- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
FinalCaleb
tag
Hivatalos BLOOD Remaster van készülőben.
-
Sziasztok!
Tudunk olyan motorrol, ami a topikban szereplo jatekokat tudja futtatni - mint a doomsday a kulonfele wad-okat?
Az sem baj, ha linuxos.
-
FinalCaleb
tag
Valamire készülnek a régi Monolith-os szakik...
https://twitter.com/JaceHall/status/753844510870810624 -
nem_tom
őstag
Höhöjjj! De régen jártam már itten.
A kérdésem a következő: Van rá mód, hogy a Redneck Rampage 2 szörnyeit átültessük a Redneck 1 -be? Mert akkor ahhoz is tudnék csinálni egy fain kis módot, mint a RR 2 -höz.
Amúgy ha valakit érdekel az előbb említett mód, az szóljon és publikálom. -
JetiRulez
őstag
Ide is beírok, mert már nincs mivel játszanom esténként.
Játszom az Irány: A Gettó-val. E3L8-on elakadtam. Nem találom a kék kulcsos ajtót. Minden zegzugot átkutattam már.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #229 üzenetére
Már rájöttünk mi volt a baj a szerkesztővel. Ki kellett csomagolni a redneck.grp file-t. Az tartalmaz mindent (textúrák, hangok, ellenfelek, stb.). Öcsém jelenleg az ajtó készítéssel meg egyéb akciókkal kísérletezik egyelőre kevés sikerrel.
-
nem_tom
őstag
válasz
FinalCaleb #229 üzenetére
Én (magyar) Duke Nukem 3D tutorial videóból kezdtem el tanulni, de amíg nem megy a 3D mód, addig nem tudok mit csinálni.
Azért kösz. -
FinalCaleb
tag
Nem tudom ki vágja itt a Mapeditet, én nem vagyok járatos benne... főleg a Redneckhez, de azért itt van pár tutorial: Blood mapedit
Lényegében működik az összes mapedithez.
még egy tutorial
esetleg érdemes keresni a 3D realms forumán isJeti: Meglátjuk mi igaz belőle
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #226 üzenetére
El is felejtettem közölni. De tartok tőle, hogy ez csak egy április elseji tréfa volt, amire ráharapott valaki és továbbterjesztette.
-
nem_tom
őstag
Üdv!
Van egy kis problémám a Redneck Rampage Builderrel.
Megcsinálom a szektort, de a 3D módba nem látni semmit (nagy feketeség). Miért van ez?
Előre is kösz a segítséget! -
FinalCaleb
tag
Pár napja derült ki, hogy Blizzard megvette a Redneck Rampage tulajdoni jogait.... ebből mi lesz
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #224 üzenetére
Lassan...nagyon lassan...,de biztosan.
-
FinalCaleb
tag
válasz
hegylako2 #223 üzenetére
Nem sok, talán lassan elkészítik a srácok az Irány a Gettót... Biztos jó lesz
-
hegylako2
csendes tag
csumi gyereke hogysmint?
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #220 üzenetére
Ennyire azért nem kell túlzásokba esni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #218 üzenetére
Anyus, de komoly! Ez nem semmi. Grat!
-
FinalCaleb
tag
-
JetiRulez
őstag
Hírek az Irány a Gettó felől. Pár finomítás a pályákon, hogy ne fagyjon, majd keresni kell egy jó tárhelyet. Mindezt itt olvashatjátok részletesebben: [link].
-
JetiRulez
őstag
Körút, tehén felszívás. Ez nem a 2. rész 2/6-os pályáján volt egy laboratóriumban? Mert akkor miután kinyitottad fent az összes nyitót, lemész és ott is nyitod mindegyiket, majd az egyik csőnek vagy minek ki kell nyílnia. Abba beleugrasz és továbbjutsz. De ha másikra gondolsz, akkor legyél szíves bővebben kifejteni vagy képet küldeni. Már rég játszottam vele.
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy a szóban forgó negyedik rész valóban létezik-e.
-
lavina
tag
válasz
FinalCaleb #212 üzenetére
annyira emléxem, hogy volt egy ilyen körút szerű pályarész, azon ment körbe-körbe egy nagyobb ufo. Aztán volt valami tehénfelszívás is, a fény felvitte a tehenet, vagy ilyesmi. Erre gondoltam egyből, hogy így kell bejutni, de nem sikerült... :-/
-
FinalCaleb
tag
Köröző repülő csészealj? Van ilyen elleség de talán az utolsó páyán az alapjátékban... asszem alá kell állni ekkor felteleportálsz és akkor jön a főnökharc. De nem biztos hogy arról halandzsázok amiről te beszélsz. Öööh... JetiRulez-Nagy-Redneck-Rampage-Mester mi is van most?
-
lavina
tag
Sziasztok. Nem emléxik valaki, hogy a redneck melyik részében volt egy köröző repülő csészealj? Nem tudtam megcsinálni anno azt a pályát nagyon sokáig, így elment a kedvem a játéktól. Most meg látom, hogy öt (!) része van??? Én max 2-re emlékeztem... Szóval valaki végigvitte (és hogyan) azt a pályát?? A többi rész is jó?? Köszi.
-
JetiRulez
őstag
Na ez kinek van meg eladóban?
-
JetiRulez
őstag
Egyáltalán nem ide tartozik, de megpróbálok segíteni. Megvan a játék (mellesleg eladó) és játszottam is vele XP-n. Nálam minden gond nélkül futott volt hang és nem volt semmi se túl gyors. Még a kompatibilitás se volt beállítva. Nem nagyon vagyok otthon a témában, de próbáld meg Audio és Video driver frissítésével. Ha az sem oldja meg kérdezz másvalakit.
-
longint
csendes tag
válasz
FinalCaleb #205 üzenetére
Igen, csak jó lenne ha valaki tudna segíteni ebben, hogy xp-n is legyen hangja...
Esetleg valaki tud hozzá szólni? -
longint
csendes tag
Sziasztok! nem tudjátok véletlen ,hogy a trespasser-nek miért nincs hangja és miért nem lehet menteni benne? a játék elindul, csak nincs hang, nem lehet menteni és a video-t az elején gyorsan játsza le...
tudna valaki segíteni??
-
JetiRulez
őstag
Szörfözgettem délelőtt a neten és ebbe botlottam. Mindenképpen érdemes megnézni és kipróbálni.
Nekem most nincs meg a SW, úgyhogy várnom kell vele kicsit. -
JetiRulez
őstag
A multi kisérlet egyelőre nem jött össze, de a ZBlood működik. Oda jöhettek, megbeszéljük és csinálunk szervert, de általában van egy Cooperative is.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #197 üzenetére
Amiket leírtál még kipróbálom kösz.
És fel kell még raknom az 1.11 patch-et.
Addíg bontom a kapcsolatot és holnap reggel 9-kor visszajövök és bekapcsolom. -
FinalCaleb
tag
válasz
JetiRulez #196 üzenetére
Alakul a dolog. A torz hang lehet attól is, hogy más DMA van beállítva setupban meg a DOSbox configban. VDMsound-al alvileg meg lehetne csinálni (ha nincs fennt rakd fel). A VDM.ini-ben kell megváltoztatni pár sort erre:
[DMA Transfer Manager.config]
minDMAPeriod = 1 ; these regulate the frequency of DMA ...
maxDMAPeriod = 15 ; ... activity (polling and updating)A BLOOD setupjában az IRQ-t 7 re, A 8-as DMA-t 1 re, a 16-ost 5-re. A sound test nem fog működi, de most tuti jónak kell lennie. Lassan kifogyok az ötletekből...
És ami még fontos, nekem az 1.11 es BLOOD van fennt. Ha ütközik a verzió gondok lehetnek multiba. Most ezek jutottak eszembe... akkor holnap teszt jellegű BLOODBATH
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #195 üzenetére
Fölraktam a patch-et, de még mindíg lassú a reakcióidő. Mindegy már megszoktam, többet ne szarozzunk vele.
A patch nélkül is fel lehetett tolni a játékot 1280x1024-ig Windows-ban és DOSBox-ban is (Utóbbiban 2 FPS volt a maximum, míg a Windowsban tartotta a 40-et cserébe gyakran fagyott). A Windowsban érdekes módon jó a reakcióidő, de SB kártya híján torz a hang és mint mondtam sokszor fagy.
A batch fájl sem segített sokat.
Holnap ráérek úgy 9-12-ig és már a Hamachi szerver is működik (küldöm priviben a jelszót).
Kösz a segítséget. -
FinalCaleb
tag
válasz
JetiRulez #194 üzenetére
Lássuk csak...
Van még egy patch amit érdfemes felrakni. Egy rendszerfájlt váltotztat meg. Lényegében a 640x480-nál nagyobb felbontást teszi lehetővé.
http://www.nomissoft.com/files/winxpfix.zip
Ha nincs fennt VDMsound driver akkor rakd fel és gyanítom, hogy jobb lesz a dolog. Viszont ha hang nélkül is ugyanolyan lassú mint hanggal akkor nemtom mivan. Nem lenne szabad 20 fps alá esnie a képnek.Érdemes még csinálni egy batch filet is (a BLOOD könyvtárába):
cls
nolfb
dosdrv
bloodAmi még fontos. Megvan a topik a BLOOD-os multi beizzításáról!
http://postmortem.edgegaming.com/forums/viewtopic.php?t=602
Aki akarja tanulmányozza átKorrektül le van írva minden.
Holnap ráérek, megdumáljuk ami még hátra van, valaki csinál egy szervert és meglátjuk hogy megy
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #193 üzenetére
Az IRQ, DMA állítgatása sem oldotta meg a problémát (még hang nélkül is ki próbáltam). A CPU Cycle 100%on van. A proci pedíg egy magos. Telepítettem még a NolfB és CLI2NOP patcheket is, de mind hiába. Azt hiszem meg kell szoknom.
Mellesleg 320x240 és 640x480-as felbontásban is kb 5-40FPSsel fut. Ez normális az én gépemnél?
Telepítem akkor a Blood-ot meg a teljes Redneck-et és meg kéne szervezni azt a multit.
Kösz. -
FinalCaleb
tag
válasz
JetiRulez #192 üzenetére
Lassú a reakcióidő? Hangbeállítás (IRQ, DMA) miatt is lehet. Vagy növelni kéne a CPU Cycle-t
Esetleg ha kétmagos procid can akkor egy magot rendelj hozzá a DOSboxhoz. Remélem adtám néhány ötletet, már nem használom a dosboxot (a BLOOD-hoz) de régen ezekkel kísérleteztem és segített.
-
JetiRulez
őstag
Egy olyan probléma van még, hogy lassú a DosBox reakcióideje, ami a régi gépemnél nem volt megszokott, pedíg az gyengébb volt. Pl fordulok az egérrel, de csak fél másodperc elteltével reagál (forgás befejezésénél ugyanez).
Mellesleg új fejlemények vannak: [link].
Mostmár tényleg mindjárt elkészül. -
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #190 üzenetére
Mostmár minden rendben van beállítottam 85Hz-re és már nem ugrál DOSBox-ban. Már csak össze kéne hozni a Hamachin egy hálózatot és telepítenem kéne a teljes játékot.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #188 üzenetére
Sikerült is összedobni egy viszonylag jó konfigot. Már csak annyi a baj, hogy az új monitoromon minden játéknak olyan a képe 640x480-as és az alatti felbontásban, mint egy agyonhasznált videokazettának (szemcsés, ugrál).
-
FinalCaleb
tag
válasz
JetiRulez #187 üzenetére
Ha menne jól a DOSbox akkor már csak szervert kéne csinálni és ennyi. Ha lesz jobb géped akkor szólj. Összeszedünk még 2-3 embert aztán mehet a Duke vagy Redneck vagy BLOODBath
Leírom majd pontossan hol és mit kell beállítani. Az a rohadt DOSbox is csak a hang meg a nagyobb felbontás meg az IPX emulálásához kell
A BLOOD-ot ravaszul be lehet lőni DOSbox nélkül is (asszem már leírtam).
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #186 üzenetére
Érdekel is a dolog meg Hamachi is van a gépen, csak van pár bökkenő.
Öcsém nem akar velem lanozni sem a Redneck-el sem a Blood-al és a gépünk is gyenge a DOSBox-hoz. -
FinalCaleb
tag
válasz
JetiRulez #185 üzenetére
Emlékszem általános suliban az eggyik gépteremben fennt volt az összes gépen a shareware BLOOD
Na az volt a jó móka. Pesze máshol a Duke3D volt fennt és így tovább...
Ha valakinek Win98 fut a gépén és lanon összeköti haverral akinek szintén van 98, akkor minden további nélkül lehet játszani a BUILD-es játékokat.
XP-n elég necces. Még ha fut is a játék XP-n, hálóban csak komoly buherálás árán lehet játszani őket. A COMMIT IPX protokolt használ, ott van még az Xp csodálatos beépített tűzfala is... meg ha van router az is... stb.Most jön a reménysugár: Van mód Xp-n pl Duke-ot tolni hálóban!
Ha valaki ki akarja próbálni akkor nem kell más csak a játék, DOSbox, meg Hamachi. Routernen vagy tűzfalon kell rendesen forwardolni a megfelelő portokat. A Hamachival meg létrehozni egy magánhálózatot. A DOSboxban is beállítani az IPX-et és aztán lehet tolni a játékot hálóban. Egy jó közepes gép kell hogy minden rendesen fusson mind a szerver mind a kliensek oldalán. Valszeg elég pinges lesz a játék de megy hálóban!
Dióhéjban ennyi
Ha tényleg nagy az érdeklődés kifejtem bővebben
-
JetiRulez
őstag
Én nagyon szeretnék multizni egyszer a Blooddal meg a Redneckkel, de nem tudom hogy lehetne ezt megvalósítani.
-
RoyalFlush
őstag
A Blood-hoz egyébként vannak hasonló spéci kiegészíthetőségi lehetőségek, mint a Duke 3D-hez?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hummertime #180 üzenetére
Meg volt emlékeim szerint, de aztán "elkallódott" ..
thx
-
hummertime
csendes tag
Amúgymeg:
http://3dshooterlegends.6x.to/
Itt sok mindent megtalálsz. 1996-os év alatt megtalálod a Duke Atomic Editiont, és ott van sokféle letöltési link, a sárgák között biztos hogy le tudod szedni a 4 epizódos verziót. Sok sikert. (Sőt, ahogy látom van ott Carribean meg egyéb kiegészítő is)
-
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #178 üzenetére
Ezeket nem ismerem konkrétan, csak ha a pályanevet is tudod. De ha nincs V1.5-ös upgraded, értsd ezalatt hogy 4. epizód (The Birth), akkor szinte semmi nem fog üzemelni ezek közül a faintos pályák közül nálad. Merthogy mind a V1.5-ösre lettek írva. Ha nem ismered a 4. epizódot, ideje lenne így 10 év késéssel pótolni a hiányt.
-
JetiRulez
őstag
válasz
RoyalFlush #176 üzenetére
Nem tudok róla.
-
JetiRulez
őstag
válasz
RoyalFlush #174 üzenetére
Akkor szerintem ideje upgradeelni, [v1.5 patch].
-
JetiRulez
őstag
válasz
RoyalFlush #172 üzenetére
Amikor bootol a játék, ott valahol a képernyő tetején ki van írva a verziószám.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hummertime #171 üzenetére
A konfigról a #164-es hsz.-ben olvashatsz. A Duke verzióját nem tudom.
-
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #170 üzenetére
Másra nem tudok gondolni, mintsem az, hogy őskövület Duke-ot használsz és DOSBoxot. Töltsd le az EDuke32-t a www.eduke32.com-ról, gyakorlatilag semmi másra nincs szükséged mint a duke3d.grp fájlra. Ha Vistád van, a legújabb snapshot mindenképp kell, hogy megfelelő hangok legyenek, de ezt ott látni fogod.
EDuke32-vel ki tudod választani az epizódlistában az User Mapsot, és onnan minden mapfájlnak el kell indulnia.
Ha Eduke mellett is hibaüzit kapsz, akkor passz.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hummertime #168 üzenetére
Ez a kettő biztosan: WGAlien, WGCity.
-
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #156 üzenetére
Fraps. Online letölthető, de az csak egy demo verzió, és max 30 mp-t vesz föl. Próbáld meg torrentről leszedni, kb 2 perc a megfelelő fájl.
-
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #167 üzenetére
Melyik lép ki hibakóddal?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hummertime #149 üzenetére
Sajnos az ajánlott pályák közül jónéhánynál "hibakóddal" kilép
Egyébként most már működik a linkelt site
-
JetiRulez
őstag
Jó lehet.
Egyébként találtam pár újdonságot:
[Quest for Al-Qa'eda]
[Plunder & Pillage]
[Quest for Hussein]. -
RoyalFlush
őstag
válasz
JetiRulez #163 üzenetére
Én inkább építettem egy retro pc-t. PII alaplap, 466MHz Celeron proci, 192MB SD RAM, 64MB AGP VGA, SB AWE64 hangkari, néhány GB-os vinyó, CD olvasó, floppy meghajtó, AT ház 300W-os ATX táppal. Fillérekből megvolt, főleg hogy a fele cucc itt csücsült a polcomon vagy a szekrény tetején. Igaz még a helye nincs meg, hova teszem
De ékes darabja lehet a szobának, ha befejeződik a moddolása
-
-
Makaveli
senior tag
válasz
hummertime #153 üzenetére
Úristen, milyen játék ez? Anno Nintendo-n játszottam ilyen grafikájú játékkal...
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Mostmár hamarosan elkészül az Irány A Gettó![link]
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Fittipaldi72 #157 üzenetére
Duke Nukem 3D ? PI-es gépen játszottunk anno vele (16 MB ram, 1 MB S3Trio videokártya, ..) Emulátorral szeretnéd XP alól nyomatni ?
-
Fittipaldi72
tag
Ez 256 mb-os ramon elindul?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Melyik programmal készítetted a videot ?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
nem semmi, klassz pálya
amint összeraktam a PII-t, és feltettem a játékot megkeresem a régi kapott / letöltött pályákat, volt közöttük néhány kedvenc.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Nagyon para.
-
hummertime
csendes tag
Csináltam videot egy nemrég kijött Duke pályáról... tiszta városi stuffnak tűnik, ami egy ponton kisebb meglepetést okozott.
Nem a teljes pálya lett felvéve, csak az érdekesebb rész:
-
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #151 üzenetére
Fú, nekem se. Nem tudom. Írd be a google-ba, hogy duke repository, majd kapsz egy átirányítást, és megkapod az oldalt. Onnan az utilityket nézd meg.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
hummertime #150 üzenetére
Nem tudja megjeleníteni a site-ot a böngésző
de ezen oldalon kívül többit megnéztem, kössz szépen, amint egy picivel több időm lesz ki is próbálom az általad ajánlott pályákat stb.
-
hummertime
csendes tag
Utilitik, pályaszerkesztők, miegymás szintén a Repositoryról:
[link] -
hummertime
csendes tag
válasz
RoyalFlush #148 üzenetére
Neked is csak ajánlani tudom a fenti linken a Last Reaction add-ont. A 2. epizód szerintem nagyon üt, nem véletlenül lett linkelve.
Amit szerintem még mindenképpen le kell játszania minden Duke-fannak:
WGRealms - [link]
(Unreal külsejű epizód, Indiana Jones fíling, szerintem überkúl)Az oldalról érdemes még letölteni a WGAlien, WGCity, OGBB nevű pályákat. Nagyon jók azok is.
Szintén nagyon erősen ajánlom a Red3 nevű pályát innen: [Duke Repository]
A 2 folytatás (Red4: Boat Trippin' és Red5: Lonely Mountain Complex) szintén nagyon jó. Amolyan doom3 jellegű horror-theme az egész.Ha pedig város, ajánlom a Roch-sorozatot. Sajnos nem lett befejezve, de a pályák külön-külön játszhatóak. A Roch6, Roch7, Roch8 a leginkább minőségi cuccok. [link]
A fenti 2 linken sok-sok más érdekes pálya is elérhető. Szerintem ízelítőképp a fentiek végigjátszása elengendő.
-
JetiRulez
őstag
válasz
RoyalFlush #146 üzenetére
Pályákból rengeteget találtam a neten (ha kell linkelek), de az editort sehol se.
UP! -
RoyalFlush
őstag
Duke Nukem 3D -hez voltak szerkesztett pályák .. tudja valaki honnan lehet megszerezni a pályaszerkesztőt?
-
JetiRulez
őstag
Majd egyszer megnézem, ha nem leszek lusta, kösszépen.
Egyébként megjelent az Irány A Gettó DOS-os verziója [link]. Én mindenesetre megvárom a Windows-ost.
-
hummertime
csendes tag
Jeti, meg mindenki. Nem tudom mennyire ismeritek a Duke Nukem ingyenes kiegészítőit, de ha van valami, amit feltétlenül ajánlok, akkor az ez:
[Last Reaction and Water Bases]A 2. epizódot érdemes végigjátszani. Az 1. is elmegy, de ott túl hosszúak a pályák, meg nem túl jó a dizájn (utolsó 3-4 pályát kivéve). Viszont a "Water Bases" epizód fenomenális.
PS: a batch filet át kell írkálni, mert az & jelet nem fogadja.
-
JetiRulez
őstag
-
törölt tag
válasz
JetiRulez #133 üzenetére
A win98 telepítéshez elsődleges partíció kell a vinyó elején. Aztán meg hátha nem tudja meghívni valamiért a fat32 támogatást, formázd dosból fat16-ra. (max 2GB)
Egyébként olyan nincs, hogy sok a proci, vagy a ram, vagy mittomén. Konkrét más oka van, hogy a 98 nem megy fel.
Üdv
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #139 üzenetére
Menni fog, mer kipróbáltam a Doom-ot és az is futott, de a SoundFX 2000 nem működik, vagyis egyellőre hang nélkül fog futni. Nem is akarom nagyon használni a Vistát, csak azér pakoltam föl, mer kíváncsi voltam és ki akarom tapasztalni.
-
S-one
csendes tag
Hello.
Ezek nagyon jó játékok, főleg a redneck, na az mindent visz.Csak kár, hogy kín és szenvedés beizzítani a modernebb gépeken ezeket a játékokat... Főleg a Redneck -et.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #134 üzenetére
Most fölpakoltam a Vistát és majd kipróbálom, hogy elindulnak-e rajta ezek a játékok.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #132 üzenetére
Csak nekem valamiért nem megy föl a Win98. Megvan a 2Gb-os "(C
" partíció leformatálva FAT32-be, 1Gb-nál véletlenül sincs több RAM telepítés közben a gépben és mégse. A telepítés megáll a "A gép előkészítése a telepítésre" képernyőnél és se előre, se hátra, csak Reset.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #130 üzenetére
Ezzel kapcsolatban sajos nem tudok segíteni.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #128 üzenetére
Kösz.
-
JetiRulez
őstag
válasz
FinalCaleb #126 üzenetére
Nekem nem műxik a Taksi.
-
FinalCaleb
tag
válasz
60wattosNeon #125 üzenetére
Hello mindenki (NAGY UP!)
Inkább demokat csinálj és azt passzolgasd emberekenk...
Milyen oprendszeren futtatod a játékot? Amit hirtelen ajánlani tudok az a Fraps lenne (nekem pl nem megy a BLOOD-al).
Próbáld ezt [link] Talán más BUILD-es játékkal is megy.
Sok sikert! -
60wattosNeon
csendes tag
aloha
én a bloodból szeretnék felvenni videót up jetinek.
-
hummertime
csendes tag
Hi! Tudja valaki, hogy Vista alatt hogy futtatható az Eduke32, a JFDuke3d és a JFSW? Végülis megy, de a hang ótvar rossz minőségű.
Vista mondjon le.
-
JetiRulez
őstag
Mostmár 1,5 giga ram van a gépben, de még mindíg nem az igazi DOSBox-ban a játék. Procit is kéne cserélnem.
Erről ennyit. Már csak pénz kéne, azt viszont nem koldulok tőletek.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JetiRulez #120 üzenetére
Továbbra is UP!
És megnyertem délután a Redneck1-et...majdnem.
A csatornás pálya titkát egyszerűen nem tudtam megfejteni és az utolsó ütközetet se sikerült megvívni, mert ha NolfB-vel játszom a Redneck-et, mindíg kifagy amikor fel akarok szállni az űrhajóra.
Elég sokszor fordult elő a játék alatt, hogy majdnem összehugyoztam magam a frásztól, pedíg könnyű fokozatban játszottam, általában 1 pályánál többet nem tudtam végigvinni 1 nap. -
JetiRulez
őstag
Az a nagy kérdés most, hogy hogyan kell vidit készíteni a játékról, mert se Fraps-el, se HyperCam-el, se SnagIt-el nem tudom felvenni.
-
JetiRulez
őstag
Unatkoztam...[link]
-
JetiRulez
őstag
Sok idő telt el azóta, hogy itt jártam. Eközben megszereztem a Redneck első 3részének CD-jét másolatban. Már csak a Deer Huntin'-ra lenne szükség.
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
hummertime #106 üzenetére
Vannak saját készítésü Duke pályáim pl. Vadorzó Rock Club és Disco (Tatabánya) ill. a hajdani áltsulim... Ha érdekel valakit küldjön privit fehérházas textúrák kellenek hozzá!
-
JetiRulez
őstag
Sikerült elindítani a Redneck-et DOSBox-on a gépemen.
17500-as fordulatszámmal, 100%-os cpu terheltség mellett elfut 5-25FPS-el.
-
JetiRulez
őstag
Lehet, hogy össze kéne állítanom 1 olyan configot, amin hibátlanul elfut nagy felbontásban és 98-on. Nem lehet drága már 1 ilyen kis masina, csak nem lenne éppen helye.
-
JetiRulez
őstag
-
peterszky
őstag
Ma sikerült megvennem egy ezresért a Duke3D-t (csak CD)
Most találtam hozzá egy egész pofás packot: [link]
A legjobb, hogy a cd-n fenn van a Duke Nukem 1-2 is, amik még platformjátékok voltak -
JetiRulez
őstag
Érdekes. Valamiér nem indul a Redneck2. Lehet, hogy a több felhasználói fiók kavar be neki?
[Szerkesztve] -
hummertime
csendes tag
Duke Nukem a legkirályabb.
Amit érdemes kipróbálni vele, az a Duke Caribbean és a Duke it out in DC kiegészítők, azok nagyon bejöttek. A Caribbean ilyen tengerparti dolog, napszemüveges malacokkal meg ellenségekkel, plusz tele meztelen csinibabával, iszonyat jó. A másikban meg Clintont kell kiszabadítani.
Shadow Warriorhoz meg a Wanton Destruction kiegészítőt ajánlom, nagyon ottvan, csak kár, hogy 3. fokozat alatt nem szabad játszani, mert BOSS-ok nem jelennek meg.Ja, és hiányoznak a pályanevek.
-
(Bundás)
addikt
válasz
JetiRulez #103 üzenetére
A motor ugyanaz szerintem, csak update-elték picit. Ugyanezt kéne tenni a másik két játékkal is, az xDuke-kal konkrétan nem mész semmire. Egyébként ki vagy Te, hogy ilyen embereid vannak?
Két nap alatt unalmas időmben végigvittem az egész Atomic Edition-t is, ránéztem erre a Platoon kiegészítőre, hát legalább annyira rossz, mint a Starship Troopers-es. Volt egy Winter Edition is, ezt nem próbáltátok még? Csak a shareware van meg.
Dilikutya: The Birth epizódot már azzal nyomtam, tényleg nem rossz. -
JetiRulez
őstag
Nem tudjátok, hogy az xDuke motort nem lehet-e átírni úgy, hogy Blood-ot, Redneck-et és SW-t is lehessen jáccani vele? Mer akkó valakivel lehet, hogy megcsináltatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen processzort vegyek?
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest