- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Ha kikapcsolom az effektek nagyeészér, sokkal szebb lesz, a játék
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1394 üzenetére
"ablakokból kell kikandikálni a szemben lévő házakhoz" - Ez lesz az
-
Csabipici
aktív tag
válasz Sirandrish #1396 üzenetére
Igen mint az írtam előtte is, nekem volt ilyenem.
Használtan volt kb. 80e Ft körül. Boltban kb.160e volt az új ára. Aztán olyan 50e Ft körül adtam el, amikor váltottam LCD-re. De még mindíg azt mondom, hogy a CRT-nek szebb volt a képe. Aztán később lett a 94cm-en FullHD-s (1920x1080-as) LCD TV-m, ami már látványban és méretben is veri a 22"-es CRT-t. Ezen már elég komoly látvány a játék pl. COD4, csak VGA is kell hozzá, hogy bírja ezt a felbontást... -
Sirandrish
legenda
-
Csabipici
aktív tag
válasz Sirandrish #1392 üzenetére
Annak idelyén (kb. 2 éve amikor nekem volt) király cuccnak számított, sőt akkoriban még az LCD-k a nyomába sem értek...
Nem tudom, hogy mostanság mennyi, vagy hogy lehet-e egyáltalán kapni. -
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #1393 üzenetére
az melyik? amikor a árokból kell kilőni az embereket vagy mikor az ablakokból kell kikandikálni a szemben lévő házakhoz? mert Veteránon mindkettő hatalmas móka...5méter fedezék nélkül aztán heccsát oszt retry
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1389 üzenetére
Na a 'Comrade sniper' küldetés..veteránon..
-
Sirandrish
legenda
válasz Csabipici #1391 üzenetére
az nemlehet sz*r
Egy olyat kéne szerezni. milyn árban van? 10-12K?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csabipici
aktív tag
válasz Sirandrish #1379 üzenetére
Pl.: Iiyama Vision Master Pro512 22"-os tervező monitor (55cm-es képátló) síkképcsöves.
Nekem volt ilyen monitorom és tudta a 2048x1536-ot 85Hz-en.
De általában 1600x1200-ban használtam 100Hz-en.
Most inkább az 1920x1080-at használom az LCD-n. -
G4bi89
senior tag
Ez nem Unreal3 engine mert pl. MOH Airborne az volt és ott nem lehetett AA-t állítani szóval szép volt de pixeles
Itt meg lehet szóval ez COD2-es motor meg az egésznek van egy ilyen COD2-es beütése csak jelenkorba átültetve."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Sirandrish
legenda
válasz szatocs #1388 üzenetére
Jó majd ugyis meglátod
igen pl a CoD2-ben is lehetett érezni a Veterán erejétEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szatocs
őstag
válasz Sirandrish #1387 üzenetére
Persze, azt gondoltam, hogy ott nem ez lesz a nyerő CoD1-2 - ben is tapasztaltam már a veteránt Csak amíg lehet, addig ez a nyerő. Multiban is mindig külön utakon írtottam az ellenséget
=== Szatocs ===
-
Sirandrish
legenda
válasz szatocs #1386 üzenetére
Szokni kell mert a Vetrán már kemény lesz
Nem féltik ezek a társakat a lényeg hogy kiirtsanak
Amugy nem látják hogy te irtod a legtöbbet csupán a többiek 5 percből 4et fedezékbe töltenek..te meg mész..ezért lőnek tégedJah és előre szólok hogy majd Veteránon azt felejtsd el hogy berohansz és ugy lövödőket...már be se tudsz majd rohanni nemhogy még lelőni őket
-
szatocs
őstag
válasz Sirandrish #1385 üzenetére
Hát azt gondolná az ember, hogy pazarlás. De érdekes, hogy mindegyik meg is tudja állapítani, hogy melyik ellenség lövi ki a legtöbb embert, ez cseppet irreális A másik meg, hogy leginkább bemegyek közéjük, és úgy lövöm őket, és még akkor is engem lőnek. Hát nem féltik ezek a társaikat?
Még csak a második fokozatig próbáltam. Csak szépen fokozatosan, hogy szokjam
=== Szatocs ===
-
Sirandrish
legenda
válasz szatocs #1384 üzenetére
Hát pedig nagyon ugyfest a dolog hogy de
Egyébként azért egy emberre rakétával lőni durva nem?Mondjuk a Veterán fokozat akkor a legjobb amikor van a pályán vagy 5 Sniperes...nah azoktól aztán bujkálhat az ember
-
szatocs
őstag
válasz Sirandrish #1367 üzenetére
Jaja, nem lenne baj, ha nem lennének a rakétások Mindig haladok szépen sorba a lelövéssel, csak azok meg mindig máshol vannak... És nem egyszer volt, hogy 2 rakétás is rámlőtt egymás után, és úgy haltam meg. Na az az idegesítő, nem igaz, hogy csak rambóra tudnak célozni
=== Szatocs ===
-
Sirandrish
legenda
-
Pubszon
veterán
válasz Sirandrish #1381 üzenetére
Nincs megadva, de lehet nem is eggy hanem több monitorral nézték.
Amugy fentebb van a link vagy 10-15 hsz-el.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Sirandrish
legenda
válasz Pubszon #1380 üzenetére
jó akkor monitor nincs megadva véletlenül ahol nézte mert érdekelne mi birja
-
Pubszon
veterán
válasz Sirandrish #1379 üzenetére
Nem ő nyomja így hanem tesztet nézett.
-
Sirandrish
legenda
válasz horvathkrisz #1374 üzenetére
milyen monitoron nyomatol olyan felbontást?
És hány hz-n birja?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz Firestormhun #1373 üzenetére
Ez mi?
-
horvathkrisz
addikt
válasz Firestormhun #1373 üzenetére
8800 Ultra (nem SLI!) nem gyengén pakol, 2560x1600 4xAA, 16xAF 34 fps ellenben 1650pro: 4 fps...
-
Firestormhun
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #1368 üzenetére
Veteránon
a CoD2-t mondom legalább 3szor a CoD4 demot meg egyszer...kemény de ha kellőképpen óvatos vagy akkor nemlehet gondEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1367 üzenetére
Veteránon? ... még easy-n is meghaltam egyszer, medium-n 3-szor vittem végig, a többi meg majd..
-
Sirandrish
legenda
válasz Eagle16 #1366 üzenetére
gondolj csak bele..a COD 1-2 be azért fele ilyen pörgős sem volt..így is lőnek mindenhonnan plussz 2-3 rakétavetős emberke is mozog a pályán...
Nah mindegy...nézd meg aztán mond hogy nem nehéz
Annyit még hozzáteszek hogy a CoD2-tén pl legalább 3szor toltam végig veteránon de ezzel még énis szenvedtem
-
Eagle16
addikt
válasz Sirandrish #1359 üzenetére
Na jó, akkor végigviszem még egyszer veteránon is
(CoD1 single kampányt is végigtoltam egyszer veteránon, na az durva volt...szóval ez már csak nem lesz olyan nehéz )₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Sirandrish
legenda
válasz AMD Power #1364 üzenetére
Most felraktam..játszottam vele jó 30 percet és megtetszett ez is a többit majd inkább a Moha topicban
-
AMD Power
titán
válasz Sirandrish #1363 üzenetére
Told végig! Megéri.
-
Sirandrish
legenda
válasz AMD Power #1362 üzenetére
nekem az nem jött be hogy rengeteg ellenfél volt..ezt elmondtam akkor is amikor a COD4 demot próbáltam hogy olyan Airbonre-os az egész mert itt sincs idő körbenézni mert jönnek és jönnek...de időközben nagyon is megtetszett ez a pörgős játékmenet
Azért is gondolom hogy adni kéne mégegy lehetőséget a MOHA-nak azzal is legalább ellenék 2-3 napig
-
AMD Power
titán
válasz Sirandrish #1361 üzenetére
Nekem tetszett az Airbone. Szerintem nagyon jó lett.
-
Sirandrish
legenda
válasz AMD Power #1360 üzenetére
tényleg...az Airborne nem tetszett...de először a CoD4 demo se...mostmár viszont Imádom a Demot és várom a teljest keményen...addig lehet kikéne próbálni az Airborne-t
-
AMD Power
titán
Már jöhetne de nagyon. Alig várom. Főleg azután ,hogy az Airbone milyen baba lett. COD is biztos király lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz Eagle16 #1358 üzenetére
csak 2szer? az kevés...nyomjad még...én már vagy 15szörvégigtoltam de mégmost is nyomom ha van szabad 10 percem
Amugy Veteránon is végigvitted?
-
Eagle16
addikt
Nah, nekem 2-szer elég is volt a demót végigvinni, de a javelin rakétát nem lehet megunni
Jöjjön már a teljes játék!₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Sirandrish
legenda
nekem a Fraps tökéletesen megfelel az FPS kiiratásárra..ugyse mindig akarom látni hogy mennyi...ha akarom akkor két balklikk..nem olyan bonyolult...
-
Zee21
aktív tag
btw szvsz nem ott van a shoti hanem a srác aki rohangál elötted mindenképp kapja a fejest és tőle tudod fölszedni mert én mindig máshol találom meg a fegyvert....
''Olyan sokoldalú vagyok hogy már szinte gömb''
-
G4bi89
senior tag
Fps kiírása úgy megy mint COD2-be.Console lehoz majd /cg drawfps 1
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Sirandrish
legenda
én nem keresek semmit..nem nézem a földet..a kisképet filózo amit kirak ha elérem és feltdudom venni
-
Sirandrish
legenda
nem gond..végülis én irtam rosszul
Jah és igen sikerült megtalálni..kösziEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #1341 üzenetére
"nah...legkönyebb fokozaton se találtam a legelején Shotit viszont a fegyó amit alapba kapsz valóban funkciónál gránvetőként.." - nem tettel pontot a "Shotit" utan, az zavart meg, bocs..
viszont remelem mostmar sikerult ratalalnod -
Sirandrish
legenda
én azt tudom..vagyis azt nem hogy a Shoti ott is megtalálható..én csupán azt mondtam hogy tényleg van gránátvető funkciója is az alapfegyvernek..ezt is azért mondtam mert idáig nem tudtam...az hogy az alapfegyver Shoti is egyben nem én mondtam..
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #1332 üzenetére
vmit qrvara kevertek itt, de mind1.. a kezdo fegyver gepfegyver, egy granatvetovel az aljan..
a shoti meg itt van..[ Szerkesztve ]
-
ent
őstag
Néztétek? Amikor vége a tankos küldinek, oda kell menni a tank mellé és figyuzni mit mond a főnök. Áll ott egy néger manus akin egy ujjnélküli ing van. Nézzétek meg közelről a bőrét milyen gondozott és ápolt, csak úgy csillog a testápolótól.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Sirandrish
legenda
válasz szabozeee #1333 üzenetére
nah? valami ujdonság számomra...milyen busz kormány? hol van az? megyek és nézem is
-
Sirandrish
legenda
válasz STC Speed #1334 üzenetére
annyiszor márén is...többször is de nem számoltam
De már egyre uncsibb...már ugrálás közben szedem le az embereket a csipával..tiszta CoD2 online fiilinng
-
szabozeee
aktív tag
ÁÁÁlat ez a játék.. Tuti hangulat, az első végigjátszáskor csak a fejemet kapkodtam olyan eseménydús.. A grafika is tuti, eddig kb 7x játszottam végig de nov. 9-ig még kb 10x meglesz. Amúgy a demó végén amikor kilépsz akkor 06.11.07 -es dátum van..
Megnézte mindenki a busz kormányát??? LOLHala Madrid :)
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1331 üzenetére
nah...legkönyebb fokozaton se találtam a legelején Shotit viszont a fegyó amit alapba kapsz valóban funkciónál gránvetőként...így már lentről könyeddén leirthatóak azok az ellenek akik az emeleti fedezékbe menekülnek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1330 üzenetére
Hát én nem találtam..mondjuk Veteránon próbáltam így sok időm nem maradt körbenézni de nah..majd keresgélem legkönyebben
-
Sirandrish
legenda
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #1328 üzenetére
rogton az elejen a tankot elhagyva asszem az elso kocsi mellett, ha egyenesen mentel akkor a bal also "sarkanal"
-
Sirandrish
legenda
válasz fpeter07 #1303 üzenetére
mennyira ez elején? mert azzal mennék akkor amíg a lőszer bírja
-
Pubszon
veterán
válasz LadaLord #1319 üzenetére
Nyugi!
Nekem is és a haveromnak is így indult és megijjedtem de rájöttem a hibára.
Valószínü hogy a telepítő a hibás de ha ugyanaz a hiba mint nekem, akkor csak eggy file-t kell törölni.
Ezt: Call of Duty 4 - Modern Warfare Demo\miles\mssmp3.asi
Előbb NE töröld csak nevezd át mondjuk mssmp3.asi.old-ra.
Sztem neked is ez a hiba, ha nem akkor nemtudok segíteni.
Nekem ez volt a baj.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
LadaLord
aktív tag
Az a baj, h itt az albiban csak az én gépemen futna el, mert van még ezen kívül 6 laptop, de azok még annyira sem játékra termettek, mint az én gépem...
De akkor aszondod, h lehet, h a telepítő a nem jó? Szal ha leszedem máshonnan, akkor lehet, h jó lesz? Mert azt már próbáltam, h újratelepítem.... -
LadaLord
aktív tag
Feltelepítettem simán. Amit ott kérdez a telepítés végén a Directx-el kapcsolatban, ott is igenre mentem. A videokarihoz a legújabb driver van fent(163.71).
Eddig ilyent nem nagyon csinált. Az Airborne például megy simán.... -
LadaLord
aktív tag
Hali mindenki!
Az mitől van, h hibát észlel nekem a demo, és leáll? Mi lehet a gond? A gépem: Sempron 2800+, 1 gb ram, Gf 7300 GT.
Idegesít, h nem tok jáccani, lécci segítsetek, ha tudtok!Köszi előre is!
-
he7edik.
addikt
lehet nekem azért jön be ennyire mert soha nem játszottam előtte még
egy CoD-al semÉgő szöveg a flém vázon
-
Ragnar_
addikt
Én azért kicsit többet vártam a CoD 4-től. A modern korba helyezéstől elvesztette a hangulatát. A CoD igazából a világháborús hangulata miatt volt nagyon jó szerintem. Így csak egy jó FPS lesz. Másrészt , ha a grafikát nem is turbózták föl nagyon , azért komplexebb fizika nem lett volna rossz.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
snecy
senior tag
válasz Kareszovics #1307 üzenetére
DX10-ben biztos szép
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Kareszovics
addikt
Üdv Mindekinek!
Hát barátaim mostanság elég sok demo-t láttam/próbáltam (BioShock; F.E.A.R. PM; Jericho; UT3) de ez mindent elvitt. Akkora élmény nekem hogy huhhh...
Jól optimalizált, szép, ott a COD hangulat, nagyon jó.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
fpeter07
veterán
válasz Sirandrish #1299 üzenetére
Láttam sotit a földön az elején
-
Jackson v
csendes tag
na csak elindult és tudtam játszani vele 3 percet aztán kilépett és hibaüzenetet írt ki.
nemtudjátok milehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest