- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
ASUS A7V333 topic #115-ös hozzászólás:
A minden alkatrész lett már pró****inten cserélve az alaplapon kívül.
Parci! Háde, háde.... :)) :)) :)) -
Vertic
aktív tag
na. ilyet kaptam most két hír alatt is, mindkettő a második hozzászólás fejlécében volt (Dalai Láma & csendpenge üzeneteiben a név alatt/mellett, hozzászólás felett):
Warning: PostgreSQL query failed: ERROR: parser: parse error at or near ''AND'' in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 70
Warning: Supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /export/www/prohardver.hu/include/_lent_uzenetek.php on line 71
válasza (#1) üzenetére -
Vertic
aktív tag
-
Vertic
aktív tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
Szerintem olyan, hogy amikor az ember megnyitja a topicot, és elkezdi írni az üzenetet, akkor már megjelenik a topic, de még nincs kész az üzenet hozzá. Aztán mikor hozzá is szól a nyitója, akkor megint felülre kerül a témák közt. Remélem érthető volt... :)
-
Vertic
aktív tag
Igazából nem bug, csak egy picit hiányzó feature: a fórumokban miért csak a belépett tagok változtathatják meg a beállításokat (hozzászólások száma egy oldalon, listázás iránya)? Szvsz, ha nem túl bonyolult, akkor nem lenne baj, ha megoldható lenne, mint a színkezelés vmi cookieval v. ilyesmivel. :DD
-
Vertic
aktív tag
Jelentem ráálltam és vártam, de semmi. Legalábbis Operaban.
-
Vertic
aktív tag
Nem jegyzi meg a színbeállításokat a böngészőből kilépés után (vagy csak én vagyok béna?)
Ja, Operaval néztem.
A kedvenc kódjainknál miért nincsenek a smiley kódok is feltüntetve, csak a képük?
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamepad
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest