- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4632 üzenetére
kb..
aztán megsül a fej és jön a b200
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4630 üzenetére
van persze
pár cégnek már raktam össze, egész jól bírják a nyüstölést :-) annak a feje is simán kibír több 10.000 oldalt, csak valószínű az időkorlát ezekbe is bele van építve, szóval 3 év környékén szerintem elhasal, de mennyiségi korlát nincs
egyedül a selejt tintagyűjtő hamarabb bejelez mint korábban mert kisebb a gép, kisebb a szivacs is.
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4628 üzenetére
hát ha kínai fejekről van szó, az nem sokat fog menni :S már futottam én is pár kört ezekkel, amelyiknek nincs belesütve sorozatszám a fóliájába az már agyonhasznált újracsomagolt fej...de már a belesütöttet is hamisítják, nem véletlen kerül mondjuk 25000 Ft-ba egy új fej, azokat nem ette szét a tinta, illetve időkorlát se fog pár hónapon belül letiltani
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #4619 üzenetére
Tegnap előtt a kidugított fúvókának még nem akaródzott nyomtatni.
Tegnap nem használtam, ma viszont igen, és kiválóan működik!A nyomtató úgy látszik megmenekült, de most mi a frászt kezdek vele?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #4618 üzenetére
Wow...
A kínai csodában egyetlen fúvókát látok eldugulva, azt is a pigment feketében.
Kíváncsi vagyok, meddig fog működni.
---
Éééés ... sikerült kidugítani!
Remélem, sokáig működik még ez az IP4200
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4613 üzenetére
ez is a jó kis kínai felújított verzió, mert ha ugyan így adják mint a képen , nincs beleütve a sorozatszám a fej fóliájának a tetején, akkor ez sem eredeti, de ennyiért megér egy próbát.
1-2 évet valszeg még megy jobb esetben. ha csak pár hónapot az cinkes
-
slaci007
senior tag
válasz
-=RelakS=- #4611 üzenetére
-
Dancii
tag
válasz
-=RelakS=- #4576 üzenetére
Sziasztok,
Sajnos közel 8 év után nekem is elhalálozott az IP4300asom, pedig nagyon szerettem. 5 x sárga led, fejhiba..
Kb. élete felétől utángyártott patronokkal használtam.
Orink márka, gyárilag chippel szerelt. Sosem volt velük gondom.Most ismét egy Canon-t néztem ki magamnak..valóban garivesztéssel jár, ha utángyártott patronnal használom?
-
lauradivon
újonc
válasz
-=RelakS=- #4541 üzenetére
Ez működött.
1 éve nem használtam, bekapcsoltam és meg is halt.
15 ezret meg nem ér meg, akkor inkább egy új.
Köszike -
lauradivon
újonc
válasz
-=RelakS=- #4539 üzenetére
Köszi!
Igazad lehet. Csak sajnálom kidobni.
De ez olyan szépen nyomtatott!
És patronom is van hozzá gyári. -
Thrawn
félisten
válasz
-=RelakS=- #4518 üzenetére
Namost ez úgy alsó hangon is kábé 23 rongy, nem ér annyit az egész
-
Thrawn
félisten
válasz
-=RelakS=- #4516 üzenetére
Visszaolvastam, szerintem kimegyek a garázsba a kalapácsért és: [link]
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4513 üzenetére
igen nekem ezért van 4900-asom
meg be vagyok tárazva még egy rakás hátsó lapadagolós géppel. pont emiatt mert van aki keményebb lapra nyomtat, akár ételfestékkel ostyát, vagy 300 g körüli papírokat, az sajnos nem teheti meg hogy ezekkel az alsósokkal szenved, van persze aki a hátsó lapadagolót sosem használta, annak jók az újak
bár a kis szériákba már elkezdte újra visszahozni a canon a hátsó lapadagolót
jövőre szerintem a cserélhető tintásokhoz is visszavezeti.
-
B175
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #4510 üzenetére
Akkor inkább új nyomtatót veszek mint kidobjam a pénzt egy bizonytalan fejre.kössz a választ!
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4506 üzenetére
akkor felújított, magyarul még működő gépekből kivett fej, amik lutrik meddig mennek
, olyanokkal én is szívtam, volt amelyikkel nyomtattam pár száz oldalt és utána már csak félig nyomtatta a sorokat
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4504 üzenetére
aha akkor lehet nyekkent a fej, dobozos volt vagy csak zacskós?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4502 üzenetére
lehet aztán a gép szart be, vedd ki törölgesd meg az érintkezőket hátha feléled, és csak kontakthiba ?!
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4500 üzenetére
mennyit villan? mert ha 5-öt akkor nem túl jó, felújított fejet vettél?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4496 üzenetére
olajozd meg, most volt nálam is egy nyomtató ami mikor tekerte a tengelyt nyikorgott, adtam neki egy kis műszerolajat fecskendővel, és megoldódott a gond
érdemes a tengelyt is megzsírozni, ha száraz, mert az is kiszárad egy idő után, igaz ahhoz elég sokat kell használni, de 15.000 oldal után már koptathatja a kocsiegységet az újabb nyomtatóknál.
4200-esnél még szerencsére masszív tengelyen szaladgál a kocsi
-
zetecR
addikt
válasz
-=RelakS=- #4469 üzenetére
Ha beüzemelted, megosztod a tapasztalataidat?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4464 üzenetére
ha szivárogna akkor azt vennéd észre hogy a chip szerint még van benne, de nyomtatni meg már nem nyomtat
max lehet a nyomtatások közti tisztítások eszik a tintát.
viszont lehet majd neked küldök egy másik magentát, mert azzal szebbek a színek amit most lőttem be a múlt héten.
-
zetecR
addikt
válasz
-=RelakS=- #4464 üzenetére
Milyen e-bay-es fejről van szó?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4334 üzenetére
csővel ki lehet tolni a belesűrűsödött tintát , ezért jó a cső, meg akkor oda megy a víz ahova kell
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4330 üzenetére
csak azt egy csővel megtoldva érdemes csinálni, mert simán csak fecskendővel szépen be lehet horpasztani a szűrőt
aztán az nem ér hozzá a szivacshoz és szintén nem fog nyomtatni.
tegnap adtam fel, kissé el vagyok havazva, de már lassan talán vége a rohamnak.
-
k_petya
tag
válasz
-=RelakS=- #4327 üzenetére
venni akarok 1t amiről azt irták régen volt használva. Akril oldó milyen 5let?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4314 üzenetére
mert frissítenem kellene a weboldalt, amit mindjárt megteszek, csak rengeteg a rendelés, és nincs sok időm a weboldallal foglalkozni
pedig elterveztem hogy az ünnepek alatt feltolom az új termékeket...
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4312 üzenetére
igen azonos patrontípusnál ugyan az.
de ahány fajta patron annyi fajta színárnyalatú tinta
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4309 üzenetére
a mindig gyári mégsem igaz ?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4307 üzenetére
általában ezt a fajta magenta csíkozást nem hozza helyre az egyszeri átmosás , csak max a 60 C-s oldószeres, folyamatos tisztítás 30 percen át
illetve átmosni is csak csővel szabad, mert a fej elmerítése, vagy csap alá rakása, arra jó csak hogy a nyák mögötti ic vízben ússzon, és utána jön a tűzijáték miután a fej visszakerül
hivatalosan a fejet nem szabad kiszárítani, mert gyárilag is olajjal van feltöltve, szárításnál köt sokszor bele a csapvízből a vízkő, vagy szárad bele a tinta a fejbe
a cyanon talán az segítene hogy az aranyozott érintkezőket megtakarítod, mert előfordulhat érintkezési probléma is, de ennyi idősen már kicsi rá az esély
szóval a mosással óvatosan .
amúgy itt a jó példa gyári patron ide vagy oda, az is bele tud száradni
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4305 üzenetére
így már látom
magenta száradás, a cyan pedig elektronikai hiba, az nem javítható, ezeknél a fejeknél általában 6-7 év környékén jelentkezik ez a hiba.
még a magentát helyre lehetne hozni talán, de a cyant semmiképp.
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4303 üzenetére
tudom melyik ez a minta, de én a normál ellenőrző mintából látom mi baja a fejnek.
a szerviz ellenőrző mintánál új fejnél is vannak hiányosságok csomó esetben, szóval az nem igazán mérvadó. holott érdekes 100%-osan nyomtat.
a szerviz menü igazából csak garinál érdekes.
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4301 üzenetére
ez kép de a tiedből azt sem tudom hogy ez valami kézzel írt dolog vagy micsoda..
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4299 üzenetére
hát ebből semmit nem látok
legalább egy 150 dpi-os képet linkelj, mert ez valami katasztrofálisan mosódott
ellenőrzőmintán is látszik? vagy ez az lenne egy szelete ?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4297 üzenetére
és ez normál nyomtatásban hogy néz ki ?
hiányoznak a sorok? ellenőrzőmintát ha dobsz és valami nyomatot amin jelentkezik a hiba akkor ezt jobban lehetne tudni hogy micsoda.
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4295 üzenetére
hogy értve nem egyenletesen?
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4293 üzenetére
hát ha keveset nyomtatsz akkor persze érdemes gyárit
de elmúlt sajnos az az idő, hogy a fej 6-7 évet menjen mint egy ip4200-esben pl
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4291 üzenetére
festékek sok nyomtatóhoz elérhetőek, csak nem mindegy hol veszed, amint látod cli8-asból nekem is van, persze azoknál a kereskedőknél akiknél elfogy lehet egy hónapban 2 szett, érdemes tartani ?
nem... én elég sokat gyártok le belőle, most is kb 3-400 db-ot kell legyártani, én is még tartom amíg viszik..
utána már nem fogom ha csak pár szettet visznek belőle hébe hóba.
mg7250-es jó nyomtató, csak sokszor nehézkes hozzájuk találni szürke patront, leginkább tölteni érdemes, úgy 100 ft körül megáll a töltés, és kevesebb rá az esély hogy a rossz minőségű utángyártott tinta kicsinálja, mert az újabb nyomtatókhoz azért egyre több a silány utángyártott patron. főleg az ezprint patronnal használt nyomtatók, amiből sok fejet hoznak hozzám javításra.
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4289 üzenetére
Canon nyomtatóihoz van a legjobb támogatás, én amit rádugtam eddig a win 7 64 bitre mindet felismerte
ugyan ez a hp - epsonról már nem mondható el.... lehet éppen nyomtatni nyomtat, de karbantartási funkciók nem működnek... szánalom
az új nyomtatók egyáltalán nem lesznek időtállóbbak, mivel az utángyártott kellékek már a megjelenéstől számítva pár hónap múlva elérhetőek, ezért a fejlesztési ciklus újabban kb 3 év.
3 év után kukázhatod az 50e ft-os gépet, vagy vehetsz bele fejet kb 20e ft-ért
135-ért adok kb 5 db cisses ip7250-est, cserébe ad az epson egy L800-ast
)
engem már keresett meg az epson Magyarország, hogy áruljam a L szériás gépeit, és megkérdeztem tőlük, olyankor mi van ha lejár a garancia? hát akkor a gép kuka... vagy ha nyomtatnak vele 10000 oldalt? hát akkor is ugrik a gari, kuka... és akkor én tartsam a hátam a vevőim felé?
rájuk sóztam egy hulladékot, amit javítani sem lehet, és kidobnak 50-100e ft-ot az ablakon
aha... akkor inkább maradok a canonnál , mivel az 50-60e ft-os epson tartályos fénymásolót összerakom 10-15e ft-ból, amihez max fejet kell venni, ami nincs 5000 ft se a kettő...
más nem romlik el rajta...grat epson
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4286 üzenetére
epson l800-as pl nyomtat lemezre, kb 2-2.5 perc
mire kinyomja a lemezt... írtó lassú, és az valóban 100e ft
10*15-ös kép, kb szintén 2 perc, a canon 20, vagy 40 mp-jéhez képest
100e ft-ért azért eléggé gázos az epson részéről kiadni egy ilyen söpredéket
ráadásul alig vállalnak rá garit, ha ledöglik valami benne, kukázhatod az egészet...
hp meg sajnos szintén nem a jó híréről híres, canon a legmegbízhatóbb cd nyomtató, még ha az ip7250-es csak alsó alapadagolót használ, de szerintem hamarosan visszatér a hátsó adagoló, mert kapnak érte a legtöbb fórumon
-
válasz
-=RelakS=- #4286 üzenetére
Hát az nagyon sok érte
Epson-ról nem sok jót hallani sajnos
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4282 üzenetére
felsőbe csak 10x15 vagy kb a5 nagyságú papír megy.
amúgy hosszabb a papír útja ,nem egyből fordítja mint az előző generációk, csak ha a4 normal vagy a4 fotópapírra nyomsz akkor csereberélni kell.
mondjuk még valszeg kapok 4950esbol egy adaggal
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4276 üzenetére
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4274 üzenetére
nekem csupan csak 3-4000 db van belole
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4269 üzenetére
szerintem felújított
max tégy vele egy próbát.
de ha gyárit veszel sem megy tovább 2-3 évnél,
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4267 üzenetére
igen kijön 40 dodóból a felújított ami lehet 3-4 hónap után kanyec
de próbáld meg hátha szerencséd lesz
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4265 üzenetére
igen ki lehet, mert cserélhető, de ne számíts rá hogy filléres tétel
én is mikor mondom az ügyfeleimnek hogy 14-17e ft a fejcsere, ettől is elriadnak már... hát még a többi kereskedő , szerviz áraitól, ami 18-20 + Áfa , és ők garit sem vállalnak rá
Camera vállalt rá anno 3 hó garit, ha 20 + áfáért kicserélik meg még megveszed hozzá a gyári patronsort ami + 12000 ft
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4263 üzenetére
persze, nekem is van rengeteg ilyen fejem
próbáld meg a fej érintkezőit megtörölgetni, de nem valószínű hogy jó lesz.
sajnos az emberek felének ezt a tünetet produkálja ha a fej szavatossága kezd lejárni.
Kupido is végül tőlem vett új nyomtatót, ezt sajnos gyári tintával használva sem tudod kiküszöbölni... mivel ezt nem tinta okozza, szóval gyári patron sem biztosíték hogy örökké élni fog a nyomtató
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4259 üzenetére
igen szavatosság
ip4000-3000 ip4200, ezek még 6-7 évre voltak tervezve, persze a nyomtatóban levő fej
amit utólag veszel az már 2-3 év max
igen ez a fej elöregedés ( tudatos elöregedés) első jele, ezt követően majd jön a 5 sárga led
-
afterburner_
őstag
válasz
-=RelakS=- #4257 üzenetére
ha ellenőrző minta sorainak a fele hiányzik vagy fele halvány, akkor ez fej elöregedés ( közeleg a fej szavatosságának a vége), nem javítható, csak ahogy írtad magas minőségben nyomtatva tudod még használni, de valószínű hamarosan tiltani fogja a nyomtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest