Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Nem volt korrekt a dolog értem én mondjuk félig meddig viccnek szántam szmájli lemaradt így nem véresen komolyan vettétek
Viszont eszem ágában nincs programozásban elhelyezkedni majd 1féléves tantrágy szóval csak most van. Nem is értem mért rakták be mert egy rendszergazdának azért ritkán kell C++ - ban programokat írni. Na mind1
Köszönet minden tanácsért ennek ellenéreTaláltam itt ott dolgokat
Karakter számlálásra:
[http://pastebin.com/nWSkM35G]Magánhangzó számlálás:
[http://pastebin.com/5bzbJWMv]
Igaz itt magát a betűket írja ki nem a darabszámát.Összehozni nem sikerült a dolgokat még
ps.:
Kétdimenziós tömböt nem vettük így az kilőve szerintem. (áltozok,adatkiírás,bevitel,feltétel vizsg,ciklusok,tömbök, véletlen számok rand fg. külső fájlok beolvasása, struktúrák ami volt)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest