Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz stickermajom #31700 üzenetére

    Akkor emlekszem Ratok. :) En most voltam eloszor itt, eddig csak kinti palyan mentem. Baratomek azert gyakrabban jarnak. Vegul bementunk mindharman 23.9 -be, utana mar hult az ido, romlottak a koridok. A vegen rendesek voltak, csak 3-an maradtunk, es engedtek minket versenyezni, nem kellett elengedoset jatszani. 22 futamig jutottunk, hatam meg mindig faj... 1-es es a 6-os volt a best aznap. :)

    Eddig az 1,5 het alatt beleraktam az autoba 2300km -et, persze hiba nelkul. Meg penteken megyek egy 300 -ast, aztan irany vissza, szoval a 3 hetes itthonlet alatt meglesz a 7000km -es futas. :D Autopalyan mostansag sietek, szoval az eddigi itthoni atlagom 7.4l/100km, ami meg mindig nem rossz. Pedig tegnap elott is, mikor jottunk haza ejfel utan a Silverkartbol, a 100km -en vegig 200 folott jottem az M6 -on Paksig.
    Viszont eloszor tankoltam premium helyett sima gazolajat a Shell -nel, ami ugy nez ki hiba volt. Hangosabb lett a motor, a jarasa sem olyan egyenletes, es mintha gyengebb lenne, de azt lehet csak bekepzelem. Angliaban a sima gazolajjal nincs ilyen problema, erdekes...

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák