Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az, hogy a szám el lesz-e kenve vagy nem szerintem nem ennek a fügvénye. Az meg hogy mit kérsz az meg engem nem érdekel!
Ez meg hogy: ''Vegyé vissza öreg az arcból....'' szerintem az esetek 99%-ban úgy válaszoltam, hogy ne sértsek meg senkit annak ellenére, hogy volt egy két hozzászólás ami.... És még én vegyek vissza az arcból?
Nem tűnt még fel, hogy ti anyáztok, fenyegettek, kívántok csupa ''jót''? Nem mintha zavarna. Csak ezek után nem tudom miért lepődsz meg, ha úgy válaszolok, hogy az neked nem tetszik!
Csak ti szartok az én véleményemre én meg szarok a tiétekre. Volt egy-két értelmes hozzászólás is ami nem csak a fent említettekről szólt. Nekik köszönöm még annak tudatában is, hogy velem értettek egyet. De te meg a hozzád hasonlók akik azt hiszik, hogy attól nagyok, hogy megfenyegetnek esetleg megvernek.... Tudod ez meg a te (un)intelligenciádról tanuskodik.
Lehet rám mondani, hogy hülye vagyok meg nem gondoltam átt a dolgot. Még igazat is adok. Tényleg nem gondoltam átt teljesen. És azt, hogy én hülye vagyok meg iq 0 mi sem bizonyítja jobban mint, hogy leállok egy ilyen parasztal vitatkozni mint te!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Napelem
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest