Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
fi:zi'k #7206 üzenetére
Egy-két debil hiányzik csak, pl. Melee vagy bladed weapon kill (több most nem jut eszembe, talán ezen kívül van még 1-2). Nomeg a Master Gee x15. Nem tudom bugos-e még.
#7207 TESCO-Zsömle : Persze.
Elég sokat olvastam gearbox fórumot, ott vannak ilyen állatok (én nem tartozom közéjük). Még a Prestige szinteket is megcsináták. Én nem nagyon foglalkozom vele, mert egy idő után pofátlanság, hogy mennyi munkáért ad 0,1% pluszt valamihez. Ezt is lehetett volna jobban megoldani imo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest