Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja telepítettem fel a CentOS 7-et egy Dell Latitude D630 laptopra.
Egy asztali gépet fogok kiváltani vele, ami már több mint 10 éves, rengeteg áramot fogyaszt és a jó öreg Redhat 8 van rajta. Egy kis otthoni szerver fut rajta tűzfallal, sendmail-el és apache-al.
Egész jól haladok a telepítgetéssel, beállítással, de észrevettem egy furcsa dolgot, amiben a segítségeteket szeretném kérni. A feltelepítés óta a root naponta több alkalommal kap egy e-mailt a következő fejléccel:
[abrt] kernel: WARNING: at drivers/gpu/drm/drm_irq.c:1326 drm_wait_one_vblank+0x184/0x1d0 [drm]()
A levél tartalma sok oldalnyi mindenféle adatot, listákat tartalmaz. Ide fel is töltöttem, ha fontos lenne: [link]
Ez mi lehet szerintetek? Valami komolyabb problémát jelez? Hogy tudnám ezt megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest