- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ma letöltöttem megint az MW2019-et és azt kell mondjam, hogy még mindig az az etalon játék. Az meg van csinálva mindenhogyan. Ezt nem sikerült überelni sehogy.
-
-
Aki egyszer csal, az csalni is fog mindig. Megvette a cheater programot hozzá és nyomja.
Ez szimpla pszichológia. Nem akar rosszabb eredményt, rosszabb statot, stb.
De a fur, hogy sok a kezdő az MW3-ben. Aki most vagy nem rég vette meg és kő keményen minden meccsben első, 3-4-es KD felett végez, stb.
Amúgy nem azt kéne az Actinak bannolnia aki reportol, hanem a cheaterekkel kéne hatásosabban fellépni, mert az egész COD-nek ez a legnagyobb rákfenéje évek óta. -
-
Tegnapi történés:
3-4 napja nagyon magas pingű játékot talál. És természetesen a csoport akikhez bedob, szintén ilyen pinggel nyomják. Megnéztem a ban státuszt, és limited matchmaking volt, azaz Shadowban. Írtam az ügyfélszolgálatnak, majd visszaírtak, hogy kommunikáció szabálytalanságot talált nálam a biztonsági csapat és ezért van ez. Amint kivizsgálják, akkor vagy visszavonják vagy végleges lesz.Vicces. Sejtettem, hogy miért kaptam, mert kiírtam egy szar csalóhoz, hogy csal és reportoltam. Természetesen nem csak én, mert full minden meccsben meghívta nuke-ot. Gondolom visszareportolt. Ma már no bann detected. Fura, hogy ez így megy. A csaló gondolom marad, de én 4 napig szopóágon voltam.
-
-
-
Ha valakinek gondja van továbbra is a rossz pinggel, a packetlossal, stb., akkor megoldás az ExitLag használata. Másik topikból kaptam infonak és előfizettem rá, és teljesen más a játékélmony. Nincsenek kapcsolati gondok, nincs magas ping, stb.
Ez főleg azt érinti aki Telekomos vagy olyan a szolgáltatója. Megéri. -
-
-
Hirtelen mindenki eltünt a Zombiból.
Gondolom mindenki BO6-ozik. -
válasz
s.bala31 #4390 üzenetére
A WARP-ot mikor kapcsolod be? Csak akkor ha elindítod a COD-ot?
Én azt javaslom, hogy kikapcsolt warppal töltsd le újra a shadereket. Majd restart. És utána próbálj meg újra warppal belépni.
De az biztos, hogy valami történt tegnap, mert multiplayer közben volt packetburst és packetloss. Nos, nem lennék meglepve, ha ez nem a játékban történt frissítés miatt van. -
-
-
válasz
SipiBcs #4378 üzenetére
Itt a probléma oka. Kalap szar este a játék Telekomos hálózaton. A WARP sokat segít, de azzal sem lesz 100%-os, de jelentősen jobb a helyzet.
De ahogy Te is látod, csúcsidőben okádék a játék.Leet | Ezért van állandóan packet loss-od esténként, ha TELEKOMOS vagy
-
Ez most komoly, hogy minden egyes alkalommal a BO6 jön be és újra kell indítani ahhoz, hogy az MW3-al tudjak játszani? Ez mekkora szemét egy trágya megoldás-.
-
válasz
protegum #4374 üzenetére
Szemét egy cég a Telekom. Ahol lakok, ott nincs optikájuk. Miért? Mert bementek a polgármesteri hivatalba, és közölték, hogy fejleszteni akarnak optikára mindenhol. Polgármester mondta: nagyon fasza. De erre a Telekomos ember: Igen, mi fejlesztünk, de a feltúrásainkat nektek kell helyre hozni. Erre azt mondta a polgármester: ott az ajtó.
Tehát feltúrják a várost és utána a mocskot mással takaríttatják el, hogy nekik jó legyen. Vicces. -
-
válasz
nutella1 #4356 üzenetére
Tudod, azon gondolkoztam, hogy több mint egy éve megy ez a szarakodás a packetlossal, meg a packetburstel. A hwsws cikke júniusi, a leete meg 3 napos. Eddig senki nem nagyon foglalkozott vele, de gondolom már kiborult a bili, hogy vesznek az emberek 40k-ért egy játékot és nem tudnak játszani. Szidtuk az Activisiont, de közbe kiderült, hogy a gond a mocsok Telekomnál van.
Tegnap foglalkoztam a témával és ami baromi jó megoldás az ExitLag. De ez fizetős, viszont tényleg baromi jó. Illetve ingyenes megoldásból a WARP.
Nincs packetloss, nincs packetburst. Szóval, aki Telekomos nettel rendelkezik és gondjai vannak, ez a két alkalmazás megoldja játékban a gondokat. -
-
-
-
válasz
Acheron #4329 üzenetére
Igazából nekem az tette be a kaput, hogy ez az oldalra szökkenés 4 év fejlesztése.
Plusz, a legnagyobb hír, hogy nem lesz toxikus a BO6. Gratulálok. Valószínűleg azért toxikus mindegyik COD a 2019 óta, mert tele van csalóval és az SBMM egy kaki és felesleges dolog ami megnehezíti a játékosokat hogy jól érezzék magukat.
De a megoldás: Hallgattassuk el az embereket és minden fasza. Inkább a csalókat kéne megszüntetni és ezirányba erőfeszitéseket tenni meg az SBMM-t kivenni és máris nem lenne toxikus a COD. -
-
-
Lehet tudni, hogy mi az a több giga amit megint letölt?
Jön Season 6 Reloaded? Vagy mi ez?
Vagy tölti előre a BO6-ot, hogy tuti vegyem meg? -
-
DuplaXP van mindenre.
-
Ez így van.
Persze, semmi köze a szolgáltatónak a rossz és túlterhelt szerverekhez, meg ahhoz, hogy akitől bérlik a szervereket, rossz minőségű szolgáltatóval vagy kapcsolattal dolgoznak.
Aztán az is lehet, hogy a játékban van valami "szar". Meg az is lehet, hogy országonként vannak besorolva a szerverekhez. Egy német más szerveren játszik, mert nagyobb és többen játsszák mint a magyar. Ez ez utóbbi csak feltételezés.
Mindenesetre egyik sem segít ki minket, mert úgy szar játszani így, ahogy van. -
válasz
protegum #4309 üzenetére
Hol beszélek ezt?
Jelen esetben amikor kapcsolódsz egy szerverhez, az egy csomó szolgáltatón, útválasztón, stb csatlakozik a blizzard vagy activision szervereihez. Elég menet közben, ha egy helyen rossza a kapcsolat, máris bukik a történet, vagy túlterhelt a szerver amire bedob a játék. Semmi köze a Telekomhoz vagy másik szolgáltatóhoz. Amúgy meccskeresésben látszik ez a legjobban.
Zombiban, ha elindítasz egy keresést, elindul a játék, betölt, látod, hogy milyen packetloss, latency, stb van. Ha kilépsz a meccs kezdete elött (így nem veszted el a cuccaidat), és új meccset keresel, akkor 1-2 keresés után berak olyan játékba, ahol minden rendben. Majd a meccs végén átmész a Dark Aetherbe, és máris jön a packetloss, a packet burst, meg a latency variations.... -
válasz
Dave567 #4304 üzenetére
Ezt azért tudom megerősíteni, mert van amikor a zombiban a bounty küldetést ledarálom a fegyveremmel a vörös zónában, és van amikor lövöm mint állat és alig akar elhalni.
Tele van a net ezekkel a panaszokkal és nem igazán érdeklik őket.
De ezek a szervergondok, nem most hanem már az MW2 idején elkezdődtek. -
válasz
protegum #4303 üzenetére
Az nálam is volt a hétévégén, hogy elindult a zombi, bent csináljuk a redzone-ban a küldiket, és megáll a gém lost connectionnal. De volt már ilyen, és akkor nem dobta el a cuccokat amiket összeszedtem, hanem megmaradtak, tehát nem buktam semmit, csak amit játék közben összeszedtem. De most buktam mindent, és újra meg kellett vennem mindent, és amit felhasználtam az pedig bukta lett. Ez gondolom egy új feature ebben a szenzonban, mert eddig ez nem így volt.
Én két dologra tippelek:
Vagy ennyire trógerek és szarnak normális kapacitású és kapcsolati minőségű szervereket üzemeltetni.
Vagy mivel jön az új BO ezért a régi tönkre kell tenni, nehogy azzal játszanak inkább az emberek. -
válasz
Dave567 #4301 üzenetére
Én is inkább zombizok, de ami kapcsolati szinten megy, az szánalom. Van, hogy még a meccs elött ki kell lépnem mert 5% packet lostot ír ki. El sem indítom a meccset. Újat keresek és jó. Majd meccs közben meg megy a packet burst.
Délelött minden rendben, este van a gebasz, amikor sokan játszanak. Ez meg szerverleterheltség. -
-
válasz
kill_switch #4260 üzenetére
Ja, egész jó móka.
Lehet benne aprítani. Én szeretem ezeket a halloweenes eventeket.
A legjobb számomra a Cold Warban a Screamdeathmatch volt. Annak nagyon jó volt a feelingje. -
Mi ez a 32 gigabájtos update PC-n?
-
-
Zombieban nerfelték a Trianglet. Már nem ad arany kristályt és arany aether toolt. Idióták.
-
-
-
-
Ezt akartam kérdezni pont, hogy a tuning ki van e kapcsolva.
Nekem az elősző szezonban kezdte azt csinálni, hogy időnként BSOD-t kapott a gépem és minden alkalommal más volt a hiba. Míg egy nagyon jó barátom mondta, hogy kapcsoljam ki az xmp-t a Biosdban. Megcsináltam és megszűntek a BSOD-k. Ez sajnos azért van mert már csesznek a játékra és nem javítják, nem optimalizálják a programot. Minden COD erre a sorsra jut a végleges szezonok elött. -
A Zombiba sem javítottak ki semmit. Semmit az égatta világon.
Tegnap konkrétan laggolt mint a rossebb és több alaklommal nem tudtunk bemenni a dark aetherbe. Hiába indította el a srác, nem tudtunk szavazni rá.
Ja és több alkalommal volt olyan, hogy jelezte a kontraktot, odamentük, hogy felvegyük de nem tudtuk. -
-
-
válasz
nutella1 #4030 üzenetére
Nem a szolgáltató a ludas, hanem a szervert kiszolgáló cég vagy szolgáltató.
Nálam is rendben van a szolgáltatás minősége, mert egy Telekomos barátom ezt leellenőrizte. Kint van a gond, mert ugye a szerver nem Magyarországon van.
Az Activision/Blizzard igénytelensége, hogy nem bír megfelelő kapcsolatszolgáltatót használni és megfelelő mennyiségű és minőségű szervereket biztosítani. -
-
Én nem tudom, hogy mit csesztek el, de vállalhatatlan a zombi. Nem hittem el a youtubereknek, hogy 2 hete ekkor a gond. Kifagyások, crashek.
Ma bemegyünk a Dark Aetherbe a golden filterért. Megöljük a Bosst és erre felveszem a golden filtert éls lost connectionnal kifagy. Mintha direkt nem akarná a cég, hogy elhozd a motyókat.
-
Azért elgondolkodok rajta, hogy ez mennyire egy trehány egy szemét cég.
Nyomjuk Red Wormot, vége lett kinyírtuk, majd a haver meghalt a semmitől és spectatelt. Ugrott mindene Tomstone ellenére. Én kihoztam a Scrochert. Következő kör megint nyomjuk a férget és most én illetve a másik társunk fagyott ki ugyan így és buktuk a nyereményt és mindent.
Tele van a youtube azzal, hogy most a zombi játszhatatlan. És szarnak kijavítani. -
-
-
-
-
-
-
-
Srácok! A Zombiban a Red Worm-ot mivel lehet kinyírni? És milyen taktika kell hozzá?
-
válasz
kill_switch #3910 üzenetére
Teljesen mindegy, én ez pozitívnak ítéltem meg.
Azóta is rendszeresen játszom a lánnyal. Rendszeresen segít és jókat játszunk. -
Ezt el kell mesélnem:
Ma a zombiba nyomom egyedül. Egyszer csak megjelenik elöttem egy tag, aki lepakolt elém egy valag motyót. Felvettem. Majd megyek tovább a következő kontraktra és megint megjelenik, majd megint lepakol elém motyókat.
Azt mondja, hogy menjek vele. Bementünk a pirosba és ott nyomtuk, majd mentük az Aetherbe. Utána megint egy party de már 4-esbe. És ott is segítettek.
Basszus vannak még kedves és normális segítökész játékosok. Eddig ilyenem még sosem volt. -
-
válasz
zozika84 #3799 üzenetére
Pont ez járt a fejemben valemlyik nap, hogy ha lenne összefogás, és elég sok embert össze lehetne szedni, akkor ha egy hétig, nincs játék, akkor lenne változás.
Egyből tenne lépéseket az Activision. De ezt kell kellene érni.
Annak valóban nem sok értelme van, ha puffog az ember, bár van amikor ki kell adni. -
Én meg ahogy látom, mindig jön valaki, aki beletrollkodik abba amit nem ért.
És mivel nem érti miről van szó, előveszi a sírás kártyát, mert jobb nincs a tarsolyában.
Kár itt koptatni ezért a billentyűzetet.Mellesleg, ha nekünk rég motorosoknak szerinted el kell fogadni, hogy woke-os lett egy COD, akkor neked és a hozzád hasonló gondolkodásúaknak, meg szintén el kéne fogadni, hogy ez nekünk nem tetszik.
Na, akkor most kinek van igaza? -
-
-
Tökéletesen összefoglalja a lényeget:
A CALL OF DUTY 10 PROBLÉMÁJA - YouTube -
-
válasz
Acheron #3708 üzenetére
Nem tudom, hogy mi áll mögötte, de nagyon gáz. Az is gáz, hogy egy sniperrel quick scopeozva jobban lőnek, mint egy kézi fegyverrel, és az is gáz, amikor szándékosan betesznek egy fegyvert ami overkill. Aztán a sok jogos hiszti után meg nerfelik, de annyira, hogy utána meg használhatatlan.
Akik programoznak, meg megtervezik ezt, nem úgy néz ki mintha értetnének hozzá.
Engem a sniper téma idegesít a legjobban. TDM-ben úgy mennek emberek sniperrel, hogy esélyed sincs ellenük. A való életben (aki volt katona tudja, én voltam) nem valósítasz meg ilyen műveleteket. Az arra van, hogy lekempelj és szép nyugiban oszd a halált.
Tudom ez játék, de ha játék, akkor is be kéne tartani a fizikát. -
válasz
shotika #3706 üzenetére
Ezzel a folyamatos nerfelgetéssel, meg buffolgatással nekem is ki van a csukám.
Án nem szerettem a hrm-9-et, de mást meg igen. Nincs jobb dolguk, ezzel buziskodnak folyton.
Ahelyett, hogy értelmes tartalmakat gyártatnának, meg nem csesznék el folyton a játékot ilyen primitív bugokkal. -
-
-
-
-
-
válasz
Dave567 #3640 üzenetére
Nem ez gusztustalan.
Nem tudom mi ez, de undorító. Tegnap elég sok ilyen meccset produkált.
Leellenörzőm a netkapcsolatot és fullon megvan a max letöltés és feltöltési sebesség és a ping is rendben van. Bant sem kaptam, azt is megnéztem, így nem értem miért ad ilyen rossz latencyt. -
válasz
Tsebacsi #3641 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert egyenlőre ketten vagyunk Plunderre, és jó lenne még egy vagy két tag akivel lehet nyomni.
Szerintem is jó a Plunder és nem csak gyűjtögetésről szól. Elég kemény harcok tudnak kialakulni. Nem volt még olyan meccsünk, hogy ne kellett volna fightolni másokkal. Főleg amikor jelez a térképen, hogy sok a zsozsó nálad. -
-
Azért ezek a pingek gusztustalanok:
Hàrmunkat is szopatott.
Ès èrdekes, hogy csak a multiba van ez, mert Plunderbe meg 25-30 volt a ping. -
-
válasz
nutella1 #3607 üzenetére
Az, de nem csak a BP megy lassan, hanem minden más is.
És ahogy Tsebacsi írta, sajnos a Plunderrel gyorsabban megy a szintezés. Amikor duplaxp van érdemesebb azzal játszani (már aki kedveli), mert tényleg sokkal többet megy minden.
De, igen, az látszik, hogy ez a pénzről szól. Vegyél tokeneket ezerrel. -
-
válasz
kill_switch #3601 üzenetére
Mikor leszedtek, néztem őket mit csinálnak ott bent, és gugolgattak egymásnak, meg forogtak ész nélkül.
Baszssus, mennyi ilyen idiótával találkozom én is. Kéne nekik egy ilyen játékmód: Ki gugol gyorsabban és ki forog többet. -
-
-
-
A Cron 50 az milyen fegyver pontosan??
-
-
válasz
BandiHUN #3566 üzenetére
Anno a MW2019-ben amikor megjött a szezon 1 max 2 hét alatt ki volt pörgetve a prerstige és a BP. Aztán ott is szépen lassították a folyamatot, de közel sem annyire mint jelen esetben. Itt szó szerint odakötnek a gép elé, hogy játssz napi több órát, hogy meg legyen. Sajnos a WZ jobban adja mint a sima multi, de a Zombinál is. Na, most ezzel az a gondom, hogy aki fizetett a játékért és nem akar WZ-vel játszani mert nem szereti a szopóágra van küldve. Szóval, no comment. Ha nincs duplaxp szenvedős a haladás.
-
-
-
-
Nem akarom mondani, de ahogy vége lett ennek a buzernyák free hétvégének, olyan ge..ci pro lettem hirtelen a játékban, hogy nem tudom hovatenni.
Na, mi ez ha nem szándékosság. -
-
válasz
nutella1 #3507 üzenetére
Azért az is vicces, hogy én aki foglaltam 58 kill-t hoztam össze, a TDM-es köcsög, meg 66-ot. Mennyi lett volna, ha nem foglalok. Meg a 8 killjével többet elérő majdnem annyi pontot kapott mint én aki foglaltam. Valószínűleg ezért nem foglalják a pontot, mert annyi pontot kapsz a killekért, mintha foglalnád a pontot.
-
Azért ahogy látom, nem nagyon vásárolták a népek a BlackCell-t.
-
-
válasz
BITBOYS #3500 üzenetére
Egyiknek sincs sok élnivalója ilyen körülmények között. Tele van csalóval a játék és egyre rosszabb.
Nem azokat értem csaló alatt akik jobbak nálam, hanem amikor látom, hogy megy a wh meg az aimbot.
Most meg, hogy free weekend van, pláne megszaporodott a sok "pro".
Tegnap vicces volt a jelenet:
Lvl 2-es gyerek Emergencyben és 86 kill 4 halállal. -
Ne is mondd. Az össze meccsen szomorúan konstatálom, hogy majdnem csak én foglalok. Mindegy, hogy Hardopint vagy Domination a játékosok többsége ugyan úgy TDM-ezik. Minden ilyen meccsben én foglalom a legtöbbet a csapatban.
Jó lenne olyan játékosokka játszani akik még tudják mit is kell ilyenkor csinálni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest