- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
Szerintem egy netbookhoz es egy laptophoz kepest egesz jo eredmeny durvan 9 honap alatt. En az uj accounttal (eddig csak SETI) 14 ezret loktem november 11 ota, ugyhogy ezert is mondom, nem rossz eredmeny. Igaz, nalam 3 gep szamol minimum, s most tervezek berakni egy szornyeteget is ezek szemelyeben: lap, 2 db Xeon.
-
Gyulus11
csendes tag
Nem tudom milyen géped van.Milyen projectben veszel részt, de szerintem nem rossz
2009 nov.16 - 2011.máj.13.-ig nyomtam én is hasonlóképp.Körülbelül.
[link]
Ezalatt az idő alatt jó 90%-ban be volt kapcsolva a gép.Bevallom engem eléggé zavar a projectek közötti kreditadás.Szoktam nézni a managerben a becsült feladatméretet és ezt összehasonlítom más projectek feladataival.Majd a kreditkiosztást.Szerintem elég "igazságtalan".Persze a CPU és GPU feladatokat nem hasonlítom össze mert a számítási sebesség különbség óriási.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest