Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
dearbear
tag
Hi all!
Eddig mindig megfogadtam mikor ilyen témára akadtam, hogy egy szót sem szólok, de mostmár annyira felidegesített, hogy csak leírok egy pár sort én is.
1. A PH-nál meg lehet állapítani, hogy ki milyen régen regisztrált, és így lehet látni, hogy a topic indítója elég régi felhasználója a PH-nak (őszintén megvallva, ha jól látom az összes eddigi hozzászóló közül a legrégebbi), így valószínű ha nem is szólt még hozzá van rálátása a témára.
2. Idézet Polesz-től:
Egyébként meg szerintem rangtól függetlenül tudni lehet, hogy ki és miben jó és mikor milyen hozzászólásra lehet számítani tőle.
Ez majdnem igaz. Csakhogy egy olyan ember aki nem szól hozzá sűrűn, vagy például friss tagja a rendszernek, mivel nem ismeri senki (a sok OFF-nál is OFF-abb hozzászólás között elveszlik a hozzászólása.), semmire nem számíthat, legalábbis megbecsülésre semmiképp nem.
Pl. Mostanában az én hozzászólásaim is elvesznek a sok között, pedig legtöbbször segítő jelleggel szólok hozzá, legtöbbször egy reakcióra sem méltat a topic indító, mert OFFba fojtódik a témája, és lehet hogy nem is veszi észre, hogy valaki az ő kérdésére is válaszolt. ( Persze, lehet hogy mostanában én írok érthetetlenül, vagy hülyeségeket, ezért aztán rám hagyják... ) Ez persze általános. Mivel elég kevés segítő hozzászólást tudok kevés tudásomnál fogva megejteni, ezért inkább olvasni szoktam az érdekesebbnél érdekesebbnek tűnő majd OFF-ba torkolló topikokat.
Szóltam. Byez! -
[amne]
senior tag
Ez a csak szakmai dolog egész jó, csak hát mi a szakmai? A fáradtgőzön kívül minden? Nem hiszem. Egyébb témákban is igen sok az olyan topic ami értelmetlen. Ahogy te is mondtad ezek adják magukat hogy szétoffolják. De akkor nem lehet mindenkivel keményen fellépni mert kitör az anarchia :)
Aktív témák
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest