- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Magisk
- Google Pixel topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tammmy
tag
Én igazán ezzel a problémával nem foglalkoztam, de mivel a CadVent-hez a Lindab-on keresztül juthatsz hozzá valószínűsítem, hogy a Lindabos elemekre van kihegyezve (nem véletlenül).
Az 5.0-ás verzióhoz van egy kis leírás, de sajnos angolul:
http://www.lindabventilation.com/dokumenter/cadvent_5_0_manual_en.pdfÜdv.
-
sasb
csendes tag
Hello!
Lenne egy kérdésem...
Én aránylag kezdő művelője vagyok a CADvent-nek, ez elsősorban azért is van, mert nem tudom, hogy lehet úgymond speciális elemet (normálisan-gyorsan) létrehozni! Arra gondolok, hogy amikor anemosztátot választok, ugye csak a LINDABos termékek jelennek meg. És ha például szeretnék, Shako,Trox, Daikint (vagy akármi mást) választani, és ezt beépíteni a rendszerbe, majd méretezni, hogy ezt hogy lehet megtenni? Erre elvileg tudom, hogy van ilyen ikon, és ha autoCADben létrehozok blokkot, aztán hozzá rendelek valamilyen nyomásesést (adott térfogatáramnál), akkor elvileg beépíthető. Nekem ez bonyolultnak tűnik, meg főleg macerásnak, ráadásul nem is igazán megy. Ezért kérdezem, hogy esetleg mi erre a problémára az egyszerű-elegáns megoldás!
A választ előre is köszönöm!
-
tammmy
tag
Ezt a topicot azon épületgépészeknek és a tervezés iránt érdeklődőknek, illetve művelőknek hoztam létre akik a CadVent prgramot használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest