Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 
			  Mobilarena  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nem is akartam feltenni újabb kernelt, csak benne volt a plus repóban és befrissült.  Jó láma vagyok. Jó láma vagyok. Most ott tartok, hogy kb. minden műxik, ami eddig nem ment, de még nincsenek fent a következők: 
 1.) Blender 2.7x - repóban 2.68 van, ami elég régi, ennél újabbat szeretnék.
 Itt vajon gáz az, hogy ha sima install nélküli standalone verziót használok? Az ugye nem tud elrontani semmit, csak nekem kell folyton keresnek az új verziót, nem?2.) AMD APP SDK, AMDGPU-PRO driver, CodeXL - Ezek tudtommal csak az AMD oldaláról szerezhetőek be, nem okoztak gondot eddig sem. 3.) Eclipse - itt jó lenne minél újabb, úgyhogy itt kellene találnom egy jó repót, vagy valami módot arra, hogy frissüljön is. 4.) Netbeans - nem olyan fontos, de ez is csak netről telepíthető tudtommal. Csak akkor teszem fel, ha nem okoz gondot. 5.) Android Studio - mostanában nem fog kelleni, de később szükségem lesz rá. Sosem próbáltam még CentOS-en, munkában windows-on használom. Esténként lesz időm foglalkozni a rendszerrel. Ma az AMD-s cuccokat akarom feltenni, és meg akarom keresni a megoldást az Eclipse telepítésre. A többi ráér. Egyébként köszi szépen a segítséget!  
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jó láma vagyok.
 Jó láma vagyok.