- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- iPhone topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Újra kedvet kaptam a játékhoz, valaki tud tájékoztatni hogy mi a helyzet a PB-vel?
Tárgytalan megtaláltam[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Arra tudtok nekem megoldást, hogy miért esik le 250-röl az fps-em 100-ra ha pl UAV-ot kapcsolnak a csapatársaim?
Meg úgy random össze vissza??(az UAV-nál tuti) -
Mustármag
őstag
válasz
Skillerz #28834 üzenetére
Akkor sanszos hogy van még.
Nekem ezeket találja próbálj meg ez alapján keresni.
Csak óvatosan.[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Vagy ha a rejtett mappa törlése sem segít akkor törölnöd kell mindent ami a cod 4-re vonatkozik a registryböl.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A TAB-al előhozható eredmény táblának a méretét hogyan tudnám vissza állítani az eredetire?
Voltam egy agyon konfigolt szerón és elállítódott.
-
Mustármag
őstag
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy szerót amin nem alap mapokkal van search and destroy?(AZ se problem ha modolt)
-
Mustármag
őstag
Ja hogy úgy kell szokni hogy rendes terevan, így már értem
. Én surround-rol váltottam fejesre.Pár óra elég volt hogy megszokjam
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Elkaptam a Magyar Cseh mecs végét úgy 6.kört.
Az miért van hogy olyan mintha nem fáradna el a karakter?
"Össze vissza" rohangálnak és ugrálnak és mégsem. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Le kellet adnom a gépemet és most egy gyenge gépről játszom. Mindent megcsináltam feltettem a Cod-ot frissítettem a pb-t feltettem a 4db patchet. De folyton kivág a pb a kedvenc szerómon 0-ra húzott gafal simán van 30 fps-em kicsit több is.
Miért dobál ki a pb? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Az beállítás hiba hogy nem tudok különbséget tenni hogy felettem vagy mellettem megy el az ellenfél ha hallom?
Vagy alapból ilyen a játék hangja?
A fülessel nem lehet baj és a hangkarim se alaplapi! -
Mustármag
őstag
válasz
jaffa 2843 #27913 üzenetére
Megcsináltam, felmentem kedvenc szerómra admin azt mondta hogy oké. Köszönöm a segítséget!
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van rá mód hogy full-ra húzott grafikával játszhassak anélkül hogy kockáztassam a Fekete pb képet, vagy mindenféleképpen ki kell nyomni az aa-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xbox Elite Series 2 controller + Wireless charging dokkoló + USB receiver
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest