Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BALYNOKKK
újonc
Sziasztok, szép napot!
Nem tudom mennyire tartozik ide, ne kövezzetek meg ha nem, de a segítségetekre lenne szükségem.
Nem tudom nálatok szokás-e még autóban CD-t hallgatni, de nálunk a családban ez a mai napig megmaradt, és a rádió mellett néha az szól!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy néhány CD megkarcolódott a tartójában, és ebből következik, hogy vannak olyan részek ahol beakad/akadozik/ugrál a zene. Erre van valami orvosság? Igen olvastam már a fogkrémes technikát, nem nagyon bízom benne, mert állítólag tönkre is lehet vágni vele teljesen..
Esetleg boltokban nem lehet kapni erre valamit? Vagy nem tudtok esetleg más módszert? Leginkább az érdekelne van e erre 100%-ban megbízható megoldás. A válaszaitokat köszönöm, további szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest