Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Norby86
üzenetére
Nekem volt Go és utána MaxSound Plus. Utóbbi teljesen logikus upgrade, előbbiről. Azóta viszont megjelent az XSound Plus 2, ami ha jól látom a MaxSound Plus frissített változata app támogatással, újabb bluetooth-al.
Szóval észszerűnek tűnhet egy MaxSound Plus vagy XSound Plus 2. Viszont ott van az UBoom L is ...
Szerintem hallgasd meg (ill. hallgassa meg a haverod) – de ne hangszórón, hanem egy jobb fej- vagy fülhallgatóval – azt a videót, amit Aprósólyom link-elt.#20735 francz'70
Javasolnék egy ilyen beszerzését. Olcsóbb, mint egy újabb dög nagy "porfogó", és így a "vad punkod" is mobillá tehető.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Norby86
üzenetére
175x59x56mm.
Meg ne vegyétek a go plus 2-t!
Ha már Tribit, akkor a Flow. Az jól sikerült a kis Tribitek közül, csak még drágább. Majdnem annyi mint a JBL flip 6.Kis méretű hangszórókból nekem ez a kedvenc tesztem, ehez lehet viszonyítani: Best portable $50 budget speaker 2025: Bogasing, Earfun, SoundCore, Tribit, Xiaomi?
Earfun Uboom L, Xiaomi Sound outdoor
Ami pedig nincs a felvételen: Soundcore Motion Plus, JBL Flip 6Ízlés és $$$ szerint választhatóak.
Ui.: Sok számban úgy tűnhet, hogy Uboom L és Motion Plus hasonló vagy több mély van, mint a Xiaomi-ban, de az csak azért mert megnyomják a mid-bass-t. Valójában mélyebb frekikre tud lemenni a Xiaomi ugyan azon hangerő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már Tribit, akkor a Flow. Az jól sikerült a kis Tribitek közül, csak még drágább. Majdnem annyi mint a JBL flip 6.