Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mosoly #360 üzenetére

Az, hogy a szám el lesz-e kenve vagy nem szerintem nem ennek a fügvénye. Az meg hogy mit kérsz az meg engem nem érdekel!

Ez meg hogy: ''Vegyé vissza öreg az arcból....'' szerintem az esetek 99%-ban úgy válaszoltam, hogy ne sértsek meg senkit annak ellenére, hogy volt egy két hozzászólás ami.... És még én vegyek vissza az arcból?

Nem tűnt még fel, hogy ti anyáztok, fenyegettek, kívántok csupa ''jót''? Nem mintha zavarna. Csak ezek után nem tudom miért lepődsz meg, ha úgy válaszolok, hogy az neked nem tetszik!

Csak ti szartok az én véleményemre én meg szarok a tiétekre. Volt egy-két értelmes hozzászólás is ami nem csak a fent említettekről szólt. Nekik köszönöm még annak tudatában is, hogy velem értettek egyet. De te meg a hozzád hasonlók akik azt hiszik, hogy attól nagyok, hogy megfenyegetnek esetleg megvernek.... Tudod ez meg a te (un)intelligenciádról tanuskodik.

Lehet rám mondani, hogy hülye vagyok meg nem gondoltam átt a dolgot. Még igazat is adok. Tényleg nem gondoltam átt teljesen. És azt, hogy én hülye vagyok meg iq 0 mi sem bizonyítja jobban mint, hogy leállok egy ilyen parasztal vitatkozni mint te!

Új hozzászólás Aktív témák