- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Üdv mindenkinek!
Az utőbbi időben gondok adódtak a szeverünkkel. Kifagyott párszor és ezt mindig a bomba hatástalanítása közbe tette. A probléma forrását megtudtuk, az új 1.5-ös patch felrakásával a régi PAM móddal (1.05) problémák adódhatnak. Mivel amúgy is fel akartuk már rakni az 1.07b PAM módot, letöltöttem és feltöltöttem a szerverre. A readme-ben le van írva, hogy minden fájlt törölni kell a szerver pam könyvtárából, egyedül a zzzsound.....pk3-at kell meghagyni. Ezt megcsináltam, újraindítottam SSH-val a szervert, azonban a CoD szerver nem tudott elindulni. A következő hibát találtam:
******* script compile error *******
unknown (builtin) method 'autodemostart': (file 'maps\mp\gametypes\sd.gsc', line 1370)
player autoDemoStart();
*
ERROR: script compile error
(see console for details)
Egyből utána is néztem a dolognak, és azt tapasztaltam, hogy más külföldi fórumon is találkoztak már hasonló esettel, de egyik topicban sem írták le, mi a megoldás. Ha valaki találkozott már hasonló esettel, kérem segítsen.
Előre is köszönöm, Killerman!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest