Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
"De, erről nem szól a Lenovo -fáma."
Cikket elolvasni nem árt."Fut a telefonon natívan a Moto OEMConfig is"
"Moto OEMConfig application allows enterprises using Enterprise Mobility Management (EMM) tools to set ThinkShield for mobile exclusive features on Motorola smartphones." -
Shyciii
veterán
PC-t én is már nagyon régóta nem használok. Notebook-on dolgozom + magáncucc. De azt sem szoktam tv-re, mert nincs miért. TV nálam már csak filmnézés (winyó rákötve, vagy streaming), meg időnként a youtube-os videókat ott nézem, de azt is azért, mert azo ka videók minimum fél órásak, így kényelmesebb ott
-
Shyciii
veterán
iphone nekem se jön be a zárt rendszerük miatt, meg hogy pár funkcióban le vannak maradva, vagy idegesítő módon van megoldva. Egy ideig poénos volt nekem is, hogy a Samsung telón jópár dolgot meg tudok oldani tvvezérlés ügyben, pl távirányító, de pár alkalom kivételével én mindig a tv távirányítóját használom. Dex is csak nagy ritkán. A mirror-t már többször használtam viszont, úgyhogy én nem irigykedem az apple termékek együtt működésére, mert nekem ezek teljesen felesleges dolgok.
-
Shyciii
veterán
-
Shyciii
veterán
Egyébként igen. Azon készülékek amik Konx-ot használnak, azok kvázi üzleti mobilok is, ugyanis olyan tulajdonságokkal bírnak, amit sok kisebb-nagyobb cég megkövetel, ha biztonságról van szó. Én is voltam olyan cégnél, ahol a az érzékeny adatok védelme miatt csak Apple és Samsung mobilok közül lehetett választani céges mobilokat tekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged