- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
azt hiszem idejében elébe megyek a dolgoknak. fogorvos kellene. néhány órája elkezdett bele-bele nyilallni a fájdalom a félbetört de visszaépített fogamba. volt vagy 2-3 éve hogy rendbehozták, gőzöm sincsen mi ütött bele. legyen valami számom arra az esetre, ha rosszabbodik...
-
Agostino
addikt
dehogy mondtam, hogy menet közben nem mukorodik meg az akksi : ) azt írtam, jó eséllyel nem. előfordulhat, sosem zárható ki. csak arra mutattam rá, hogy az akksik szerencsés esetben szépen maguktól meghalnak, amíg aztán semmi erejük sem marad és cserések lesznek. de olyankor kraft sem lesz, hogy elinduljon az ótó. eddig nekem utóbbi jött elő, szerencsére a kocsim motorikusan rendben van. amúgy nem, de legalább nem hagyott ott még sosem az út szélén : )
-
Agostino
addikt
válasz
bitpork #12558 üzenetére
az akksit annyiban nem tenném egy lapra, hogy jó eséllyel ha elindult az autód, út közben emiatt nem áll meg. ha meg nem indul el, élből rájönni, hogy amiatt nem megy, átlag autósnak nem menne. nekem sem, nem csinálok belőle titkot. ha bent van szervizben a kocsi emiatt, akkor meg lesz.rom alapon cseréljék ki azt is.
-
Agostino
addikt
válasz
bitpork #12556 üzenetére
a helyzetet értem, hogy itt tart, de továbbra sem tartom szerencsésnek, hogy egy fogyó alkatrész, amely tetejébe a látás és láttatásért is felel, nem cserélhető ki pikk-pakk akár az út szélén. azért tévedés azt hinni a gyártóknak, hogy örökéletű cuccokat csinálnak. az új ledes motyók nyilván más tészta, de a hagyományos izzósok esetén szerintem nem szerencsés
-
Agostino
addikt
válasz
PeeterssoN #12552 üzenetére
ismerd meg az autód! : )) mondjuk én még mindig ki vagyok akadva hogy ilyen elemi dolgot képesek nehezen hozzáférhető helyre tenni, de oké...
-
Agostino
addikt
ebben megint belefutottam: most akkor lehet holnap tankolni vagy amnesztiát kaptak a benzinkutasok is? : |
-
Agostino
addikt
válasz
radi8tor #12500 üzenetére
ők ofkorsz rávágják hogy csak ott lehet : ) ha meg már ott vagy akkor lecserélik amit le lehet 'mer bejelzett gép meg 'mer szabály. vittem márkaszerívbe kocsit kerékcserére, igaz céges volt, erre kaptam számlát amin még a hőérzékelő akármit is kicserélték. mondjuk nem izgatott, átpasszoltam a témát a flotta-felelősnek, fájjon az ő feje.
etejedu - azért az meredek hogy csak szervíz. mi van ha út közben megy el és a rendőr nem enged tovább? trélert hívsz? szerintem az a logikus, ha ezt bárki meg tudja csinálni, hiszen elengedhetetlen a forgalomban maradáshoz
-
Agostino
addikt
nahát én az utóbbi időben ha belegondolok folyton csak autós címeket kunyerálok : )))) most sem lesz másképp : 3 szóval, radi, neked köszi mégegyszer az autoelektronikás srác címét! már le is beszéltem vele a dolgokat. most éppen autóhifis tagot keresek. sajnos az elektromos szaki dobta a történetet, ilyenekhez nem szeretne nyúlni. mélynyomó opcionális bekötési lehetőségeit kellene átvenni velem. : )
-
Agostino
addikt
na igen nekem ez meg a másik gondom, hogy nehezen tudom belőni, honnan is a hang. az ajtók nagyon jól szigetelik a hangot, a falak jobban vezetik. szóval attól még hogy az ajtóban állok, közel sem biztos, hogy jó helyen. falakon keresztül meg cinkes saccolni. mellesleg szerintem az üvöltözéssel nem megyünk semmire, rendőrt hívni meg minek? én bizonyítani ugysem tudom, plusz, mire kiérnek talán abba is hagyják. a többi lakóval kellene összeállni de azok meg inkább meghunyászkodnak, ennél sokkal súlyosabb problémákat sem képesek megoldani.
-
Agostino
addikt
látom sokan járnak hasonló cípőben, mint mi. nálunk sréhen felettünk vagy egyetemisták vannak vagy simán alkoholisták. hetente pár estét végigordibálnak. szerencsére a hálóba nem hallatszódik be, de a dolgozószobámba igen. fel nem foghatom, hogy akik mellettük laknak vagy alattuk, azok ezt hogyan viselik el. engem is zavar, de tőlünk még viszonylag messze vannak. ma, azaz tegnap este, illetve reggel még egyszer hallottam, most éppen bizonyos időközönként, de viszonylag random módon felnyögött valaki. nem, nem kúrtak, inkább mintha haldokolt volna valaki.
asszony szokott néha bepöccenni, hogy felmegy kiosztani a részegeket, de általában erről lebeszélem. azokkal úgysem lehet érvelni, aztán ha pofonvágják még én ülök majd súlyos testi sértésért. gőzöm sincsen mit lehetne kezdeni az alkesz ordibálókkal... : \
-
Agostino
addikt
ahoi
köszi mindenkinek a tippeket. : ) jobbra kanyarodtam le, amikor a bal első kerék - mármint a sofőr szemszögéből - belement egy kátyúba. dobbant egyet az autó, de akkor még nem vettem észre, hogy leesett a dísztárcsa. aztán most vettem csak észre nappali fényben hogy még kicsit be is nyomódott a cuccos. szóval annyira nem lett odacsapva, de amennyire meg igen, az éppen elég lett egy kis deformálódáshoz
mod: mondjuk amennyire utánanéztem az áraknak 3k körül hozzák rendbe, annyiért meg lövök használtan : [
-
Agostino
addikt
hello
mit gondoltok, ha az ilyen gyári lemezfelnimbe tettem egy kis benyomódást a csodás pesti utaknak köszönhetően, akkor ezzel lehet kezdeni valamit vagy vegyek egy újat..? pár hete leesett a dísztárcsa, most vettem újakat, rakom fel, nem megy nem megy, pedig a méret jó, erre látom frankón benyomta a kátyú a felnit
-
Agostino
addikt
dell inspiron 1525. ilyen lila fedele van neki de valami viaszos réteg van rajta ami nagyon csúnya lett. most vettünk hozzá egy hófehéret, azt akartam felrakni. viszont nem olyan nem egyszerű, mint anno a hp-m esetén, hogy két műanyag szendvicsbe fogja a panelt 'oszt jóidő, itt valami extra kókánykodás kell még : (
-
Agostino
addikt
sziasztok
volna itt köztetek valaki aki ért ahhoz, hogy egy noti tetejét lecserélje? nekiálltam de asszem egy ponton túl nem merem feszegetni a cuccost. : (((
-
Agostino
addikt
Ace owner - most itt irl kajáról van szó? mert engem halálra etetni necces. ha minden "úgysem bírod megenni" után kaptam volna egy ezrest már nem lenne para a beázó kocsim : )))
bitpork - passzolom hol az elektro része de szerintem nem ott fut össze. de ha igen, a víz nekem is a lábtartó gumira csöpög mint a képen amit linkeltél, tehát tovább nem megy. ami cinkes az a kesztyűtartó mögöttes részei
Qru - azok patyolattiszták mind a két oldalon. ezért kaptam majdnem agyf*szt amikor a hétvégén esett, a kocsimba csöpögött a víz és kb másodpercek alatt minden ami lehetett, bepárásodott, én meg néztem mint rozi a moziban hogy wtf...
-
Agostino
addikt
válasz
radi8tor #11457 üzenetére
a szigetelés kósza tipp, fogalmam sincsen mi tud egy 17 éves kocsin megkopni. az index pl alapállapotban cicereg, kicsit oda kell nyúlkálnom basztatni, hogy abbahagyja. aztán van, hogy a hangszórók egyszer csak elkezdenek recsegni és bal oldalt szólni. a szellőzőberendezés négy fokozatból csak a negyediken megy, de akkor ott ahogyan kell, fokozatnak megfelelően. a kocsi az anyósülés résznél beázik. ott mennek kábelek és fingom sincsen okozott-e gázt a víz és mi túrót csináljak, hogy ne ázzon be. nem az össz kábelen futó szigetelés ami aggaszt, inkább a forrasztások meg effélék.
-
Agostino
addikt
üdv
ismer valaki egy korrekt autóvillamossági szakemberkét? vw polo elektronikát kellene megnézni, lecsekkolni, minden szigetelés oké-e, ilyesmi. két hangszórót odébbrakni, adott esetben egy mélynyomó kivezetést megoldani a csomagtartóba. nem tudom egy szaki tudja-e hozni a kétfajta műveletet, de jó lenne : )
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #7941 üzenetére
hát minimum...
: )))))))))))
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #7930 üzenetére
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #7869 üzenetére
és a bringát nem állítanád vissza? szép kis alak vagy mondhatom...
B-L-A-C-K - mi más marad...?
: )))))))))))))))))
-
Agostino
addikt
válasz
CoolBoy323 #7866 üzenetére
majd ha visszaállsz vele a garázsomba, az ülést állítsd már vissza a helyére...
-
Agostino
addikt
nagyon köszönöm a monitoros tippeket! : )))
-
Agostino
addikt
én közben továbbra is keresek monitorszerelős szakembert : ) valszeg kontakt hiba van, de nem értek hozzá : )
-
Agostino
addikt
válasz
albiosz #7055 üzenetére
én konkrétan ott lakom, az illés utcában, füvészkert lakópark. reggelente és este a tömőn jövünk át. a kutyámat a ludovika, korányi, illés utca, kálvária tér meg errefelé viszem. semmiféle legendákról nem tudok, teljes nyugi van. halvány gőzöm sincsen mit kellene itt parázni vagy miért kellene bármitől, és most nem trollkodok
-
Agostino
addikt
üdv hölgyekurak
monitoros szakembert keresnék, valamiért ha dvi-n akarok jelet adni a monitornak, nem ismeri fel a jelet. vga-n meg minden oké... tesztelve lett, biztosan a monitor a ludas
-
Agostino
addikt
válasz
wertigo1984 #6825 üzenetére
a maradék szendvicsre jelentkezem! gurulni nem akarok, de a szendó érdekelne
: ))))))
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
válasz
B-L-A-C-K #6794 üzenetére
szerintem a dolog nyitja annyi, hogy ezekben a dobozkákban x mennyiségű kaja fér csak el. nem olyan nagyon ezek, ha csak ennyit eszel, az szerintem a fogyáshoz elég adag. viszont hosszú távon nem biztos, hogy jó ez a mennyiség, ha egy hét alatt három kilót ledobtál. persze lehet, hogy vízhajtó hatásúak némileg. amúgy meg edd azt ami jól esik.
-
Agostino
addikt
ahoi
de, éppenséggel akad. azt hiszem ilyen vagy ilyesmi, este meg kell néznem, ha érdekel. upc-s doboz gyárilag tud wifit, szóval ezt félreraktam, maj' jó lesz egyszer valamire alapon, de nem lett, csak elvan a dobozában.
-
Agostino
addikt
válasz
B-L-A-C-K #6356 üzenetére
jó, átlagot számoltam, méret és ízlésfüggő : ))) 2 szelet bányászkenyér talán 40 forint. tojásból 3 db 120. egy deci tej talán 30 forint plusz gáz/villany/nullponti energia meg pár forint
részemről napi menüm
corn flakes és tej reggelre : 100 forint
ebéd kb 800 környéke
vacsi talán 500 forint értéket ha képviselnapközben víz az automatából, kávé ingyen van
ultimate fillérbaszás : ))))
6361 black - vannak élethelyzetek persze amikor nem működik de speciel a menük szerintem 800-900 fele megállnak és azzal is nyertek valamennyit.
-
Agostino
addikt
válasz
B-L-A-C-K #6348 üzenetére
mondjuk ha este például bundáskenyeret tolsz az bruttó 200 forint környékén kijön... miért nem főztök vagy ilyesmi? mi ketten ha lefőzünk egy kaját három napig esszük ebédre.. persze nem akarok beleszólni az életvezetésetekbe de azért megfontolandó heti kétszer-háromszor összedobni valamit.
6353 radi8tor1 - oké de nálunk ha azt nézem nádor utca bármelyik kifőzdéjében 800 egy alap menü, még mindig nem 1500 és körkénye. és akkor frisset eszel.
-
Agostino
addikt
és utána visszalépsz a Safari-ba, újratölti az ott nyitvalévő oldalt.
mhmm nekem ilyet az ios 6 is csinál 3gs alatt. de azt mondtam magamban azért teszi, mert ilyen figyelmes. amíg máshol járok csomó minden más történhetett, frissülhetett a cikk, ezért default frissíti magát. figyelmes dolognak éreztem de ez most teljesen más megvilágításba helyezte a dolgokat... : ( a bt-t még nem tudtam tesztelni, de majd hétvégén! : )
-
Agostino
addikt
válasz
Magnum_ #6319 üzenetére
hát ami a tanulást illeti, arra pont nem tudom megvenném-e. én szeretek kihúzni sorokat, jegyzetelni és belefirkálni. ha van is hozzá program, szerintem körülményes a használata. egyébként venném, de maximum böngésznék vele a kanapén miközben a kutyám a hasamon alszik. amúgy ha ár alatt meg tudod venni, legrosszabb esetben buksz rajta minimális összeget és továbbpasszolod
-
Agostino
addikt
sziasztok
ötödik kerületben vagy annak környékén tud valaki egy hót egyszerű boltot ahol r39-es izzót vehetek a lávalámpámba? tbh nem tudom ez mennyire speckó dolog, lehet, simán kapható mindenhol, de még sosem kerestem.
-
Agostino
addikt
válasz
DeFranco #5398 üzenetére
semmi extra. rádugod a monitort, windows-ban meg két kattintással beállítod hogy hogyan ossza el a jelet. egyébként meg ahogyan írtad. személyes példa (nekem is volt ilyen szettem) egyik monitoron ment a lightroom másikon meg a photoshop. az egeret meg húztam át a két monitor között, mintha egy széles lenne. teljesen jól működött, plug and pray, semmi extra
-
Agostino
addikt
5215 / 5216 - engem imádnátok, irodista vagyok és részben hr-es
-
Agostino
addikt
de franco - éppen a velveten szörnyülködtem mint délután általában teszem, ott láttam
radi8tor1 - igen, robbanásszerűen megnőttek az ellenük irányuló bombasztikus meglepetések...
-
Agostino
addikt
közben megnéztem a bluetooth eszközt amivel párosodnia kellene, az meg bt 2.1-et ír, a te motyód meg 1.2-t. tudnak ezek így beszélgetni egymással?
Huma - kerámiakést felejtsd el. persze éles meg minden, de egyszer tedd le rosszul, lepattan a francba a hegye. onnantól meg milyen már... van otthon pár darab, az össze fos, pedig istenuccsa vigyáztunk rá...
-
Agostino
addikt
hopp, radi8tor1 igazat szól. ez egy mezei kerámia tál. ami persze nem baj, de nem kerámia bevonatos tál. a kettő nem ugyan az. ez sem rossz, csak helyén kell kezelni a dolgokat. a kerámia bevonatot mezei userként annyiban definiálnám, hogy olyan, mint a teflon bevonat csak ellenállóbb. nem tapad meg rajta a kaja, kevesebb olajjal is tök jól elkészít mindent és nagyon könnyen takarítható. a kerámiából készült tál pedig anyagában kerámia, felületi szinten hogyan van megoldva meg gondolom széles skálán mozog
-
Agostino
addikt
válasz
B-L-A-C-K #4802 üzenetére
kérlekalássan, francia hagymaleves, rakott kifli valamint sajttorta. bár lehet vasárnapra rakom át és inkább holnap főzöm meg a specialitásom (paradicsomos, darálthúsos gombás szósz, rajta krumplipüré és sajt, az egész pedig ropogósra átsütve sütőben) még meglátom melyiket választom
ugyanakkor megkérdezném bluetooth usb-s bigyója van valakinek aki megválna tőle? bluetooth dongle néven fut ebayen
-
Agostino
addikt
köszi randras!
huma - eszembe sem nagyon jutott. szerintem nem is tud ilyen összevonósdit... bár ha kérdezed gondolom igen. : )
-
Agostino
addikt
szevasz bp
csak hogy hízzon a topic : ) milyen ingyenes újraparticionáli progit tudtok mondani? annyi dolga lenne, hogy egy 320-as vinyót amit szétszedtem anno 50+270-re, újra egyberakja : ))
-
Agostino
addikt
szia főváros
hozok más témát! : ) bizniszt, az hálás dolog. szóval long story short, kellene egy videókártya nekem. van egy hd 2600xt-m (256 mb, gddr3), isten tudja mikori modell. ehelyett kellene valami. nvidia vagy ati, nekem mindegy, csak hozza a régi teljesítményét - nem baj ha többet is - és 5-6k körül legyen. a videókártyás topikban is feldobtam, de ha pénzt kell költeni akkor a helyi termelőket támogatnám : ))
-
Agostino
addikt
na ma este már nekem is le kell fotóznom a rántottámat. illetve lecsó lesz, de nevezni fogok vele azért!
-
Agostino
addikt
angol ebay? azok egy hét alatt kiküldik a motyót, teljesen korrektek. csak vigyázz, sok kínai is hirdet ott. mindig nézd meg a boltot is, mit írnak magukról. tortás cuccok pénteken rendelve csütörtökön megérkeztek, nekem az univerzális mobiltartóm kocsiba is kb egy hét volt.
-
Agostino
addikt
egy: kevés káposzta sok forró olajba. ekkor hirtelen külső kéreg képződik a gyors sütés miatt. plusz, amúgy is érdemes törlőpapírra tenni, az beszívja a fölöst. kettő: sok káposztát ne tegyél bele egyszerre, mert lehül az olaj és akkor fő a káposzta. na ez utóbbi lesz szívás
-
Agostino
addikt
hát, annyira azért nem lehetetlen dolog ez. a káposztát jó alaposan nyomogasd ki, mondhatni izomból. azt nem írtad van-e otthon liszted és olajad, de tegyük fel, hogy igen. igazából olaj helyett zsír az igazi, de ezt most tegyük félre. szóval fogd az alaposan kinyomokodott káposztát és lisztben megforgatod. fogj egy lábast két-három ujjnyi olaj bele és várd meg amíg felmelegszik. ha már jó forró, tegyél bele annyi káposztát sülni, hogy szellősön elférjenek egymás mellett. süsd ki a káposztát, mártogasd kecsapba vagy dizsoniba, csipegess hozzá ropit. teljesen jó kaja, bár nem egy ütős fajta. jó kilós bőrében sült, mézzel locsolt csülökkel az igazi.
-
Agostino
addikt
válasz
bitpork #4205 üzenetére
tiszteltem!
nem tudom mennyi lehet a súlya, talán másfél kiló? passzolom. egy bőrözött kormány lenne, 38 centi átmérő asszem. akár működhet, de posta ezt a motyót pécsről ide 2100 forintért hozta volna el : [
köszönöm előre meg visszafelé mindenkinek az ötleteket és a felajánlásokat, megbeszélem a sráccal
-
Agostino
addikt
a hölgyek urak közül jár esetleg valaki mostanság szeged felé és jön is onnan vissza pestre? egy autókormányt kellene elhozni, ha esetleg van rá szabad kapacitás. nem egy súlyos valami. sörrel fizetek : ))
-
Agostino
addikt
ez itt
ugyan ezt szoktam csinálni. konyha átalakítás után elég sok lerongyolódott faanyagot fogtam és kiraktam a kukák mellé. mondanom sem kell reggelre nyoma sem maradt. azért persze egy ekkora matrac nem egyszerű, mert súlya is van. tényleg talán apródra fel, valami ár neki aztán várni kell csak.
-
Agostino
addikt
válasz
Agostino #3692 üzenetére
no, megjártam ma az utam a szerelőnél. dr zoo ajánlotta szakihoz mentem el, egyáltalán nem csalódtam, sőt. nagyon rendes emberke, tényleg. pillanatok alatt kiderült mitől búg az egész autó, szemből a jobb hátsó csapágy ment gallyra. helyben kicserélte, most halk a kocsi mint egy szellem : )) erősen para viszont, hogy kiszúrt egy másik, brutálabb hibát, az egész vezérlés, vízpumpa történet en block csere. szívesen visszamennék az eddig pécsi melletti szerelőmhöz számonkérni, hogy a túróban tudta a morgást ráfogni egy teljesen más alkatrészre, de mindegy. jani szerint csoda, hogy idáig elhozott a kocsi. remek ezt hallani... viszont free megszerelte a hátsó ablakmosó spriccelős izét, szóval jóság is van a bússágban : ]
-
Agostino
addikt
válasz
werszomjas #3792 üzenetére
ahoi
köszi az infót. ezt a mostani 7k-s kupont nézegettük. sokszor utazik a kutyája vele, tehát szőr az akad meg ilyesmik. mondjuk az egész autó évek óta nem volt rendesen takarítva, ezért érdekelt mit tudnak vele kezdeni. mert ha csak ilyen tessék-lássuk mutatvány azzal nincs előbbre : |
-
Agostino
addikt
ahoi
soroksári úti toob és velox autómosóval (tesco alatti parkoló) van tapasztalata valakinek? öcsém akar venni oda szóló kupont, kérdés, dolgoznak-e olyan jól, hogy megérje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest