Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
No kérem még egy utolsó szívás volt azért, mert vettem egy 170W-os lenovo tápot (135W sehol nincs elfogadható áron), és rossz volt (nem stimmelt) a csatlakozó. Ezek szerint van egy kisebb méret is, mert én csak a középérintkezős és a lapitott /téglalap/ csatlakozót ismertem.
Szereztem gyorsan egy hibás tápot (ami 65W) volt, levágtam a dugókat és összeraktam.
Teszt, és hihetetlen, szarabb mint valaha! Azután megtaláltam a titok nyitját.
Szétvágtam a dugót, átkötöttem a középső tüskét wiki szerint, visszaraktam a dugó gumi burkolatát, még kapott egy csinos zsugorcsövet.Most hasít. Teljesen más világ így.
Hogy ontopic is legyek:
MATE desktopot használom, vnc beüzemelése nem megy, igaz, eredeti gnome nincs fent, lehet ez a baj?Tegnap feltettem minidlna szervert, ragyogóan megy, miután elfelejtettem a rutint, hogy a hálózati adapter már nem eth0. Hogy mit össze szitkozódtam, hogy ez is megváltozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest