- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
krisztianAMG #4121 üzenetére
Van még sok. Mondjuk az f4 az messze jobb. De vannak újabbak is amik jobbak. (trixbit xsound go, honstek k9, ankernek vannak jo cuccai stb.. ) Jbl nél a markat es a hatter szolgáltatást is meg kell fizetni.
De nézd csak meg a következő videót (YouTube clavinetjunkie jbl clip 2) -
Krill77
őstag
válasz
Peddy789 #4119 üzenetére
Ha nem érdekelnek az objektív dolgok es bevallod, h elfogult vagy akkor mi értelme az egésznek? Vedd meg azt amelyik külsőre tetszik. Bocs ha megbántottalak.
krisztianAMG 50 dollárért (az új ára) szinte bármi jobb. Es ezt komolyan mondom. Xiaomi MI, 9e blitzwolf f4. 12 e.
-
Krill77
őstag
válasz
krisztianAMG #4115 üzenetére
Én csak kérdeztem. Biztam benne, h még csak vásárlás előtt allsz.
-
Krill77
őstag
válasz
Peddy789 #4113 üzenetére
1. Ez egy idióta. 2. a charge 3 tol a charge 2+ is szebben szol (csak halkabb) 3. A doss a beépitett mélynyomojával messze jobban szol sok neves cuccnal. 4. Nézz meg minden elérhető tartalmat a kijelolt termékről ugy kezdj el gondolkodni, ne pedig azt vedd elo amit látni akarsz..
5. "buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt , amelyekre a maguk eszével jutottak." -
Krill77
őstag
válasz
krisztianAMG #4111 üzenetére
Megvetted azt a tulárazott vackot? Még a clip 1 tol is rosszabb. Borzalmas ár/érték arány..
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4103 üzenetére
Az f3 tobb mint 24 órán át is tud menni. Epp itt (is) irta valaki, h hihetetlen mit bir. Joval olcsóbban mint a a sony. Kicsit vicces, h mennyire kapaszkodsz a 12 oraba, miközben a lényeg a masik cuccon van - amire te 6 orat gugliztál.
. Na az maxon 6 ora! Prüttyögve talan 24 et is. Olcsóbban mint a sony. Az f4 meg ha nem is ennyit megy de amennyit megy azt komolyabb hangerőn/hangminőségben. A sony eredeti ára 17 ezer, neha akciózzák. A jam nek is voltak cuccai, itthon kaphatóak (jam thrill pl) azok is jobbak a sonynal. Es ez csak egy példa.
-
Krill77
őstag
válasz
tylerddd #4091 üzenetére
A sonyn ki volt kapcsolva az extra bass? Illetve EQ val probaltal ráadni magasat? A flip 3 joval hangosabb mint a flip 2 de elmarad a charge 3 tol. Viszont maxon mar erosen levesz a mélyből és emiatt talán a beszéd érthetőbb. Lehet egy sima bluedio bs3 beszédre elég lenne. Basszus nincs benne, de tud hangos lenni, olcsón. A tronsmartnal nem valami jo a basszus kontroll, félő, h torzítana. Nézd neg a teszt videót rola clavinetjunkie tol a YouTube on.
(esetleg egy sony xb20, olyasmi mint a flip 3. Neha jo akcióban ki lehet fogni es lenne gari is ra.) -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4089 üzenetére
A bose okat tesztelte oluv (clavinetjunkie YouTube) es semmi extra. A sl mini 2x3 watt. A color epp h hangosabb kicsit. Ahhoz képest a sony vagy flip vagy charge jóval hangosabb. Ár/érték arányban a Sony xb30 nagyon jo. Továbbra is úgy gondolom, h nem lesz baja egy táskában a flipnek . Bar ha olyan mint amiben Arnold hordta a fegyvereket..
-
Krill77
őstag
válasz
Kisbatyu75 #4049 üzenetére
Arra tökéletes. Ezt látatlanul mondom. Persze az oluv féle tesztet láttam. De oviba jo lesz.
-
Krill77
őstag
válasz
runner 125 #4035 üzenetére
Ennyiért mar Vifa Helsinkit vennék. (oke az egy picit több, de jobb is.)
-
Krill77
őstag
válasz
Den Hadnagy #4032 üzenetére
22 ert ne hagyd ki.
-
Krill77
őstag
válasz
laci921225 #4013 üzenetére
Pedig nem kamu. A wattot es a teljesítményt figyelembe véve ki is lehet számolni. Van aki azt jelzi mennyit lehet időben max használni, van aki a max hangerőt adja meg. Olyan nem lesz, h 24 órán at maxon megy. (van kivalo ebből is. Minirig)
-
Krill77
őstag
válasz
laci921225 #4005 üzenetére
Sztem nincs gond vele. 30 korul az egyik legjobb cucc. (Ár/érték)
-
Krill77
őstag
válasz
laci921225 #4003 üzenetére
Sztem ha egy Bluetooth speaker 5 oran at megy maxon az teljesen jo. Figyelembe véve, h az xb30 brutális hangereju, nem biztos, h rossz az eredmény. (a 24 oras kiirast a helyén kell kezelni - tütymörögve talán megy annyit.)
-
Krill77
őstag
válasz
scabi78 #3996 üzenetére
Ha rendelted, vissza kell vegyék! 2 hét van ra - ha a szine nem tetszik akkor is. Ez 100%. A törvényt, jogszabályt olvasgasd ne az edigitalt.
Szvsz 2db xb20 inkább hangosabb lesz.
Tényleg gaz, h elengedted annyiért a 30 ast. Meg az is, h nem jártál utána maximalisan es elhitetted magaddal, h a 20 nem sokkal gyengébb. Az xb30 a charge 3 tol is hangosabb. Fényévekre van a 20 tol. -
Krill77
őstag
válasz
laskr99 #3957 üzenetére
A charge nem volt meggyőző a bw hoz képest? Elég speciális hallasod van. Egyébként vannak jo 2.0 as otthoni rendszerek. A Bluetooth speakerek általában csak egy bizonyos (abb) hangeron szólnak jol. Egy jo otthoni cucc köröket ver egy Bluetooth cuccra hangzásban. De nem is szabad összehasonlítani ezeket.
carl18: meglep, h gyenge..? (nem akarom azt mondani, h megmondtam)
-
Krill77
őstag
válasz
laci921225 #3923 üzenetére
Ha jol tudom oluv 1x azt irta, h elég hamar csökkenti a hangerőt magától.
-
Krill77
őstag
10 ert nincs olyan, h legjobb hangzás. 17 ert a 3918 as hsz van. De ki tudja milyen akku van ezekben a regiekben. Egyébként tényleg jo. Illetve feljebb ajanlott valaki egy 15 ezres sd kartyas típust, h az milyen jo neki. Neve nem ugrik be. De egy blitzwolf bw f4, 14 ezer az nem rossz. Van belőle sd kartyas klón is - természetesen mas néven.
-
Krill77
őstag
Nem értelek. Ha itthon vetted, a ceg elkuldi az importőrnek es azok megnézik ha megnézik. Talán küldenek egy ujat, talán levásárolhatod. Kirendeltségekkel ne foglalkozz. A bolt sara. Meg ha 1 orat megy, senki nen veszi meg.
Tronsmartot én nem vennék akkor plusz egy hónap gyűjtés es valami jobb.
(félreértések elkerülése miatt : 1 ora működés az tuti hibas. Vagy régi vagy sz*r) -
Krill77
őstag
Az alap tézis az volt, h a flip 3 kb olyan mint a T2..
Nekem elég oluv tesztje a megáról. Pont olyan mint itt valaki kommentárja pár napja. Olvass vissza. Hiába a nagyobb teljesítmény, (es azok is megkétszerezve vannak megadva) a hang minősége nem jo. Illetve A tronsmart 10e akkor (5x) 10e a flip3? 50e? Ok. Hol?
Mikor még enusicnak hivták a t2 ükapját, oluv akkor tesztelte. Pont olyan mint 30 dollar. Hangos, van basszus, de nem tiszta. Nem minőségi. Es persze a flip mar akkor tudta ezt. Szinte mindig élőkerult tesztekéskor mint referencia cucc. -
Krill77
őstag
Kevesebb basszus a kisebb méret miatt. Es a magasak elég élesek a flip3 hoz képest. A charge széria eleve feljebb van a flipekhez képest. Clavinetjunkie komolyan letesztelte de később változott a véleménye inkább negatív irányba. Éles magasakra panaszkodott. (de amúgy jo cucc)
-
Krill77
őstag
Akkor az akku bajos. Maxon 1 ora.. Sajnos a divoomok regiek. En is gariztattam egy voomboxot. Ha garis vidd vissza. 4-5 ora kéne maxon!
(ezért sem szívesen ajánlom mar a voombox2 es a charge 2+ t. Regiek. Évek ota allhatnak es az akkumulátornak nem tesz jot.
Egy ideje nem követem Oluv munkáját, nem nagyon tudok semmit ajánlani. Súly alapján meg foleg nem.) -
Krill77
őstag
A divoom utan a tronsmart visszalépés lesz. "jol szol" a vélemények alapján. Hat, olvastam en mar mas véleményt is. Volt itt akinek írtam, h tompán szól. Azt irta nem. Majd vett egy jobbat es utána már ő is tompának hallotta. 10 ert jo amúgy, de a hangminoseg az olyan is.
-
Krill77
őstag
A kinai fejhallgató/dac nem tudom, h jön ide. Mindenki tudja, h jo a superlux. Ezzel nem kell magyaráznod a két szám alatt kialakult fajsulyos véleményed.
Azt meg senki nem mondta, h a tronsmart ne volna jo az árához képest. De sajnos 2x annyi pénzért nem 2x jobb cuccot kapsz. Ezt te is tudod. A jbl-ek pedig mindig is drágák voltak.
A megat a basszus miatt is sokat kritizálják. De 10 környékén ez jár. -
Krill77
őstag
Még annyit, h a charge 2 sokkal drágább volt uj áron. Ma mar lejjebb ment de 1 generációval régebbi. A tronsmart megáról még jot nem hallottam. Max aki árulja. Kicsit olyannak tűnsz mint aki szerint az a jobb amelyik basszusosabb. Hangtisztasag, basszus mélység smafu. Alapzajnak mem nem szabad lennie. Nem tudom mit hol hallgattál. Remélem média markt..
-
Krill77
őstag
válasz
Makszimusz #3821 üzenetére
A falcon 2.1 Bluetooth, 25 watt es 1200 mah akku. Felejtős. A másik proda meg 16 ert nem venném meg. Szvsz a led a hang karara megy. Vannak jön alternatívák.
-
Krill77
őstag
válasz
Prinz Eugen #3780 üzenetére
A tronsmart nagyobb hangosabb jobb akkuval, de azért nem szol olyan tisztán de az áráért elfogadható. A xiaomi ultrapocket (zsebkütyü) meretehez képest egyik legjobb ezen az áron. Eleg hamar lemerul.
-
Krill77
őstag
válasz
Luciferatus #3721 üzenetére
Szia. Nem tudok olyanról, h a hang kiiktathato volna. Sajnos gyakori hiba ez a bl speakereknel. Sehol nem olvastam, sem Oluv videoiban sem lattam olyat, h ez kivehető. (esetleg kérdezd meg valami elektronika topikban)
-
Krill77
őstag
válasz
RetepNyaraB #3624 üzenetére
Megegyeztünk.
(es johet a masik tema, h egy Bluetooth hangszoron lehet - e hallani a 320as mp3 es a flac kozti minőséget es, h megeri-e azt a plusz 10 ezret a difi) de ez mar másik mese
-
Krill77
őstag
válasz
RetepNyaraB #3622 üzenetére
De akkor mar 2 különböző szabványrol beszélünk.. De adott szabványom belul bitre ugyan az z adat megy at. Az mas kerdes, h a dac ami lejatsza mire képes.
-
Krill77
őstag
válasz
dajkapeter #3610 üzenetére
"Az olcsó pár dolláros cuccok hangminőségben nem megfelelőek, nem mintha a bluetoothversenyezni tudna a minőségi zenével, de szükségem lenne egy használható minőségűre ami a teljes tartományt átviszi."
A Bluetooth egy szabvány. Olyan nincs h nem visz at tartományokat. -
Krill77
őstag
válasz
pècsimunkás #3595 üzenetére
Az enusic egy egész jo ar/érték arányú de nem szol kifejezetten szépen. A sony/jbl szebben szól. Drágábbak is.
-
Krill77
őstag
..
-
Krill77
őstag
válasz
pècsimunkás #3561 üzenetére
En nem tanácsolom ezeket a noname vackokat. Amazonon Sony xb 20 - 48 dollár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest