- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Makszimusz #12279 üzenetére
Őőő, oké... azért ilyen szívélyes
segítségreleb*szásra nem számítottam.
Off gombot ismerem, de inkább előzékenységből írtam be azt, amit. Nagyon máshova nem mehet, mivel nincs külön topikja a "lejátszós hangfalaknak". És ami a lényeg: szvsz a player irány off BT felől nézve, de ami lejátszani is tud azért abból 99%-ban nem felejtik ki a BT-t sem és akkor már félig on. Talán.Az Amazon topicot meglátogatom de ugye a kérdés nyitva volt, hogy mi lehetne még jó azon kívül.
A DLNA infó hasznos, köszi. Akkor azt kihúzva a képletből és egyszerűsítve újra feltenném a kérdést: Van-e bárkinek javaslata arra ami tud mondjuk csak Spotifyt. Esetleg mellé Youtube-ot.
-
sb
veterán
Sziasztok!
Nem kifejezetten BT hangszóró, de nem találtam jobb topicot:
Olyan hangszórót szeretnék ami DLNA-ról és mondjuk legalább Spotify-ról, Youtube-ról önállóan tud lejátszani.Minőségre nincs elvárás
ne Sokol rádió szintje legyen, de szerintem bármi megteszi kb. amit kapni lehet. Árban viszont épp emiatt olcsó megoldás kellene mert felesleges drága/minőségi cucc.
Akciósan most Echo Dot jött szembe, ami nem teljesen erre jó, de ha jól gondolom ezt is tudná. Mondjuk telefonos irányítással és mindenféle csillivilli extra+Alexa nélkül, tök egyszerűen kezelve (szülőknek lesz) megfelelő lenne erre a célra?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest