Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
inkább 4850 4950 jobb választás, én is már inkább nyomtatókkal foglalkozom, mint fejekkel, mert sok esetben a fejcsere csak ideiglenesen oldja meg a gondot, később elő jöhetnek más problémák, akkor meg csak kidobott pénz volt a fej mert arra csak 1 hét a garancia it-éknél
.
-
sanyibá
tag
Nem
Akkor rosszul fogalmaztam, a dvd olvasó fejére felül. Azt mondták, hogy a lemez közepét két oldalon, alul és felül fogja meg a dvd-olvasó, így a biztonásgi rész azért van, hogy a tetején a rögzítőt ne bírja elszennyezni.
Dehát akkor a gyári, szitázott lemezek is ugyanúgy elszennyeznék, szvsz. -
-
ÉM
tag
Nekem a festéktartó ajtaja kimondottan nyekereg
A fehér csík attól is lehet, hogy már a lemez gyártása során sem pontosan kör alakban került a lemezre a nyomtatható réteg. Nekem pl. ilyen egy-két ritek darabom.
De legközelebb szerintem ezüst színűt fogok venni, ott biztos nem lesz fehér csík.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Medence topik
- Subaru topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest