Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Miezmár...
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/Egyébként nekem nem azzal a pár forinttal van bajom. Nekem nem kell lemez, nem tudok vele mit kezdeni. Pedig akkor csak az marad. Jó lenne tudni, hogy mi is ez a Shock Drop Slaughter Pit DLC. Akkor nem agyalnék rajta, hogy "mi van ha jó és nekem nem lesz meg"

(#155) TESCO-Zsömle Akkor szerintem hagy vesszen az a DLC
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még