- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chess001
aktív tag
-
Anubris
őstag
Ha már szóba került a vese, szerintetek ehhez a shadow line-hoz, meg felnikhez jobban passzolna a fekete vagy maradjon az ezüst?
Illetve oldalsó index-ből ledes csere, mondjuk ilyen füstösre?[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz CharlieDrop #41014 üzenetére
Ez csak vég, olyan mint előtte.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Egyebkent a BMW bi-xenon fenyszoroja eleg shit volt nekem az E92 -ben. A tompitott az okes(bar az F10 hatvanyokkal jobb), de a tavolsagi felejtheto volt. Es abban is csereltem izzokat, szoval meg csak azt sem lehet mondani, hogy elhasznalt volt. Nem tudom a Z4 -edbe melyik generacios fenyszorok vannak.
Don't Tread On Me
-
chess001
aktív tag
Köszi, jól néz ki! Én már belevágtam a hátsó lökösbe, elfér...
Anubris: A shadows linehoz szerintem illik a fekete vese, a szürkén meg különösen jól mutat.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
H.Ezredes
őstag
válasz CharlieDrop #41027 üzenetére
Nem a Hella-ról beszéltek le hanem a 2 új lámpa meg a hozzá tartozó dolgokat találom soknak....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
cOxeR
Ármester
El vagyok keseredve teljesen, úgyhogy igazán segítségre lenne szükségem.
Olyan dolgot tudtam meg a boltban a biztonsági őrtől, aki egy vásárlóval beszélgetett... teljesen bizonytalan lettem, hogy továbbra is akarom-e megtartani a BMW-t...
Tökéletes a motorja, meg a hangja is és ezen az autón semmi sem romlik el, esetleg a futóműve szokott elromlani ennek a gyártónak. 2001-es PD, de makulátlan ám!
Alfa, 2001-es PD.
Volt még szó az ország legjobb szerelőjéről, aki egy kicsit drága, de sajnos ezt a részt már nem "tudtam" meghallgatni.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz molnarpeter #41033 üzenetére
Nekem a BMW logo mellett ott a Hella, mint itt. Azert gondolom, hogy tok mind1, hogy kitol veszed, mindenhogyan eleg draga lesz, hisz ugyan az.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
negro
őstag
válasz H.Ezredes #41007 üzenetére
ilyesmi forma. de nekem ebay-es. direkt neztem, hogy olyan legyen aminek a tavtartoja es muanyag fulei olyanok legyenek mint a gyari. a racs resze jo viszon a keret nem egy jo minoseg. szoval nem biztos marad rajta
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
volt gyari hellaban is sarga indexes persze, csak eleg ritkan latni azert. az volt az alap, fel arert meg kapta az ember a feheret. fl elottben sok sarga indexes van de talan ha 1x lattam faceliftes sarga indexeset eddig eloben. max ezert lehet jo dolog mert ritkabb.
na itten egy naposabb kep azert:
-
MPowerPH
félisten
El is fejeltettem irni, a regi felniket fel nap alatt elvittek. Este felraktam az ebayes hirdetest, reggel irtak, hogy kp.-ra megvennek delutan. A levetett M5 -os gumik szinten fel nap alatt, E60 M5 -re vitte a csoka oket, palyanapokra. A csere felniszett a vegen ingyen volt, a szereles, es az uj szelepek is.
Ugy nez ki, megmarad az auto, legalabbis most 80%. A heten eldol, hogy eladom e nyar vegen, vagy nem. Ha nem, akkor vihetem otthon valtoolajat csereltetni, szal nem tul jo befektetes. Az ultetesen meg gondolkodok, mert ezekkel a kerekekkel adna... Attol fugg, Ezredesnek meddig tartana.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz CharlieDrop #41041 üzenetére
Nem, annyira kell a penz. Nem akarnam eladni, mert imadom.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz CharlieDrop #41046 üzenetére
Palyaztam, es ha a kov. heten kiderul, hogy elfogadtak, akkor vegre megvettuk az elso hazunkat. Ha nem, akkor tobb penz kell, es akkor megy az auto.
Don't Tread On Me
-
negro
őstag
28 -an TC -es parkoloparade. Volt szo ph-as osszejovetelrol... ez jo alkalom lehet. Habar nekem pont kerdojel mivel a WTCR is pont erre a napra esik a ringen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 11 - népalma
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs