Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz .LnB #3680 üzenetére

Én is kb azt csináltam amikor kijöttek ezek a lvl növelő updatek/DLC-k, hogy elmentem Gigamindot farmolni Hellshock pisztoly miatt ami akkoriban elég szolid fegyver volt. 'most is az simán viszi M11-et úgy általánosan'

Azt ahogy kiesett raktam fel M szintet 2-3-al feljebb és így simán megvolt mindig az új max Mayhem pár órán belül. :)
    Scraptrap XP farmot direkt nem írtam mert nem akartam spoilerezni de ja az kb a legjobb/leggyorsabb XP farm a játékban ha más nem nagyon kell.
    Kaoson az nekem is nagy kedvenc volt sokáig van is belőle pár darab elrakva, amúgy jóval durvább volt régen csak nerfelték. :DDD 'régen nem rángatott ennyire meg több dmg is volt'
    Katagawa az nem bírja a shockot pláne nem ha elkapod Ties that bind-el Amaran mert ja akkor kb 1 hit. :D 'illetve az element át van rakva Shock-ra a skill treen de az már kb overkill'
    Sandhawk az jó csak az a gond vele, hogy még ammo regenes Mozen sem lehet tölténnyel bírni, ahol viszont top tier az a Clone Zane mert clone kezében végtelen a tár szal szép dolgokat tud művelni vele. :D 'kár, hogy clone kicsit bugos és pár bosst nem tud rendesen targetelni de amúgy elég durva'

Új hozzászólás Aktív témák