- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Megéri megvenni a játékot? Most téli vásárban 14ezer.
Csak a multi miatt venném.
A Modern Warfare-al játszok rendszeresen 2023 márciusi.
MW2 vel (2009) már szinte sose (csalók, nem lehet kilépni a játékból stb. stb.)
Black ops széria nem jött be.
WaW szériák látom már halottak.
WWII-n (2017) gondolkodtam még az 8 ezer, de ott sincs semmi élet.
Csak erről meg nagyon sok a negatív kritika, az hogy nincsenek új pályák az nem gond egy kritika volt ez is steam-en, zombi mód se érdekel.
"Borzalmasan bugos, de leginkább a fegyverek mechanikája egy vicc, a mozgás mechanika vicc az egész egy vicc.
Unalmas és rövid kampány, borzalmas multiplayer (új pályákra sem volt idő), katasztrofális zombi... Egy 70 dolcsis ZS kategóriás DLC... NE PAZAROLD RÁ A PÉNZED!!!
Köszi -
Jamby18
senior tag
válasz
bager13 #2330 üzenetére
És ha vissza kapom az árát továbbiakban lesz valami negatívum? Gondolok itt arra ha x idő után újra megveszem akkor az simán működni fog? Max nem tudom már többé vissza kérni az árát?
Acheron
A COD 4 remasteredre ezt írja :
Ezenkívül csatlakozzon barátaival az online módban, amely újradefiniálta a Call of Duty-t a killstreaks, XP, Prestige és más testreszabható, klasszikus többjátékos módok bevezetésével.
Akkor valamilyen multi csak van hozzá. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok
Kettő steam-es cod (steam téli vásár) megvásárlása előtt állok, csak előtte tutira mennék így kérdezek inkább.
-COD MW remastered (2017) 7,6k
-Jelen fórum játéka ami 18k.
-Call of Duty Modern warfare (2023 márciusi megjelenés) 7,6k
Melyiket érdemes megvenni? Az értékelések jelen játéknál rosszak a 2023 márciusi MW-nél pozitív. Csak a multi érdekelne!
Nem szeretnék úgy járni, hogy megvettem pl. Black Ops 2-t vagy a Waw-t és nem játszik vele senki nincsenek szerverek.
Megvan Steam-en eredetiben a 2007-es COD4 MW, de nem indul el. Csináltam fájl épség vizsgálatot, de fekete képernyő és kidob aztán felajánlja a csökkentett módot, de se az Igen se a Nem opcióra nincs változás mert ugyan úgy fekete képernyő és vissza dob az asztalra. Ezért gondolkozok most hogy akkor megvegyek a 2017-es remastered-et amit fentebb írtam.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest