- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Williamgrant #12279 üzenetére
Őőő, oké... azért ilyen szívélyes
segítségreleb*szásra nem számítottam.
Off gombot ismerem, de inkább előzékenységből írtam be azt, amit. Nagyon máshova nem mehet, mivel nincs külön topikja a "lejátszós hangfalaknak". És ami a lényeg: szvsz a player irány off BT felől nézve, de ami lejátszani is tud azért abból 99%-ban nem felejtik ki a BT-t sem és akkor már félig on. Talán.Az Amazon topicot meglátogatom de ugye a kérdés nyitva volt, hogy mi lehetne még jó azon kívül.
A DLNA infó hasznos, köszi. Akkor azt kihúzva a képletből és egyszerűsítve újra feltenném a kérdést: Van-e bárkinek javaslata arra ami tud mondjuk csak Spotifyt. Esetleg mellé Youtube-ot.
-
sb
veterán
Sziasztok!
Nem kifejezetten BT hangszóró, de nem találtam jobb topicot:
Olyan hangszórót szeretnék ami DLNA-ról és mondjuk legalább Spotify-ról, Youtube-ról önállóan tud lejátszani.Minőségre nincs elvárás
ne Sokol rádió szintje legyen, de szerintem bármi megteszi kb. amit kapni lehet. Árban viszont épp emiatt olcsó megoldás kellene mert felesleges drága/minőségi cucc.
Akciósan most Echo Dot jött szembe, ami nem teljesen erre jó, de ha jól gondolom ezt is tudná. Mondjuk telefonos irányítással és mindenféle csillivilli extra+Alexa nélkül, tök egyszerűen kezelve (szülőknek lesz) megfelelő lenne erre a célra?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest