Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dabi007

csendes tag

válasz Shyciii #29 üzenetére

Ez nem minden esetben igaz, egy csúcskategóriás telefon esetén nyilván megcsinálják rendesen. Középkategóriában viszont nem ez a jellemző, és elsősorban az az indok ilyenkor, hogy "bezzeg még középkategóriában is sikerült ennél többet kihozni". Nem akarok belemagyarázni semmit, ez nem a kompromisszumok árkategóriája és kétségtelenül a Samsung is igazán megtehetné ennyiért.
    Inkább arra akartam rámutatni, hogy ha tartósabb és kicsit nagyobb akksi lenne a telefonban, plusz a hipergyors töltés implementálásának a költségeivel olcsóbb lenne, az szerintem több gyakorlati haszonnal járna, mint az extra kényelem. De legalábbis nem kéne feltétlenül alapfelszereltségként kezelni és aggresszívan hypeolni, mert kicsi azoknak a száma akiknek nem csak a kényelem miatt van szükségük rá, közben pedig megdobja az árát mindennek és a középkategóriában valószínűleg csökkenti az akksiméretet és az élettartamot is.
    Megértem, ha valakinek más a véleménye, de szerintem egyre több az irracionális trend ebben az iparágban és erre szerettem volna felhívni a figyelmet.

Új hozzászólás Aktív témák