Hirdetés
- Google Pixel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
lvextend majd azután játszik, ha már lesz alá pv.
Szerintem csinálj partíciót a szabad területre, arra extendálhatod a vg-t, majd arra terjesztheted rá az lv-t, meg utána az fs-t.
(alaposabb kifejtésben)
.
Elvileg az lv-s partíciót is kijjebb tudnád húzni, aztán hozzáillesztve a pv-t,vg-t már bővítheted az lv-t, de arra hirtelen nem hoz a google találatot.(utoljára majd 20 éve gyakoroltam, még hp-uxxal)
-
Claude Leon
senior tag
Bár helyenként buguntus képekkel illusztrál, de centen ugyanúgy működik.
Már nem emléxem, hogy mertem-e annak idején használni (6.4), vagy inkább nekifutottam mégegyszer a telepítésnek előrefoglalt partíciókkal, akkoriban az volt akkor a nyűgöm, hogy 512MB-on csak a centos karakteres telepítője indult, ott pedig nem találtam meg a lehetőséget a kézi partícionálásra.
Root foglalásod nem hiszem hogy 15GB fölé emelkedne, esetleg ha véletlenül kezdené a 10-et meghaladni, a /var-t tedd be 5GB külön kötetre, az még a yum bő lére eresztett cachelésével együtt is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest