Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én ezt egy monitor elől sajna nem tudom megitélni, viszont tény, hogy influenszerekből Dunát lehet rekeszteni és ők a megélhetésért csinálják. Más kérdés, hogy akadhat olyan aki tényleg a hasznos infókat szeretné megosztani, de ez nincs ráírva senkire. Azért is előlegeztem meg én is, hogy hacsak nem az vkinek a dolga, hogy vmit reklámozzon...
Bár a csávó azért elmondja, hogy a Tronsm. T6 maxhoz képest ez még kulturáltabb hangzású, ellenben a másik linkelt blogban Don Kartács irdatlan és elviselhetetlen basszusokról ír a Blitz-nél is. Na most ez megint olyan, mint amikor azt halljuk, hogy: "fúúúú b...meg a BMW micsoda egy sz...r autó", aztán a filmekben is legtöbbször azért nem Suzuki Swiftet látni.
Az igazság valszeg ott lesz, hogy más látni, mint tapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest