- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
merénylő
csendes tag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
Igen, köszönöm.
Azért volt 400Kb-os, mert 32bites volt nem 24.
Amúgy még mindig dolgozok a problémán, de a ''Knoppix'' nevű program segítségével végre látom a fényt az alagút végén ...
Bővebben: link -
merénylő
csendes tag
Még egy dologra figyelmes lettem ...
Azok a cd-k, melyeket ''elfogad'' a zenegép (lehet róluk frissíteni) a következőképpen festenek: főkönyvtár: előadó neve, alkönyvtár: album címe; tartalom. A ''tartalom'' így fest:
Bővebben: link
Ami fontos, hogy a 320, illetve a 321elnevezésű bmp fájlok paraméterei minden esetben (minden ''jó'' cd-n) megegyeznek. Ezek a képek az éppen lejátszott album borítóját hivatottak megjeleníteni.
A 320.bmp adatai: 300Kb, 320*320 pixel
A 321.bmp adatai: 117Kb, 200*200 pixel
Tehát, az ehhez kapcsolódó kérdésem az volna, hogy pl. 1Kb-os, vagy több eltérést ''kiszúrhat-e'' a gép? Ha igen, akkor milyen pixresizer programmal lehet mind a ''kimeneti'' felbontást és fájlméretet megadni?
Segítségeteket újfent előre köszönöm! Sziasztok!
[Szerkesztve] -
merénylő
csendes tag
Na ez már érdekes megoldásnak hangzik, mindenképpen kipróbálom! Köszönöm a hasznos tanácsot!
Ha bármi fejlemény van, akkor újra jelentkezem; remélem az általad javasolt beállításokkal írt cd-vel már nem lesz baja a gépnek, ha mégis, akkor kiteregetem majd az aduimat és kitalálunk (segítetek kitalálni) vmi más megoldást.
Még egyszer köszönöm mindenkinek, jelentkezem, sziasztok! -
merénylő
csendes tag
Újra sziasztok!
Megjöttem, bár egy nap késéssel, mert elhúzódott egy szülinapi buli. + 1 nap
Köszönöm a tippet/tippeket.
A vinyó rákötéssel az a nagy bajom, hogy ugye nekem is kéne lennie egy ext3-as partíciónak/op-nak .... viszont ''írtózom'' a linuxtól. Egyszer próbaképpen felraktam, de abszolút tudatlanként 10 óra kemény munkával sem sikerült egy drivert sem telepítenem.Nem röhögni!
Mindazonáltal valóban ez volna a legkézenfekvőbb megoldás ... -
merénylő
csendes tag
Most el kell mennem, vasárnap du. jövök, addig nem tudok válaszolni.
Megint előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat.
Sziasztok, mindenkinek jó 7végét! -
merénylő
csendes tag
természetesen ügyeltem a mind a karakterekre, mind a könyvtárszerkezetre, amikor ilyen jellegű írással próbálkoztam, de a végeredmény az lett, hogy nem indult el a zenegép. Pontosabban elindult, csak jukebox progi ''kiszúrta'', hogy valami nics rendben és nem indult el rendszer.
Mindettől függetlenül ez akkor lehet valami cd-védelmi probléma?
Mindegy hogy xp, vagy linux alatt írok cd-t, az ugyanolyan fájlrendszerű lesz? -
merénylő
csendes tag
Szia!
Köszönöm az átirányítást.
A probléma a következő: a pc-alapú zenegépek mind linuxosak .... új számokat úgy töltesz rá, hogy rákötsz egy mezei cdromot és a cd tartalmát a jukebox progi bizonyos menüpontjával simán beolvastatod.
Ha a cd fájlrendszere, vagyis az ''új számok'' nem ext3 fájlrendszerűek, akkor beolvastatás után el sem indul a zenegép. Ilyenkor jön a wincsi ki - otthonoi gépbe be - manual delete - wincsi vissza a zenegépbe.
Véágülis mindegy ez mind csak .......
A lényeg, hogy xp alatt szeretnék ext3 fs-ű cd-ker írni
Megint előre is köszönöm. -
merénylő
csendes tag
Sziasztok!
Olyan cd-író programot keresek winxp-hez, amivel linuxos fájlrendszerű cd-t lehet írni.
Mivel linuxhoz sík hülye vagyok, ezért please do not flame, help instead!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest