- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliver7777
tag
válasz
japijandi #3500 üzenetére
Nem nagyon tudom jobban megmagyarázni.
Eredeti DVD borító egyik oldalán van a gyárilag nyomtatott borító, a másik oldala pedig ugyanolyan felületű csak üres, és gondoltam erre az oldalára nyomtatok olyan borítót, amire szükségem van, de ezek szerint az én nyomtatómmal ez nem lehetséges. -
afterburner_
őstag
válasz
japijandi #3468 üzenetére
en mar nem egy géppel találkoztam ami leallt zarlatos fej miatt, és olyankor nem kapcsol be csak akkor ha kiveszed a fejet a gépből.
szóval lehet alaplap / kocsi egység rossz, de az is lehet ha raksz bele egy új panelt , feléled, és visszarakod a régi fejet, újra meghal
-
afterburner_
őstag
válasz
japijandi #3306 üzenetére
hát ha nem kapcsol be nem hiszem hogy a bekapcsoló gombbal lesz a bibi, ez inkább zárlat, ami általában a fej - kocsiegység idéz elő, ha kiveszed a fejet lehet be fog indulnia gép, de korant sem biztos hogy nem sérült az alaplap...úgyhogy lehet hogy kuka lesz.
az alsó tálcát kihúzod,az alatt, van a nyomtató elejenel két - két bemelyedes, ott kell kiakasztani az első füleket. akkor lejön a burkolat , ha oldalt, hátul mindent kipattintottál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest