Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boogie84

veterán

válasz Wans #3542 üzenetére

Na végre!

Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni.
    Ennél szebben senki sem fogalmazta meg itt a problémámat!
    (#3543) Hopkins95által belinkelt bónusz videóban is érezte emberünk!

Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje.
    Szvsz biztos tesznek bele olyan kiegészítőket, hogy fent tartsák a "pörgős" játékmenetet h ne 100%-ban a régiek legyenek. De ne legyen igazam!!

Piccadilly
    DOM-on gyakolratilag nem tudsz kijönni sarokból, ha ellenfélnél van 2 zászló. Egy hosszú utca, vagy es sarok és kész. Van ugyan egy egérút, de azt is egy bemer lefogja. Ha lehetne választani én nem mennék azon a mapon.

Azhir Cave
    barlanga nem tudsz bejutni, mert a sötétben kuksoló parasztot úgysem látod meg Hopkins videója megint példa. Vak sötétbe mész be. Ha a fejed körvonala látszódik bentről már halott vagy ha benézel. Ennek ellenére nem rossz pálya.

St. Petrograd
    középső zászlót csak akkor kezdem el foglalni, ha egy rakétát beküldtem az egyik felső ablakba. Persze megkapom a noob rakétás kifejezést, de tudom h ott kempel. Ennek ellenére természetesen ha egyedül foglalom akk odaér a másik ellen. :U

(#3543) Hopkins95
    szvsz a multival úgy nincs akkora probléma, h élvezhetetlen. Mert ha jó a csapat, akkor simán élvezetes a játék sok foglalással/védéssel + jó K/D-vel. Persze sokszor együttállás van h szopóágon a csapat, ball...okkal melletted , kempelnek, adják a killstreakeket az ellennek, és tök mindegy hogy mit csinálsz a pályán tuti te is szopni fogsz! :U

Tegna este pl már jó köröket mentem. Elengedem, hogy az ellen viszi a két zászlót, ha látom h a csapat ba...sz ( jószívű) , akkor elengedem a meccset és védek egy zászlót. Hátha így nem b..om fel magam.

Csak engem zavarnak a saját lépteim? Meg kell állnom, hogy halljam az ellent.
    Igazán bedobhatták volna a 3 perk csoportba ahogy régen is! :U

(#3548) sanya53
    láttam már vagy 35-2-es statot mikor lejön neki minden killstreak, de úgy vélem csalót csak első nap láttam. Ő csak fejeseket osztott. Azóta nem. :N

Új hozzászólás Aktív témák