- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Sziasztok,
Tekintettel a Linux-os kliens verzióbeli gyakori lemaradására, arra az elhatározásra jutottam hogy megelőzöm a fejlesztőket, elkészítem én a jelenleg legfrissebb BOINC 6.10.11-es verzióját.
Ezt természetesen ne vegye senki hivatalosan megjelent verziónak, csupán a saját elhatározásomból (elvetemültségemből és unalmamból) adódóan jött létre, elsősorban tesztelő kedvű Linux-os felhasználóknak.Letöltés
Ubuntu-n (9.04, 9.10 - 32 bit) optimalizálva és tesztelve eddig, akinek van hozzá kedve, pl. virtuális gépen kipróbálhatja más disztribúciókkal is. (vagy akár éles gépen, galibát nem csinálhat, csupán a másik futó klienst kell arra az időre leállítani)Telepítése a megszokott módon:
1. Letöltés pl. a home mappába
2. BOINC nevű mappa létrehozása ( mkdir BOINC )
3. Futtatási jog adása ( sudo chmod +x boinc_6.10.11_i686-pc-linux-gnu.sh )
4. Futtatás ( ./boinc_6.10.11_i686-pc-linux-gnu.sh )A létrehozott BOINC mappába teszi magát, klienst run_client -el lehet indítani (amit amúgy javasolt betenni az indítópultba, így a gép bekapcsolásakor automatikusan elindul), a managert pedig a run_manager -el.
Különbség az eredeti verziókhoz képest:
- Optimalizálva, a megfelelő kapcsolókkal fordítva, a végleges kód mérete jelentősen kisebb a kevésbé optimalizálthoz képest.
- CPU benchmark is hatékonyabb, álljon itt egy kis összehasonlítás:
"eredeti":
2009. okt. 3., szombat, 19.47.17 CEST||Benchmark results:
2009. okt. 3., szombat, 19.47.17 CEST|| Number of CPUs: 1
2009. okt. 3., szombat, 19.47.17 CEST|| 843 floating point MIPS (Whetstone) per CPU
2009. okt. 3., szombat, 19.47.17 CEST|| 2296 integer MIPS (Dhrystone) per CPUoptimalizálva:
2009. okt. 3., szombat, 19.22.42 CEST Benchmark results:
2009. okt. 3., szombat, 19.22.42 CEST Number of CPUs: 1
2009. okt. 3., szombat, 19.22.42 CEST 1482 floating point MIPS (Whetstone) per CPU
2009. okt. 3., szombat, 19.22.42 CEST 2932 integer MIPS (Dhrystone) per CPU- Észrevételem szerint a manager is valamivel fürgébb így.
Hát kb. ennyi, bocsi ha túl hosszan vázoltam fel a dolgokat, egyelőre kiéltem eme beteges perverziómat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest