Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
dabadab
üzenetére
Ha a 300-301. sorban látod, hogy goto out; , akkor honnan tudod, hogy az hova ugrik? "Csak" 170 sort kell lejjeb "tekerned", hogy megtudd, hogy az out mit csinál. Addig csak sejtheted(a neve alapján).
@jattila48:
Nem csúsztattam. Az egyértelműen látszott, hogy dabadab mellett vagy. De az is igaz, hogy a #6216-ban ezt írtad:
A #6179 példa valóban jó, de dabadab kritikájában is van azért igazság, annál is inkább, hogy ennél az egyszerű szerkezetű példánál sokszor bonyolultabb a vezérlésszerkezet, amit nem lehet ilyen szépen struktúrálttá alakítani.Ezért nem csúsztatás, amit írtam. Ez nem az az eset, hogy túl finoman fogalmaztál, hanem egyértelműen elismerted, hogy ez egy szép, struktúrálttá alakított kód. Csak most változtattad meg a véleményed.
Egyébként nem csak téged nézett le, hanem a felsorolásból kihagytam Livius-t és nevemfel-t. Legalábbis itt a topic-on belül. Nézd meg légyszíves nevemfel #6199-es hsz-ét.
És ki tudja, hogy hány embert nézett le az olvasók között.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi