- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
kvazar
tag
nemtom nekem 2400+om most amx stabil fsb-mem-szorzó így alakul.: 152*állandó 15*(ezt nem tom változtatni)*333 1.72v-on.efölött fsb-vel nem tom így állandó szorzó mellett hajtani jobban :))
-
Drizzt
nagyúr
Játék: CACHE
Kódolások: főleg Mhz
számolás: mhz
Szvsz a barton sokkal jobban megéri. Olyan barton szvsz nincs, ami ne menne min. 3200+ ként. -
Kosh Naranek
tag
-
kvazar
tag
ez az elvileg nem lenne rá +10gurigám, de ha feltétlen szükséges a nagy kess és számottevően gyorsabb akkor lesz rá 10forintom. ezért kérem a véleményt.
késöbb játékokban esetleg mennyire lesz befolyásos ez a kess töblet? -
LukE
veterán
a K7 nem l2 limitált, meg a tbredben is van 320kb data cache.
bár az 576 az olyan szépen hangzik:)
(mondjuk inkább 1.5V-os 1700+ vs. 2500+ között választanék. ha van rá +10k-d, akkor inkább a barton. Meg ha valamikor eladod, akkor elkérhetsz érte 60Ft-tal többet:D)
a willmét celeronokban meg nem csak a kess mérete, hanem a szervezése is le van butítva -
kvazar
tag
javaslat egyébként megfogadva, csak érdekel a cache méret különbség.
mert celeronokból kiindulva naygon fontos lehet ez, feltéve ha a celeron csak a cache kis mérete miatt ilyen lassú.... -
kvazar
tag
nem tom máshogy megfogalmazni. de mennyivel jobb egyes alkalmaásokban a +256l2? egy adott játék teljesítménye százalékban mennyire változi a nagyobb cache miatt? pl t-bred unreal2003 mondjuk 90fps-sel megy akkor azonos órajel, alaplap, vga mellett egy barton mondjuk 120-at megy? ilyesmi különbségre gondolok.
-
kvazar
tag
akkor spec: mindkettö 2200mhz. mondjuk. 256l2-512l2. kell ez nekem nagyon játszani ez a +256 vagy''csak ''még jó ha van'' esetleg nagyonnagy a különbség és ez kell nekem játszani ''?
vagy eccerűen elrohangászhatok még azzal a 256l2 vel egy darabig simán, ami szaggat 256-on nem fog 512-n? -
kvazar
tag
most szándékszom 2400+ vagy 2500+ venni nf7-tel. de a 2400+ olcsóbb picivel, bár ha 2400 helyett akkor 2000+felé néznék ha megy a nagy átlag 2400+ on vagy esetleg tovább. és 2000+ 2500+ közt 7000ft kül. megéri ezt az árat a barton játszani?
-
HiperG
addikt
Énis 2500+ ot javaslok AQ*EA -t :)
-
kvazar
tag
na és mennyit is profitál százalékban kb az a 256l2? erős vga és 512ram mellett?
-
Esmein
nagyúr
Szerintem még steppingen belül is kell válogatni, ha máshogy nem lehet hát próbálkozással. Mondod a fószernak kéne 50 db 1700+ jiuhb, és majd holnapra kiválasztod melyik kell :D
-
Esmein
nagyúr
az enyém 2000+ aiuhb alapfeszen 2800-at bukta a gyárban, legtöbb amin még postolt : 214*11,5, 215-nél fekete képernyő fogadott. Stabil csak 202*11,5-ön volt ugy ahogy, ott is voltak gubancok.
-
Alvin_ti4200
félisten
És nem tudtok vmit a KIUHB steppinges TBredB 2000+ról?
-
Mosqu!to
addikt
én balga meg anno nagyon hülye voltam, volt 1 AIUHB 2200+ -om ami a gyári teszten alap feszen 2600+ -on bukott meg. és az nem ment 1.75 feszen 11*190 felé. ezért mentem, és akkor még nem tudtam hogy nem elég a B mag, hanem a stepping is lényeg, és most itt van nálam a JIUHB 2800+ -on megbukott proci, ami 11*186-ot megy 1,81V-al...:( nagyon buta voltam hogy lecseréltem, mert sztem simán ment volna feljebb a régi, csak bénáztam:O
sry az offért -
Esmein
nagyúr
Jó, az enyém is postol még 2500-on is :)
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
de viszont volt vagy 10 3ghz körül... szal azért van abból rendesen ami bírja... és azon döbbentem még nagyon le, hogy volcano 9+ -al használta 1-2 gyerek:)
-
Esmein
nagyúr
Szerintem a helyes kérdés 2500+ vs 2000+/700+. A 2500+-as eléggé valószinu hogy megy 2300-on de a +256 cache nem gyorsit rajta sokat(5%kb) az 1700+-os pedig az árával tűnik ki(8 ezerrel olcsobb a bartonnál). A 2000+ kb 1,5k-2kvan drágább mint egy 1700+ de jobb steppingre épül valószinűleg megy 2200 mhz-n vagy afelett.
-
n0tr3adY
tag
Moszkito:
1. Sry csak epp svcd-t kodolok
2. Letoltok
3. Winamp
4. lusta vok
5. igen csitelek...ize cszek :] -
Mosqu!to
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4 üzenetére
meg. azóta is a csövek összehozásával szaraxom:((( hétfőn megyek a cu boltba, elvileg ott van. ha nincs, akkor valami esztergályossal kell csináltatnom szűkítőt...
-
n0tr3adY
tag
Sok jomunkasember.
Melyiket javasoljatok?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest