Új hozzászólás Aktív témák
-
Kemten
újonc
válasz
afterburner_ #4553 üzenetére
Igen. Ez csak a dec 31-ig megvásárolt és jan 15-ig regisztrált egyes modellekre szól tehát nem mindegyikre. Az L300 az érintett modell. Amelyik nem érintett az csak 1 év. És nem mindegyik L-s modell érintett. Ezért lenne / lett volna fontos a gyors döntés.
-
Kemten
újonc
válasz
afterburner_ #4551 üzenetére
Köszönöm a segítséget ! Akkor nem kapkodom el a vásárlást a 3 év gari miatt ami dec.31 vásárlásig él.
-
Kemten
újonc
válasz
afterburner_ #4549 üzenetére
A garira nekem az epsonnál annyit mondtak hogy full a 3 év garancia és még a beszáradásra is érvényes.
Az a tinta amit linkeltem a canonhoz az is dye tinta. Az nem fakul ki mint az említett epsonos nyomat ? Vagy csak nem olyan gyorsan és nem annyira. Ami nálad kapható IP7250 chip resetes ütántölthetős tehát nem CISS rendszerű annál hogy működik a reset funkció ? Jó lenne nekem a CISS rendszerű is csak az a bajom hogy a készülék mellé nem tudom elhelyezni a tartályt mert egy TV álványba kerülne bele a Canon és nem fér el melléje csak mögéje. Ahhoz meg sajnos rövid a csővezetékKi lehet a vezetéket váltani olyanra hogy a tartályok a készülék mögé legyenek helyezhetőek ?
-
Kemten
újonc
Üdvözletem Mindenkinek !
Szeretnék vásárolni egy nyomtatót. Ki is néztem magamnak a Canon IP7250 (1 év gar) és a Epson L300 (3 év gar.) típusokat. De nem tudom eldönteni melyik érné meg jobban. Lemezt nem nyomtatok így az kevésbé lényeges funkció. A Canont nem eredeti festékkel használnám hanem a [link] festékével, tölthető patronnal. Az Epsonnál menne a gyári festék mivel annál nincs utángyártott meg még az épp elfogadható árkategóriába esik a festék ára. A Canon utángyártott jó minőség így fele annyiba kerülne de nem tudom, hogy így a nyomatok között lenne-e nagy minőségbeli különbség. És ugye a nyomtató élettartamával kapcsolatba is ott van az hogy melyik bírhatja jobban. Nyomtatás nem lenne sok de ha öngyilkos fejeket használ a Canon (lehet más gyártók is ) akkor melyik lehet a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Nyugta és blokk nyomtatók eladók olcsón
- Cannon HP Brother KYOCERA tonerek patronok
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged