- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Here Be Monster-t. A challangeket a barlangban.
Druid, TG, Ninja, Succu, Paladin->Druid, TG mindenképp maradjon. Succu Bossra, Arenaba jó lehet, én 80 fölé nem húztam. Pala, Ninja is maradt 80-on. Egyiket sem használom. Ninja Arenaba lehetne jó, de ha szemben jön valaki, akkor hamar felborul.
GR, Immo, Cupid, Pumpkin D., Hóember jobb hősök. Egy részük sok shard, egy részük szerencse kérdése...
Venni Championt tudnál, mely a 3 mp kóma miatt Bossra erősen ajánlott. Továbbá Arenaba is jó ugyancsak a kóma miatt. Én használtam Raidra, HBM-re is. Vannak nála jobb hősök is, de nálam a Ninja, Succ, Pala triót verné HBM-nél, Raidnél.
-
Land
veterán
válasz
killerhagyma #2150 üzenetére
Druid, TG, SM, Snowzilla. Nekem néha Champion is beszáll. Pumpkin Duke és Cupid alap lenne ha van neked.
-
Land
veterán
Végzet klánosok!
Nyomjuk meg shard beadást, mert klánbővítésre gyűjtünk. Összesen 4800 shardba kerül. Amint összejött beadási limit is változni fog HETI 100 shardra, ami napi 16 shard... Ennél persze többet bármikor lehet adni.
Ez csak a MINIMUM.
Nem hiszem, hogy bárkinek megerőltető lenne.Köszönjük!
-
Land
veterán
Immortep bemutató SandSeven7-től: link
-
Land
veterán
válasz
killerhagyma #2058 üzenetére
Igen, de ha nem tudnak fejlődni, akkor nem is fejlődnek.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
-
Land
veterán
válasz
dzsonesz #1987 üzenetére
Hm...
Gyorsan kipróbáltam.
A 120-as Championt kicseréltem rá. Nekem 56-os volt épp és 1/9-es skilles az Immortep.
F-et garrison nélkül simán megcsináltam vele úgy, hogy hőst nem vesztettem a végére sem. A kis troopokat hamar leírtja a környékéről és hamar ledarálják a hősöket az én hőseim. Jónak tűnik.
Ha van még ilyen szösszenet a netről, akkor kérlek írd majd le újra róla. Köszi! -
Land
veterán
válasz
dzsonesz #1856 üzenetére
Én tegnap pörgettem, tehát nincs tapasztalatom. Ezért érdeklődtem, hogy Boss 2-re jó lehet-e idővel.
Egyelőre örülök, hogy megvan, pipa.
És HB-t egy jó darabig nem fogok rá áldozni. Van előtte a rangsorban jó néhány hősöm, melyekre sok 10.000 HB fog kelleni rövid időn belül. -
-
Land
veterán
Kb hanyas AC skill kell a boss ellen, hogy folyamatosan legyen védő burok?
PD celebrateje 5/9-es és idővel 6/9-es lesz. -
Land
veterán
Menni fog az új verzió 4.4-en, de csak Dalvik futofeluleten, ART-on nem. Ez nem baj.
-
Land
veterán
Vegzet klánosok!
Kérek minden tagot, hogy a shard adományozást növelje meg a következő napokban.
Célunk a Boss 2 legyőzése, de ehhez ki kell fejleszteni a Guild-II-t, amely 2100 shard, illetve a Guild-III-at, mely még több. A mai nap összejöhet a Guild-II, már nem kell sok hozzá!
A Boss 2 300 shard lesz alkalmanként, tehát a heti 30-50 shard a Boss 1-re és Boss 2-re nem lesz elég.
Ez a ti érdeketek is. Több HB-t kapnátok naponta, jobb hőseitek lennének a megnövekedett HB segítségével.Köszönettel: A Vezetőség
-
Land
veterán
Tegnap először sikerült a Perma-stun (3 percig végig ütöttem) a Boss ellen!!
Olyan játékosok jelentkezését várjuk a Vegzet klánba, akik idővel a Tier 2-es Boss ütését tervezik. Szeretnénk idővel mi is kipróbálni magunkat ellene.
Még jelenleg van hely a klánban!
Ha tagja szeretnél lenni egy összetartó klánnak, jelentkezz!Üdv: A Vezetőség és a Csapat
-
Land
veterán
Nekem a Diamond jött be. A másiknál az volt a baj, hogy ha a külső épületek le voltak verve és pl felülről középről jött a hullám, akkor nem körbe jöttek a résen át, hanem ütni kezdték a falat, amely egyenlő volt a bukassal.
Most engem az zavar főképp, hogy eddig az F garrison nélkül ment, de 3 napja 5-bol 5x buktam, mintha változott volna valami. Kénytelen vagyok garisson nélküli E-t nyomni, amely fele annyi xp...
Tornyokat húzom hátha menni fog úgy az F garri nélkül újra...Bossnal pedig azokkal a talentekkel 9 milla körül ütök 6 perc alatt.
-
Land
veterán
"Olvasgattam forumot, 4/5 berserk mellett 7/9 PD kell a perma stunhoz ha csak champ van aki tud stunolni."
Hát nem mostanában lesz nekem ilyen csapatom. Tegnap próbáltam Berserket rollolni a Champnak, de nagyon nehéz. Nem kevés Gem ment el rá és csak a 4/5 Heavy Blow jött össze. Meg is tartottam...
Szóval nem tuti, hogy a Berserk hamarabb meglesz, mint a 7/9 CelebrateÉn most így festek:
Druid - 2/5 Revive
Thunder God - 3/5 Heavy Blow
Pumpkin Duke- 2/5 Revitalize
Champion - 4/5 Heavy Blow
Succubus - 1/5 Blade ShellIdővel Succubus helyett a Spirit Mage-t szeretném ha Bossozásnál az alapból 4-5 targetra adott erősített lövését mind a Bossra lövi el. Ezt még nem erősítette meg senki.
Egy vagyon lenne a 2-3/5ös talenteket jobbra cserélni..
A 2 kómáztatós hősömnek van hb-ja. Lehet egyik üti a másikat és szakítgatják meg a perma stunt-t. Fene tudja.
-
Land
veterán
Championnak 4/5 Heavy Blow jött össze a Berserk helyett. Szerintetek Boss ellen a folyamatos stunhoz jó lesz? Berserk volt a cél...
-
Land
veterán
F HBM Garrison nélkül: 96500 XP-t kaptam. Ez 5 felé nem rossz tuning!.
-
Land
veterán
Én is hasonlót tervezek. Marad TG-n a Heavy, de kellene még 1 ilyen hős.
Succ vagy a SM lehetne az. Druidnak jó a Revive, Champ idővel Berserket kap, PD Revitalizes. Utóbbit nem tudom érdemes-e cserélni. Dobna-e rajta, ha ő is Berserk lenne.Lehet Succ lesz az. SM-hez még olvasok hasznos skillt. Berserk tűnik neki is jónak...
Vagy ha az 5/9-es PD annyira be tudja gyorsítani a Champ-ot, hogy folyamatosan tud stunolni, akkor Revit kapna a Ch. Erről van infód?
-
-
Land
veterán
válasz
IIIZIII #1453 üzenetére
Még nem, de csak azért, mert nem cseréltem még le a Champ talentjét.
Enlighten van neki, mert kicsike még.
Kap egy Berserkert, PD a jelenleginél jobb Revit, illetve 5/9-es Celebratre húzom + a Succ valami jobb talentet (Berserket, Revi, Heavy Blow stb) és akkor végigtolom a 3 percet.
Eddig ezzel a teammel talent csere nélkül 1.8-2 milliós kör volt a rekord Bossnál. -
-
Land
veterán
Snowzillamat nem tudom még mire használjam. Nagy HP és erős ütése van, viszont ha a skilljét nézem, illetve a feladatát (Boss, Raid vagy Arena), akkor valahogy mindig arra jutok, hogy a Top 5-be nem fér be. Nem tudom egyelőre mi legyen vele. Lassan szintet lép és 30k HP-t feleslegesen elpukkantani rá nagy luxus.
-
Land
veterán
válasz
Csunyello #1432 üzenetére
A Revi a jobb talentek közé tartozik. Neked kell kitalálnod, hogy a jelenlegi vagy jövőbeli csapatodba hasznos-e az a képesség.
Az Enlighten hasznos. Én addig fogom használni a Championomon, míg utoléri a többi nagyobb hőst. Hosszú távon mindenképpen előny egy erős Druid. Aztán ráérsz váltani más talentra. De te tudod persze. -
Land
veterán
Akik az utóbbi 2 napban jelentkeztek a Vegzet klánba kérem írjanak itt rám privátban. Köszönöm!
-
Land
veterán
Kezd alakulni: Boss fight
-
Land
veterán
Lelkes, aktív tagok jelentkezését várjuk a Vegzet klánba!
A klánról röviden: minden nap van bossozás, melyet eddig kivétel nélkül teljesítettünk!Csapatunk segítőkész, kommunikatív tagokból áll. De ha csendes "gyilkos" vagy, akkor is nálunk a helyed.
Ha kérdésed van, írj bátran priviben és válaszolok. -
Land
veterán
Azért kíváncsi lennék, hogy hányas szintű Arrow tornyok (+ hány Damage pontot adó legend hősök kellenek a Garrisonba) kellenek ahhoz, hogy 135-143-as szintű hősöket megfogjon a bázisom. Jelenleg úgy vernek le 100 %-osan, hogy még egységet sem veszítenek.
Az sem teljesen értem, hogy aki 143-as hősökkel támad + a tornyaiban is magas legend hősök vannak, az honnan a búbánatból szerzett ennyi HB-t.
Nappal amikor tehetem Arenázom, igaz top helyezésre nem hajtok, de igazán sok HB-t a legeleje kap csak. Raidekből olyan sok HB nem jön össze, max csak ha orrvérzésig tolja egész nap.
Bozzosából meg akkor kap 3000 felett ha szinte mindig top 3-ban végez a klánjában.Aki SM-et használ vagy csak ismeri: Ki mire használja, mire ajánlja? Bossnál ha 5 targetet sebezhet, akkor azt mind a Boss-ra tolja el?
Tehát ha 260 % a skill damage és 3k körül üt alapból + 5 enemyt sérít, akkor 39000 -t csapna a hősre. Így akár a Succubust is kitolhatja a csapatból, aki fix 35k-t üt a skilljével. -
Land
veterán
Végzet klánosok!
Ezentúl a Bossozás minden nap 21:15-kor lesz. Hétköznap és hétvégén is.
-
Land
veterán
3/5 Heawy Blow jó TG-nek? Elsőre jónak tűnik.
TG és Champion kómáztatása ha egyszerre történik, akkor összeadódik?
-
Land
veterán
zsezsezsezse és DeathlyDeathly olvassátok ezt a fórumot? Priviben írjatok rám kérlek.
Shrekyy: Köztünk vagy. Üdv!
-
Land
veterán
Akinek van SM-je és Bossozik vele, milyennek tartja? Elég soványka az életereje.
M1xi: Katt a Guild Hall-ra, majd Event fül. 11-kor ha el lesz indítva a harc az 50-es helyén egy 30 perces visszaszámláló indul. Ott lehet harcolni. Nézz a youtubon Boss fight videókat, mert nem szabad túl sokáig ütni, mert pikk-pakk leveri az egész csapatot. Ki-be kell lépkeni pár ütés után, mielőtt meghalna bármelyik is. Tanknak érdemes Revive talentes hőst berakni első körben, mikor rámozdul a Boss, körberakni a többi hőssel. A Boss leüti a Revives tankodat, majd ráfordul a kövi hősre, eközben a Revive miatt az újraéled és ilyenkor érdemes kilépni. Nem vesztettél hőst, jöhet a kövi kör. De persze simán be lehet bambulni és ha későn lépsz ki a csatából, akkor 1-2 hősöd bánhatja.
Ha van Revitalize talentes hősöd, az akár el tudja lőni a skilljét is. -
Land
veterán
Tegnap megvolt a második sikeres Boss fightunk is.
Jelentkezőket várunk a Vegzet klánba, akik szeretnének minél több HB-t gyűjteni.
Ma újabb Bossozás várható. -
Land
veterán
A tegnap este első napját élő Végzet klán első Boss fightjára sor került még éjjel és le is győztük 4-en!
Gratulálok!Ma éjjel újra Boss srácok!
-
Land
veterán
Tegnap éjjel hey73-mal megalapítottuk a Vegzet klánt.
Aktív, lelkes tagok jelentkezését várjuk. Minél több legendás hős és magasabb might előny.
Idővel szeretnénk a Boss támadását napi rendszerességgel indítani, ezzel megadni a lehetőséget a klán tagjainak a minél nagyobb fejlődésre.Bármi kérdés van nyugodtan írjatok privátot nekem vagy hey 73 kollégának.
Ha megtetszett az invitálásunk, csatlakozz!
-
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #1137 üzenetére
Általában a Druid marad utoljára, de akiknek van GR, azt is dícsérik vagy az AC is jó tank.
Én a TG-ot szeretem, jó a skillje, de az életereje miatt közepesnek nevezném "halandóságban".
Ha rollolsz, akkor ami összejön... Gyűjtögetésben a TG jönne össze a leghamarabb az említettek közül.
Succubus Arenaba jó vagy a Bossra is 35k-t csap a skillje. Raidre vannak jobb hősök szerintem. -
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #1128 üzenetére
Ezen én is agyalok. Erős, de könnyen hal, tehát így nézve haszontalan. Belerohan a halálba. Ráadásul az enyémnek Sprint talentja van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest