Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

boogie84
veterán
Na végre!
Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni.
Ennél szebben senki sem fogalmazta meg itt a problémámat!
(#3543) Hopkins95által belinkelt bónusz videóban is érezte emberünk!Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje.
Szvsz biztos tesznek bele olyan kiegészítőket, hogy fent tartsák a "pörgős" játékmenetet h ne 100%-ban a régiek legyenek. De ne legyen igazam!!Piccadilly
DOM-on gyakolratilag nem tudsz kijönni sarokból, ha ellenfélnél van 2 zászló. Egy hosszú utca, vagy es sarok és kész. Van ugyan egy egérút, de azt is egy bemer lefogja. Ha lehetne választani én nem mennék azon a mapon.Azhir Cave
barlanga nem tudsz bejutni, mert a sötétben kuksoló parasztot úgysem látod meg Hopkins videója megint példa. Vak sötétbe mész be. Ha a fejed körvonala látszódik bentről már halott vagy ha benézel. Ennek ellenére nem rossz pálya.St. Petrograd
középső zászlót csak akkor kezdem el foglalni, ha egy rakétát beküldtem az egyik felső ablakba. Persze megkapom a noob rakétás kifejezést, de tudom h ott kempel. Ennek ellenére természetesen ha egyedül foglalom akk odaér a másik ellen.
(#3543) Hopkins95
szvsz a multival úgy nincs akkora probléma, h élvezhetetlen. Mert ha jó a csapat, akkor simán élvezetes a játék sok foglalással/védéssel + jó K/D-vel. Persze sokszor együttállás van h szopóágon a csapat, ball...okkal melletted , kempelnek, adják a killstreakeket az ellennek, és tök mindegy hogy mit csinálsz a pályán tuti te is szopni fogsz!
Tegna este pl már jó köröket mentem. Elengedem, hogy az ellen viszi a két zászlót, ha látom h a csapat ba...sz ( jószívű) , akkor elengedem a meccset és védek egy zászlót. Hátha így nem b..om fel magam.
Csak engem zavarnak a saját lépteim? Meg kell állnom, hogy halljam az ellent.
Igazán bedobhatták volna a 3 perk csoportba ahogy régen is!
 (#3548) sanya53
láttam már vagy 35-2-es statot mikor lejön neki minden killstreak, de úgy vélem csalót csak első nap láttam. Ő csak fejeseket osztott. Azóta nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
 - Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest