Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Én sem értem. Ha valakit érdekel itt van a slide, ahol felhívják a figyelmet erre. Leginkább a gondom amúgy az volt, hogy egy beadandónál nem fogadta el az oldal a programomat, mert szerepelt benne a realloc szó.

Még ezekkel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy ha meghívom realloc-ot, hogy kisebb memóriaterületet foglaljon, akkor levágja a lefoglalt területet? Ha igen, akkor mindig vagy ez függhet más dolgoktól?
-
v2izzy
tag
Hello!
Megkérdezhetném, hogy mi a gond a realloc függvénnyel? Miért nem tanácsos használni?
Mert az egyetemem úgy tűnik eléggé ellenzi.
Azt értem, hogy nem szerencsés sokszor meghívni (tehát pl minden új elemre egy tömbnél újraméretezni), mert ugye lehet hogy az egész területet át kell másolja. De pont olyan feladatot adtak ki, ahol le van írva, hogy minden új elemre növelni kell a tömb méretetét.
Így most kb. ugyanazt írom meg mint a realloc, csak éppen azt sem tudom megnézni, hogy van-e a memóriában hely a lefoglalt terület előtt... -
v2izzy
tag
Hello!
CodeBlocks-ban írok C progit és erre a programra:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main()
{
int az;
scanf("%d", &az);
printf("%d", az);
return 0;
}
erre a scanf után lefagy. Mi lehet a gond?
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Prodisplay 22" monitor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400, On-Site garancia 2028.03.
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 5-7520U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest