Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
"de én úgy tudom, hogy egy több szálú alkalmazásnál alapvető, hogy nem szabad feltételezni semmiféle sorrendiséget szálak között."
Már mint ne szabadna? Azt pl, hogyan oldod meg, hogy van egy asyc szervized és kipakolod a main thread-en? Két szál és még sem pakolhatod ki előbb a nemlétező adatokat

Szerintem ide valami mást akartál írni vagy én értem félre. -
Zoli133
addikt
Vegyünk egy esetet, hogy van egy szál ami logol értékeket Xmp-enként másik takarítja a memóriát Y időközönként.
Valgrindel a logolás az harmadára / negyedére is tud lassulni, míg a takarítás időköze megmarad.
De ha nincs is takarítás akkor egy probléma ami valgrinddel úgy tűnik, hogy 24h alatt sem megterhelő, az a valóságban 1-2 óra után akár lehet sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest