- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energy4ever #3630 üzenetére
Én 23-ban rendeltem tőlük utoljára. Akkor szeptember 12.-én megrendeltem és 14.-én itt volt nálam Packetával. Az raktáron lévő óra volt.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
energy4ever #3630 üzenetére
Nálam volt vagy 2 hét mire ideért, de a karácsonyi nyüzsgésnek tudtam be. Rosszkor is rendeltem, egy nappal átcsúsztam azon a határon ahonnan még a futárok garantálni tudták hogy ideér 24-ig, meg sikeresen el is keveredett valahol.
A nyomon követésnél nem került át abba a fázisba, hogy átvette volna a futár.
Ha minden igaz a boltot hívtam hogy mi a helyzet, egy hölggyel beszéltem, mondta hogy "látja" a csomagom, utána néz hogy mi a baj. Úgy emlékszem pár órával később már látszott hogy átkerült a futárhoz és másnap hozták is.
Szilveszter napján kaptam meg. -
Churpik
tag
válasz
energy4ever #3611 üzenetére
Cseh "szürkeimport", azért olcsóbb. A hétvégén náluk volt új 5600-as G-Shock 24.500-ért.
Többször rendeltem tőlük, eredetit árulnak. Szerencsére nem volt gond velük, úgyhogy garanciális ügyintézéshez nem volt szerencsém -
válasz
Igen. Ez eredeti és az egész szett. Nem.nagyin viszik ezt a változatot, gondolom náluk is bent ragadt áru. Rendszeresen ezen az áron van náluk.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szerintem így van szét én, így is hirdetik. Már rendeltem tőlük Casio, AE100-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest