laptopra ráheggesztenek egy pro maxot.
Egyébként én nem különösen tapasztaltam hogy ez miatt sok utálatot kapott volna a gyártó.
-
válasz
istike2129
üzenetére
Így van. Ők kezdték. Volt a kamera stand is a drágább üzleti modellekhez.
-
hegedus001
senior tag
Ezt az apple megoldotta másfél éve. Csak oda rakod és használod. Ha jól emléékszem akkor sokan szidták, hogy pffff milyen parasztvakító cucc, ez aztán nagy effort lehetett..... aztán tessék
-
Ez nagyon jól hangzik .
-
nicu71
addikt
Szerintem ez egy rohadt jó újdonság lesz👌
-
GeoJoe
senior tag
Ideje lenne, régóta hiányolom!
-
istike2129
csendes tag
Symbianos Nokiákat is lehetett webkameraként használni.
-
Ez akkor lenne érdekes feature, ha semmit nem kellene telepíteni hozzá, mert maga a telefon tudna egy USB-s webcamnak látszódni.
Ha meg úgyis telepíteni kell valami szofvert, akkor arra már van egy csomó megoldás, ami bármilyen androidos telefonnal megy.
-
Ixion77
addikt
Figyelembe véve hogy milyen ratyi kamerát raknak még mindig a laptopok többségébe, ez egy kifejezetten érdekes funkció. Remélem, hogy használható hozzá lesz a hátsó kamera is.
Az első olyan funkció, ami miatt elképzelhetőnek tartom hogy feltelepítem a Linket. -
odani
tag
Ezt a funkciót az első kamerás mobil megjelenése óta várom. Nem is értem, eddig miért nem oldották meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak legyen ott a feature, nem kér az enni🤷🏼♂️