Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is kb azt csináltam amikor kijöttek ezek a lvl növelő updatek/DLC-k, hogy elmentem Gigamindot farmolni Hellshock pisztoly miatt ami akkoriban elég szolid fegyver volt. 'most is az simán viszi M11-et úgy általánosan'
Azt ahogy kiesett raktam fel M szintet 2-3-al feljebb és így simán megvolt mindig az új max Mayhem pár órán belül.

Scraptrap XP farmot direkt nem írtam mert nem akartam spoilerezni de ja az kb a legjobb/leggyorsabb XP farm a játékban ha más nem nagyon kell.
Kaoson az nekem is nagy kedvenc volt sokáig van is belőle pár darab elrakva, amúgy jóval durvább volt régen csak nerfelték.
'régen nem rángatott ennyire meg több dmg is volt'
Katagawa az nem bírja a shockot pláne nem ha elkapod Ties that bind-el Amaran mert ja akkor kb 1 hit.
'illetve az element át van rakva Shock-ra a skill treen de az már kb overkill'
Sandhawk az jó csak az a gond vele, hogy még ammo regenes Mozen sem lehet tölténnyel bírni, ahol viszont top tier az a Clone Zane mert clone kezében végtelen a tár szal szép dolgokat tud művelni vele.
'kár, hogy clone kicsit bugos és pár bosst nem tud rendesen targetelni de amúgy elég durva'
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Reklámblokkolók topikja
- Saros (PS5)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'régen nem rángatott ennyire meg több dmg is volt'
'illetve az element át van rakva Shock-ra a skill treen de az már kb overkill'