Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
hadam98
üzenetére
Akkor hogy van az, hogy a Season 1-ben még tökéletesen működött sokkal több mapon a KK? Utána persze szétszeparálták, hogy az összes játékmódba IS kényszerítsenek. Ennyi erővel SnD-re se alkalmas mind. Vagy TDM-re sem? Ez így szerintem csak belemagyarázás. Az összes map nagyjából alkalmas KK-ra. Sőt, az és a TDM vitte sikerre a Shipment verziókat. Mindegy, mindenki máshogy látja, én ezt nem fogadom el, erős kényszerítésnek érzem. Abban sem vagyok biztos, hogy hosszú távon növeli a játék életciklusát.
Nálam 2 kritérium jönne be.
1. Kontroller csak kontrollerrel, egér csak egérrel összesorsolva (mindegy hogy pc vagy konzol, a vezérlés fajtája szerint fair egy-egy meccs).
2. Az összes map pörgetése minden játékmódban, és akinek nem tetszik, úgy is Leave gomb...
Lehetne ezt így is. -
-
bager13
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Te sem érted, ami én írok. Olvasd el újra, hátha...
A BF csak a steames számokat nézve (ugye a többit nem tudjuk) a season 2 óta stagnál.
Az Arc Raiders dettó ezt az utat járja be.
Tipik kettős mérce, a BF haldoklik a AR hasít ugyanazzal az életuttal. Értem...Nem akarlak elkeseríteni, de a CoD-osok már rég leléptek a BF-ből. Tudod már csak az maradt, akinek bejön és BF-ezni akar. A Hype huszárok, új játékról-új játékra ugrálok mentek tovább.
Az más kérdés, hogy a EA ezt csalódásnak éli meg.
-
bager13
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Szerintem nem így van. Szóval ezen kár vitáznunk tovább.
Viszont visszatérve erre a játékosszám mizériára.
A BF6-nál nem csökken, hanem stagnál és ezt hívják úgy, hogy a kemény mag maradt a férgese elhullott. Ebből következik, hogy nem haldoklik.
Mint, ahogy az Arc Raiders sem. Pedig az is nagyon sok játékost vesztett. Persze arról nem cikkeztek "a nagy mediumok". Pontosan az történik ott is, kezd beállni egy masszív mag.
-
bager13
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Hülyeség amit írsz. Hiszem bármikor kereshetek a szűrő nélkül is. Ergo, ha már csak 100 ember játszik vele, akkor is be fog oda dobni, ha szűrő nélkül keresek.
Addig meg míg van választásom, hát hadd legyen.
Ez számomra rendkívül fontos dolog. Azt a kevés játékidőt nem az általam utált mapon szeretném eltölteni. -
Acheron
őstag
válasz
hadam98
üzenetére
Ezzel a megközelítéssel egy baj van - nem ösztönzi a fejlesztőket, hogy igazán minőségi pályákat tegyenek le az asztalra. Mindegy, mit csinálnak, használni fogják, mert muszáj. Annyi lehetősége van a játékosnak, hogy a nem tetsző pályáról kilép és keres új lobbyt (de az sem kizárt, hogy a rendszer ilyenkor ötször egymás után ugyanarra a pályára teszi vissza, amit skippelni akart)
A pályaválasztás lehetősége azonnal kiadná, mi az, amit szeretnek a játékosok, és mi az, ami vakvágány. -
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Szerintem egyertelmuen leirtam, hogy a fegyverskinek es az operator skineken kivul MINDEN mas hasznalhato. Nem tudom mennyire latszik de az accessory es a decal is prestige-es jutalom...szal siman szarragok ha nem bug. Mellesleg szerintem nem a prestige-et fizetted ki ha megvetted a jatekot, es a prestige oldalon ki van pipalva minden jutalom, csak epp hasznalni nem lehet a fegyver es operator skineket.

-
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Mi az, hogy ingyenes, fel van oldva, ez nem fizetos kontent, ezert "megdolgozik" a player es a tobbi cucc meg van, az emblem a toltokepernyo stbstb mind hasznalhato. Logika nem sok van benne. Illetve egy lapat szarragosag, hogy ezzel osztonozzenek arra, hogy vegyem meg...vicc...foleg, hogy ezt sehol nem latom feltuntetve...
-
Pedro78
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Nem bonyolult, warzone...es ott is vannak szintek, prestige stb...de se a fegyver skinek se az operator skineket nem adja meg, illetve megadja, mert ott a pipa, de ha ki akarom valasztani akkor lakat van rajta, a stickerek emblemek azok megvannak. Na meg a prestige1-es instant rewardkent kapott operatort is megadta :

-
SwitcX69
tag
válasz
hadam98
üzenetére
Nálam ez szimplán tetszik vagy sem
természetesen a kis mikroközösségemről tudok nyilatkozni, két haver töretlenül kitart mellette. Még a legelején próbáltuk, talán egy winig mentünk br-ben, többi módot is próbáltuk de az végképp nem. Valamikor vanguard-cw(?) idején mentem másokkal, ismét hamar kikoptam. Fortnite, pubg, apex legends mind sokkal-sokkal többet ment, minden téren változatosabbak számomra.
-
dnelb
veterán
Ha teljes SBMM lenne, akkor folyamatosan azonos szintű játékosokkal rakna össze, mint a korábbi részekben
Hát mi nem ezt éreztük. Korábbi gamekben inkább szinted *1.2-1.5, néha meg bedobott egy *0.7-et hogy játékba tartson, adjon egy kis élményt, majd megint 5-10 kemény, sós meccs. Ekkoriban még ment az az oldal ahol megtudtad nézni a lobby átlagot, szóval nem én találom ki.
Ha úgy működne ahogy tervezték jó lenne, de a valóság inkább az hogyha megvan az 1-es KD-d akkor rommá szopat. Nem véletlenül gyűlöli kb mindenki. -
Nekem minden olyan pályával bajom van ahol a start után 7 seccel már hátba lőnek, ezt nem szabadna így megoldani szvsz, a másik dolog pedig az ,hogy mindenféle ninja perket meg halk lépést instant ki kellene vágni a codból, az még nagyon megtudja ölni az egész gameplayt
-
Spizzi
aktív tag
Figyelj, ez olyan, hogy kinek mi.
Szerintem max technikai oldalról rosszabb a játékmenet a régebbiekben, gondolok itt arra, hogy a movement jóval fluidabb pl. a BO7-ban mint az MW2-ben(a fluid nem = sebesség, hanem maga a mozgás természetességének érzete), illetve a gunplay sokkal immerzívebb mint a régieknék, mai szemmel azokba a lövöldözés érzete nagyon "videojátékos".
De összehasonlításban a pályák botrány, egy cső aréna minden map, van 3 útvonal mindegyiken és csókolom? Bazki, mi ez? League of Legends? Pár hsz-el visszább emlegettük Strike-ot, hasonlítsd össze bármelyik BO7 mappal. Azon van vagy 4 main lane, meg vagy 6-8 sub lane, + vertikalitás, házakba interioros emeletek, pincék, kimászható tetők stb. Azokon a mapokon bárhol lehetett ellenfél előtted, mögötted, feletted, alattad, az ablakba, a tetőn 8 méter magasan... BO7-be meg vagy telibe előtted van valaki, vagy telibe a hátad mögött... mert faék egyszerű aréna shooter az egész játék. Egy sima reflex játék, ki látta meg hamarabb a másikat és kész. Nem tudsz a helyezkedéssel taktikázni sem mert bárhol állsz biztos openbe vagy, úgy van kialakítva az egész pálya, hogy bármilyen spot legalább 2 de inkább 3 irányból belátható.
-
Evidens, én reportolom, meg néha szoktunk is írni a chatre, hogy tesó látjuk mi van, volt olyan tegnap ,hogy négyen reportoltuk be és a köv körben nem volt már a meccsben, most vagy kilépett magátol vagy épp ki lett pattintva, amúgy mindezek ellenére tegnap kifejezetten jó meccseket mentünk, jó volt
-
Nem a stat miatt titulálsz valakit csalónak, egy 47-es stat nem egy nagy szám, az iskolás fiam is csinált 61 killes statot Xboxon, inkább arra mondjuk akinél látod a killcamban, hogy lekövet több alkalommal falon keresztül illetve folyamatosan falon át lő le, ez ilyen egszerű, én értem ,hogy megkell védeni a játékot mert ez a kedvenc de attól még ami valós az valós, és értem mit mondasz, nem csaló mindenki aki jól játszik de aki folyton falon át lekövet meg falon kersztül lő el sokadjára az bizony nem tiszta játékos, killcam elég beszédes tud lenni, pl ha a cronust felcsavarod és meg sem mozdítod a sticket a kontin akkor az simán lekövet téged falon át és aki így játszik arra bizony az a titulus illik, hogy csaló
-
Linem
senior tag
Na várj.
Attól mert bizonyos százaléknak tetszik egy pálya, az nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszik. Ha neked tetszik, akkor örülj neki.
Speciel a nuketown nekem bejön, na nem mint pálya, hanem itt lehet a leggyorsabban grindolni. Egyébként mindig kilépnék róla, mint ahogy a hijackedről is teszem.Az meg hogy másoknál hányadik sorban állnak a pályák, az érdekel valakit?
Nem ők játszanak vele, hanem én. Van akinek tetszett a BO6, nekem nem. Van akinek nem tetszik a BO7, nekem tetszik.
Neked ez a véleményed, másoknak meg az.
El kell fogadni a különböző véleményeket. Ne éljünk már burokban. -
shotika
őstag
"amúgy se befolyásolna semmit mert az ember ebbe a játékban bele tesz több száz órát, abból 4-5 óra a kampány. Kit érdekel? Ha jó az csak egy plusz hát itt sokaknak nem tetszik ez van."
Én imádom a jól megcsinált CoD kampányokat. Egy-egy ügyesen megtervezett, fordulatos, akció dús kampány képes meghatározni az aktuális epizód identitását, ráadásul telis-tele vannak emlékezetes pillanatokkal. A BO szérián belül maradva az első 2 epizód, a Cold War és még a 6. rész küldetései is baromi jók voltak.
-
Spizzi
aktív tag
-Nem szeretem a Black Ops-okat, az első kettő + WaW az még mester munka volt, utána a Treyarchnál elgurult a gyógyszer. Sem a tematika amibe ezeket a játékokat helyezik, sem pedig a gameplay nem a kedvencem.
-A térképek javarésze egy-két kivételtől eltekintve ez a szokásos 3 lane Quake Arena feeling valahonnan a 90-es évekből. Faék egyszerű minden pálya és arra van kihegyezve, hogy aki hamarabb elkezdi szemből lőni a másikat akkor az nyert. Nincs rajtuk semmi vertikalitás, mélység, magasság, szobák, átjárók. Túl mesterséges az egész, mintha minden object és folyosó egy patikamérlegen kiszámolt, a tökéletes fer-fer aránnyal megolkotott lenne mind a két oldal számára, amire még a map lighting is rátesz egy lapáttal, ami szintén full természetellenes csomó helyen. Tizen sok évvel ezelőtt már az MW2 2009 térképei, pl. Favela, Afghan de sorolhatnám amúgy mindet... olyanok voltak, hogy rajtuk játszva simán el tudnám képzelni, hogy ezek a helyek a való életben is léteznek, nincs mesterséges, "videójátékos" hatásuk.
-A szoki Treyarch agymenés, miszerint az egész játék nem szól másról mint a frontális harcról valamelyik folyosón a három közül, kivéve ha nagy néha valaki mégis meg tudja kerülni a spawnt és akkor fixen hátból lőnek le éledés után 3 másodperccel. A perkek összevissza vannak, színkódok meg wildcard paklik.... válasszak össze 3-at, hogy negyediknek kapjak valami mixeltet..... Aztán ott a ninja perk ami permanens, semmihez nem kötött a használata, nincs rajta cooldown vagy bármi..... a ghost ellenben meg csak akkor aktív ha ugrálsz a pályán mint a mérgezett egér. Ennek így mi értelme van? A ghost lényege, hogy minden körülmény között elrejtsen, hiszen attól vagyok "szellem" ha nem lát senki semmilyen eszközzel..... de a mapot végig ugrálhatom az elejétől a végéig szaltózgatva meg énekelve akkor se fog meghallani senki. Vicc.
Lenne még sok minden, de ezek így a fő gondjaim pepitában.
A Call of Duty-t számomra ez jelenti:
nem pedig ez:
és ez a két kép tökéletesen rávilágít arra, hogy mennyire más maga az elképzelés, a gameplay hangolása, a feeling és minden más a különböző fejlesztők fejében. Magáról a Call of Duty-ról mennyire máshogyan tudnak gondolkodni emberek. -
Beaumont
aktív tag
A 6-hoz képest alig van változás. Mappok szinte ugyanazok. Ahogy valaki írta. Ez inkább DLC-lehetett volna... Mintha egy új szezont indítottak volna egy kis "ráncfelvarrással", pár új mappal... Amit ha mázlid van ki is választanak a "szavazásnál".
A kampány minden idők egyik legrosszabb "sztorija". Mondjuk ennek nem nevezném.... Miben különbözik a 6. résztől?
A skineket leszámítva miben különbözik? Fegyverek nem érnek.
-
bulikavagyok
nagyúr
BO7. Kampány? Ugyan már... Le sem szoktam tölteni.
pRoject22: OLED-en nem néztem még, és valószínűleg nem is fogom. 32:9-en játszom, a monitorom nem OLED. De mindegy is, az nem sok mindenen változtat. Neked bejött a béta is? Ez furcsa nekem.
De nem fogunk összeveszni ezen. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
s2-t éppen kihúztam, szerencsére s3 bp már nagyjából 40%-nál jár. Eventből pedig az utolsó rész hiányzik, igyekszek megszerezni a napokban. 

értelmetlen kb. Ennél keskenyebb csík már csak a kerékpárút nevű map volna.

De nem fogunk összeveszni ezen.