Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Köszönöm, megnézem. Korábban a Yamaha YBA-11 elvileg HIFI minőségű volt, de szerintem kipróbálom ezt.
A tápellátást úgy értettem, hogy én ezt leteszem a hangprojektor mögé, utána nem szeretnék hozzányúlni, tehát állandóan töltőn lenne. Az említett Yamaha nem is rendelkezik akkumulátorral.
-
Gabonetta
aktív tag
Jé, tényleg, a másik oldalon! Nem vettem észre. Köszönöm! Akkor azt mondod, elfogadható minőségű? Nekem egy Yamaha YAS-101 hangprojektorhoz lesz.
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok! Kicsit itt lehet, hogy off, írtam másik topikba is, de hátha... Szóval én bluetooth adaptert keresnék, olyat, mint a Yamaha YBA-11 pl, tehát digitális kimenettel rendelkezik. Tud valaki ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mini-ITX
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest