- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Köszi mindenkinek az infókat!!:)
Ha valaki még gondolja írhat!(már kezd alakulni mit is veszek):D
Lényeg az hogy fent, oldallapon ill. elöl és hátul is legyen ventinek hely! -
Calogero
addikt
Igaz a keretnel tobbe kerul de ebbe kenyelmesen elfogsz felrni
[L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2008212&szam=1&user=1[/L] -
Sárpac
nagyúr
Castek CK-1018-2B jó áron lehetőleg már a ventis oldallappal hol tudom megvenni??
-
F7
tag
12cm-es venti, sztem szép is.
[L]http://www.senerit.hu/6920.htm[/L] -
petyax
aktív tag
Itt egy link a sonata-ról:
http://www.procooling.com/reviews/html/antec_sonata_case_review.php -
petyax
aktív tag
Én az Antec Sonata-t tudom nagyon ajánlani. Nagyon szép (legalábbis nekem :) ), nagyon jól szellőzik (van benne hátul egy 12cm-es nagyon halk venti, ami az egész házat átszellőzteti rendesen) , és a legcsendesebb ház amit valaha hallottam, 380W-os táp, ami sztem. elég( ez is nagyon csendes! ).
29+áfa, de ez sem drágább mint a már ajánlott tápnélküli ház, ugyanis ebben benne van :)) -
Egon
nagyúr
Nos, még egy szavazat az Alvin által ajánlott Chieftech házakra: nekem is olyan van... Annyit tennék hozzá, hogy a DG sorozat 3 nagyhellyel rendelkezik (a DX pedig néggyel, de az pár ezressel drágább, így kilóg a keretedből), emiatt a minimális célkitűzésednek ebből a szempontból megfelel, viszont nekem úgy rémlik, hogy 4 db winyót csak a kisfloppy feláldozásával tudsz belerakni (pontosan nem tudom: nekem 1 db winyó lesz/van benne...).
Szellőztetés szempontjából 12 cm-es ventihely nincs benne, viszont hátulra 90*90-es (illetve 92 mm-es) ventit lehet rakni (és annak van akkora légszállítása, minek bőven elégnek kell lenni...). -
catalano
tag
Hi!
Javasolni tudom a Casetek 1018-2A-t. Ebben elfér minden. Az ára egy kicsit több 15 ezernél és nincs benne táp, de ez örök életre jó lesz! Érdemes megnézni! -
Sárpac
nagyúr
Sziasztok!
A kérdés adott!
Olyan házikót szeretnék venni amiben legalább 1db 12cmes halk ventit meg egy pár db 8cm ventit bele lehetne tenni és természetesen 4db winyó is belefér +1DVD +1CDíró +1Rack !!
Ha valaki esetleg linket is tud annak is örülnék!:D
A hozzászólásokat előre is köszönöm!:)
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest