- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuk07
tag
én egy 1-5X verziót kérnék szépen, akkor végre tényleg lenne "veszteségmentes" zoom
-
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #6 üzenetére
Megoldás jó, csak nem tücsök pöcs méretű szenzorral.
-
Ha belegondolok, az LG adott ki egy tabletet a mobil üzlet beszántás után. Nem tartom lehetetlennek a visszarendeződést ebben az esetben. Bár a piac most lefelé tart.
Én az LG helyében levettem volna max 4 darabra az évi gyártásban hagyott modellek számát és azt sokkal-de sokkal jobb supporttal támogattam volna.
Kiadni egy fiatal, független egyetemista csoportnak a fejlesztést és kész!
Marketingben is lehetett volna reszelgetni...
Bár ez már csak elmélkedés..... Nekem egy szimpi gyártó volt. Volt valaha LG mobilom és kedveltem. A Velvet is szép telefon lett. No meg jó is. -
eventus
veterán
válasz
Elit3Zotya #1 üzenetére
Reméljük a legjobbakat, mert a Sony minősége kritikán aluli. Jövőre kíváncsi vagyok mit guritamak, mert 85 mm kezdő zoom állásban is gyartra.
-
törölt tag
A modul mögé már csak egy jó LG mobil kéne.
-
Úgy gondolom, az LG fejlesztők jó úton járnak. Ez kapós lehet a gyártói piacon!
-
Elit3Zotya
addikt
Na ez már innováció a javából, csak a minőség kérdéses.
lg Viewty
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Túra és kirándulás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest