Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Döglött topik de azért megkérdezem hátha....
Sikerült ezt valakinek működésre bírni Win10 alatt? Kíváncsi lennék erre a physx-es csodára.
Két helyről is letöltöttem. Ezt a leírást követve el is indult de amikor töltené be a pályát, a legvégén csak megáll és kész. Onnantól semmit nem csinál. Olvastam, hogy másoknál is ezt csinálja. -
Black-core
aktív tag
Szóval egy GTX 260 al még midnig nem lehet fizikával együtt játszani?
Elővettemmegint de semmi
.Valakinek vmi ötlet?
-
mmdms
addikt
válasz
Black-core #42 üzenetére
Driverben beállítottad dedikált physx kártyának? Ha ugy se jó akkor nem tom.
-
mmdms
addikt
válasz
Black-core #40 üzenetére
Igen elvileg az is erősebb mint egy ageia kártya, avval is menni fog szerintem.
-
mmdms
addikt
válasz
Black-core #38 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nem lehet dedikált kártya nélkül játszani, max veszel egy 8600gt-t fizikázni, és akkor máris nem szól semmit a játék.
Egyébként nagyon sajnálom ezt a topikot,töbre kellett volna vinnie,végülis szerintem egyáltalán nem mindenapi játék,főleg nem akkoriba.
Ezzel én is így vagyok, az imént ahogy kerestem a topicot, nem hittem el hogy csak 38 hsz van...
-
Black-core
aktív tag
Hello mindenkinek!
Ahogy nézem már lassan két éve nem szóltatok ehez a topikhoz, ugyhogy nem hiszek abba hogy választ kapok a kérdésemre,de a remény hal meg utoljára. MInden évben előveszem ezt a játékot és most már nincsenek gondok az fps-el olyan 50-60 között ugrál 1920x1080 minden max beállítás mellett.Egy dolgot viszont azóta sem síkerült megoldanom, hogy az öszes pályát kipróbálhassam külön ppu nélkül.A kérdésem pedig ez lenne hogy hogy tudnám megoldani, hogy az öszes pályán játszhassak, úgy hogy a videokártyám számolja a fizikát ami jelenesetben GTX 260. (Remélem ez elég lesz) Nem tudom,hogy játszik e eggyáltalán valaki még ezzel a játékkal, de kérek mindenkit aki véletlen ránéz erre a kérdésre és tudja a választ az írjon pls.!Egyébként nagyon sajnálom ezt a topikot,töbre kellett volna vinnie,végülis szerintem egyáltalán nem mindenapi játék,főleg nem akkoriba.
-
elit_hun
őstag
Na akkor egy kis beszámoló:
A játék menüje szép, hátérben megy a lövölde fekete fehérben, 1600-on vmiért szemetelt, ezért levettem 1580-ra a memet
Na szal akkor rövidena gépigény:
1280*1024 medium-high+HDR kb 15-25FPS, na itt jött az arconcsapás, 10 bottal nem volt meg az 5FPS!!Ja a másik meg, 640*480 low-lowon is csak 25-35FPS volt a max...
Na a másik meg: állítólag azért megy ilyen lassan mert hogy sok fizikát kell számolni, na az eggyik pályán alig volt tereptárgy, mégis lassú volt, ez miért van
Amúgy a játék jónak tűnik, próbálgattam így egyedül a pályákon
3 kaszt van:
bishop-guardian és sima katona.
A Bishop a legérekesebb, lőfegyvere nincs, viszont eszméletlen psi ereje van, olyan támadása van hogy rácélzol egy rakás ládára, jobb gomb, és akkor 6 ládát maga elé tart mint elő pajzsot, és ki is tudja őket lőniRepülni is tud, valamint pl szétszakítani embereket a psi erejével...
A Guardian-nak nincsen semmi psi ereje, ilyen 2,5M magas szörny-robot-ember hibrid szerűség100M-t tud ugrani, a shift+W kombóval meg úgy kezd el futni hogy mindent/mindenkit összetör/kinyír ami az útjába került, 2 fegyót is tud egyszerre fogni a kezébe.
A katona a 2-ő hibridje, 1 fegyvere van, és van egy kis psi képesége (csak lebegtetés+gyenge lökés) viszont van aknája és gravitációs gránátja -
Poctar
senior tag
Ingyenesen letölthető tették a Cellfactor: Revolution játékot
[link] -
ToxLee
őstag
válasz
kitsikatsa #28 üzenetére
Mondjuk a procid az elég gyönge
Egy c2d-ra lennék kiváncsi.
-
kitsikatsa
tag
Háát.... Rövid leszek és tömör!!!
Nekem ez a játék elsőre nemigazán jött be, érdekesnek tűnnek benne a fegyverek márminr a Psi erők de amúgy elég vacak,.
Ott indul hogy alapból 5 pálya van benne amiből 3 nem játszható Physx cari nélkü - ez már startból kiidegelt
A másik hogy a maradék 2-n sem lehet normális grafikával jáccható sebességet elérni -
pedig a masinka azért nem a legszarabb...
A látvány amúgy nemrossz főleg amikor 1 csomó minden robban meg villan dehát a AVG. 20FPS (full full graf.) az kevés!
A botokról nemigazán tudok mit mondani, vannak és lőnek...
Szal szerintem 10/3 -
ToxLee
őstag
válasz
kitsikatsa #22 üzenetére
Még nem próbáltad ki?
-
ToxLee
őstag
Adjatok már egy normális linket légyszi
Nekem max. csak 130-cal jön
Pedig tudnám szedni 500-al is.
-
kitsikatsa
tag
Nah szedem énis a játékot (gongolom ti is rajta vagytok), nemsokára lennt van
!
Aztán írok par sort a tapasztalatokról igaz fizikai gyorsítóm nincs de azért csak eldöcög valahogy a gépen....
Ha minden ok akkor kikéne próbálni multiba
Jelentkezőket megfelelő UpSpeedel várom... -
Zoolee19
senior tag
na ezt nem hittem volna. nem baj legalább tesztelem a 7300GS-emet hogy mit tud.
-
Alpi
tag
A GameStar oldalán lehetett napokban olvasni a hírt, hogy ingyenes lesz!
[link] -
Zoolee19
senior tag
Szerintem nagyon kihasználja bár nem tudom pontosan meg mondani. amugy ezzel nem találkoztam bár én nem nagyon nyomtam botok ellen de majd kiprobálom.
-
bozont
veterán
Én is kipróbáltam, de elszomorító milyen gépigénye van.
Low beállításokkal egész jól megy, amíg el nem kezdődik a nagy hent és minden repül szanaszét. Ráadásul mikor elérem a 30 kill, vagy vmelyik bot akkor behal a játék, megáll minden, nemtudok lőni, csak sétálni, a botok sem tudnak lőni, csak ott fogócskázunk. Találkozott már valaki ezzel?
Mennyire használja ki a 2 magot a játék? -
Reno7
senior tag
upolok egyet
egész korrekt kis játék,csak kell neki a vid kari meg proci sem árt -
Zoolee19
senior tag
válasz
Plázakutya #13 üzenetére
Hello!
amit ad ikont oda irbe amit leirtam és ha nem idul irj mail-t és megprobálok segitetni ok??
Hello -
Plázakutya
csendes tag
Sziasztok!
Feltelepítettem mindent, kínomban már az összes ikonhoz amit felrakott hozzáadtam a megjegyzést, de nekem hibaüzenetet ad.
''PhysX Hardware not detected! CellFactor requires Ageia PhysX Hardware, with runtime & drivers installed.''
Légyszi segítsetek!
Mit csináltam rosszul? -
csizzah
aktív tag
Csak hogy döcögjön ez a topik....
Hivatalos honlap[link]
Új trailer, + high rez screens pack. -
Zoolee19
senior tag
Hello mindenkinek!
Nos felraktam a jtékot és kiprobáltam a EnablePhysX=false-et a parancs ikonoknál és nálam ment bár nem az igazi mivel kicsit szaggatot lowban is sajnosde a lényeg hogy megy
[link] itt egy kép én magam csináltam bár a minösége nem az igazi sajnos
ezeket énis tapasztaltam és furcsa volt a dolog na mind1
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Sziasztok! Nekem is sikerült elindítanom a játékot az itt leírt módon: [link]
Természetesen szaggat, de csak akkor ha a barlangnyílás felé nézek. És a texturák és elég furcsák a barlang felé. Szétesik a kép, olyan mintha mem hiba lenne. (de nem az) A botokat is ha szétlövöm / engem ölnek meg akkor szétfolyik a karakter... Érdekes.. Más is tapasztalt hasonlókat? -
Heavy D
csendes tag
UP! a jó topicnak!
Most rángatom lefele a demo-t, remélem elballag valahogyan. -
vazimódó
senior tag
[link]
Én kipróbáltam a demót és müxik. Igaz néha hibaüzeneteket dobál,hogy nem található Aegia Physix fizikai gyorsító meg ilyenek,de legalább ki lehet próbálni. Nagyon brutális. A konfigommal max-on minden. Nem néztem az FPS értékeket de az átlag kb igencsak 10-15 lehet.Remélem alakítanak még az optimalizáláson mert ez így brutál sz@r.
-
csizzah
aktív tag
Na senki másnak nincs véleménye??
-
Heavy D
csendes tag
Jah ÁLLAT!!!! Nézzétek meg, BRUTÁLIS grafika+fizika!
Soha sem látott fizika, ezt meg kell nézni!!!!!
Itt van egy link ugyanarról a videóról kisebb (80 Megás) kivitelben: [link]
[Szerkesztve] -
csizzah
aktív tag
Na hali mindenkinek!
Hogy mire képes a fizikai célprocesszor, itt a legújabb Cellfactor video[link]
Letölteni, megnézni, nekem az állam leesett..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest