Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Jaj, de hosszú nap volt a mai, és még nem is volt iődm ma leülni netezni. Most pedig már fáradt vagyok, nehezen gondolkodom, de igyekszem értelmes sorokba rendezni a gondolataimat.

Réka az éjjel szörnyen rosszul aludt. Felébredt éjfélkor és 1/4 4-kor is, ekkor egy órát ébren is volt. Kakilt (éjjel kellős közepén :Y ), és miután tisztába tettem, nézegelődött, és nevetgélt. Aztán szépen halkan visszaaludt.

Borka 6 körül jött át, aztán ott is aludt velünk 1/4 8-ig. Már most elég meleg volt, de ittbent még melegebb, így gyorsan kiszellőztettem. Aztán reggeli, és ki az udvarra. Az árnyékban nagyon kellemes idő volt. De a bevásárolni is el kellett menni, és ezt minél gyorsabban kellett megtenni, mert nem akartam hőgutát kapni hazafelé a boltból.
    Fél óra múlva otthon is voltunk, és pancsoltunk egy jót a medencében. Aztán felállítottam a strandsátort.

Ma az ebéd nem sikerült vmi jól, és ez kissé elrontotta a kedvem. De szerencsére jól laktunk tőle. Ebéd után lefektettem Rékust, majd utána Borkát is. Réka fél óra után felébredt. Vhogy ráérez mindig, hogy mikor van kész a kapucsínóm, és felébred, ás máris kapni szeretne belőle. A kanalt mindig lenyalhatja.
    Borka pedig negyed óra múlva jött is ki a szobából. Na, mondom, ebből nem lesz alvás, úgyhogy inkább menjünk ki az udvarra.
    Egyből a medencébe ugrottunkm, vittük Rékát is. Nagyon élvezte, sokat nevetgélt.
    Aztán átjöttek a szomszéd fiúk is, és nagyon játszottak a gyerekek a medencében, majd 5 felé Borka elment hozzájuk, 7-kor jött meg. Addig mi kint beszélgettünk, pihentünk.

Borkát ma nem nagyon kellett altatni, nagyon fáradt volt. Réka viszont nagyon nehezen aludt el.

[kép]

Réka olvas:
    [kép]

Aktív témák