- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexuspolaris
tag
Én is vettem egyet, már 3-an
Egy Tribit XSound Go-m volt előtte, hangzásra jó volt, hangerőre kevés, azt eladtam, gondolkoztam, melyik legyen, MaxSound Plus vagy Tronsmart T6 Plus. A Tronsmart mellett döntöttem a 40W miatt. Rossz döntés volt, a Tribit sokkal szebben szólt. Meg is rendeltem a nagyobbik Tribit-ot, talán szebben is szól, mint a kisebb testvére, hangerőre éppen elég, ezért az árért nagyon jó vétel.
-
nexuspolaris
tag
válasz
Totka1986 #6691 üzenetére
Nekem a múlt héten jött meg, hát én se vagyok elájulva tőle. A 40W és a hordozhatóság miatt rendeltem, mert előtte egy Tribit XSound Go-m volt, annak kevésnek találtam a hangerejét. Viszont így összehasonlítva az sokkal szebben szólt, tisztábbak voltak a magasak, és a mély is kellőképpen elég volt. Az csak 12W-os, de ez a Tronsmart semmivel nem szól hangosabban, úgy látszik, csak marketing duma, hogy 40W-os. Mindegy, még járatom egy darabig, ha nem javul, megpróbálom a Tribit nagyobbik testvérét.
-
nexuspolaris
tag
Tavaly rendeltem egy amazonról Tribit XSound Go, főleg a YT-os tesztek alapján. A mérete miatt a hordozhatósága volt az egyik fő szempont, szépen is szól, viszont hangerőből jobb lenne egy kicsivel több.
Melyiket érdemes venni, ami felveszi a versenyt a Tribittal, csak hangosabb? -
nexuspolaris
tag
válasz
AndrewTdi #5727 üzenetére
A Tribit XSound Go-t ajánlom. Angol amazonról rendelhető, 13.5 e szállítással, nekem 4 nap alatt megérkezett.
Nagyon szépen szól, magasabb hangerőn se torzít. Egy napig bírja az aksija, és vízálló.
Nekem a hordozhatóság volt az egyik fő szempont, kabát zsebben simán elfér, és elég könnyű. -
nexuspolaris
tag
Akit érdekel: az angol amazonon akciós a Tribit XSound Go, és szállítanak Magyarországra. Nekem 13e-re jött ki express szállítással, és elvileg hétfőre itt van:
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Projektor topic
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest